Şimdi Ara

Galatasaray gibi oynamaliyiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ben bunu ılk fatıh terım geldiğindede dedim 4 sene sampıyonluk yok fenere yemin edıyorum aykut bısıyler yaptı transferlerde ıyı değildi ama çokda ıyı olymayan kadroyla çabaladı elındekı taktıklerı kullandı avrupada bı yerlere geldı ersun yanal anca genç takım yetıstırır çunku ersun yanalın analyısı ağır ıdmana dayanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Ben Fenerbahçe yerinde olsam 4 4 2 formatına çeviririm takımı çünkü ne 4 3 3 nede 4 2 3 1'leri oynatcak kadrosu var.Emenike oynatsan Sow oynayamıyor ters işler.

bence Fenerbahçe nin bu oyuncu kadrosu ile oynayabileceği en son taktik 4-4-2 dir. Orta saha kanatlara kimi yazacaksın bu Fenerbahçe kadrosunda?
    sadece sol oynayabilecek Caner var, başka da kimse yok

Kanatları var ama kullanmadılar kullanamadılar 4 4 2'lik sistem kurabilirsin mevcut kadroyla yada çift forvet oynatcak sistem zaten diziliş pek önemli değil önemli olan taktik.

4-4-2 sahaya bir diziliş şeklidir. Fenerbahçe ye en ideal 4-4-2 olur demişsin. Son cümlen ise
    quote:

zaten diziliş pek önemli değil önemli olan taktik.

neyse önemli değil, iyi forumlar

4 4 2 ye uygun kanat demişsinde neyse sana iyi forumlar anlamamışsın.

• kardeşim Sow ,Emenike ve Webo 3 ü de tırt Fb nin Forveti yok kardeşim forveti bas bas bağırıyoruz.Haa size göre ve bazı rakip özentisi ve şakşakçısı gs lilere göre fb nin süper kadrosu var...Ama size şu kadarını söyleyim MAÇLARINIZI FORVETSİZ OYNUYORSUNUZ.İSİM SÖYLEYEMEM AMA ACİLEN KALİTELİ FORVET BULMALISINIZ.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.