Şimdi Ara

Galatasaray'ın Rakibi Belli Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yencez zaten sorun yok diğer kurada kim gelecek önemli olan o ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 19 Haziran 2017; 22:30:55 >
  • Ermeni yok mu ermeni o gelsin istiyodum.uA deplasmana gitseydi giderdim birlikte
  • Gs içinden geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tromsö vol.2 olmasın sonra.

Zaten ortada takım yok.

Bu kafayla bunlara da elenirler.

• Hazirlik maci niyetine oynarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs rahat eler ya bu kadar da rakibi buyutmeyin.

Boyle 1. lig belcika hollanda takimi felan olsa diyecem GS dikkat etmeli diye de. Alt tarafi cobanlarla kasaplarla mac yapacaksiniz.
  • ilk maçı atlatırsak 2-3 gol ile daha ordan bitiririz bu işi.

çekinmemiz gerektiğini düşünüyorum. daha yeni koşulara başlayan bi takımız ve rakibimiz ligin hemen hemen yarısında.

İsveç'teki maçın sıkıntılı geçeğini düşünüyorum. İlk yarı gol yemeyip atmamız çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Gs rahat eler ya bu kadar da rakibi buyutmeyin.

Boyle 1. lig belcika hollanda takimi felan olsa diyecem GS dikkat etmeli diye de. Alt tarafi cobanlarla kasaplarla mac yapacaksiniz.

berber ve belediye memurundan kurulu İzlanda'da Avrupa Kupasında çeyrek final oynadı.

Bişeyleri büyütmüyoruzda kendimizide ilah sanmanın alemi yok.

Temkinli olmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Adamların en büyük avantajı liglerinin başlamış olması ve sanırım 12. hafta oynanıyormuş, Biz ise kamp döneminin başında bu maça çıkacağız.

Onun dışında öyle yada böyle elememiz gerek, fakat öyle bir takıma sahibiz ki her şey olabilir :)

Hayırlısıyla iyi bir başlangıç yapalım, gerisi gelir.

Pişt, Naber?

• Futbolda büyük konuşmamak gerek ama bu takımı gs'nin artık rahat elemesi lazım, " bu takımı eleyebilir miyiz acaba ? " diye bir soru bile sorulmaması lazım. Olası bir olumsuz sonuçta da şapkayı önüne alıp düşünmeleri lazım.
  • Vurduğun gol olsun Östersunds
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Futbolda büyük konuşmamak gerek ama bu takımı gs'nin artık rahat elemesi lazım, " bu takımı eleyebilir miyiz acaba ? " diye bir soru bile sorulmaması lazım. Olası bir olumsuz sonuçta da şapkayı önüne alıp düşünmeleri lazım.

İşin içinde Dursun olunca bu kadar kolay bir kuraya bile şüpheyle bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Futbolda büyük konuşmamak gerek ama bu takımı gs'nin artık rahat elemesi lazım, " bu takımı eleyebilir miyiz acaba ? " diye bir soru bile sorulmaması lazım. Olası bir olumsuz sonuçta da şapkayı önüne alıp düşünmeleri lazım.

Valla hocam ne olursa olsun, gs bu boru değil, karşıdaki takım kim, normalde belki gs'nin hazırlık maçı bile yapmayacağı bir takım. Karşı takımı da küçümsemek istemiyorum ama durum bu yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Valla hocam ne olursa olsun, gs bu boru değil, karşıdaki takım kim, normalde belki gs'nin hazırlık maçı bile yapmayacağı bir takım. Karşı takımı da küçümsemek istemiyorum ama durum bu yani.

Dursun sayesinde büyük takım namına sadece adımız kaldı geri halan herşey anadolu takımı gibi. Baksanıza sezonu açtık daha bir tane transfer gelmedi. Bu kadar çapsız bir yönetim daha önce hiç görülmedi. Amatör kümede bile kulüp yönetemeyecek adamlar belkide türkiyenin en büyük kulübünü yönetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Adamların en büyük avantajı liglerinin başlamış olması ve sanırım 12. hafta oynanıyormuş, Biz ise kamp döneminin başında bu maça çıkacağız.

Onun dışında öyle yada böyle elememiz gerek, fakat öyle bir takıma sahibiz ki her şey olabilir :)

Pişt, Naber?

ooo dostum iyidir, senden naber ? :) Ne diyorsun rakibe, bizim durumumuza ?
  • quote:

quote:

quote:

Pişt, Naber?

Islerden kafa kaldiramiyorum vallahi, hic takip edemedim bu sira. Iyidir cok sukur :) Hasan Sas gibi yorum yapayim mi sonra tokatlasinlar bizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pişt, Naber?

Islerden kafa kaldiramiyorum vallahi, hic takip edemedim bu sira. Iyidir cok sukur :) Hasan Sas gibi yorum yapayim mi sonra tokatlasinlar bizi

İyi güldüm ya, sen istesen bile öyle yorum çıkmaz senden :) :) Dönem dönem bende kasten takip etmek istemiyorum fakat yaptığımız saçmalıklar öyle gözümüze gözümüze sokuluyor ki :) :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.