İspanya veya İngiltere ligi değil Türkiye liginde oynuyor bu takımlar, 3 büyükler her maç farklı kadrolarla oynasalar başarısız olmak için ellerinden geleni yapsalar yine de 4. lük aşağı düşemezler, Galatasaray daki futbolcular da yeni yetme gençler değil herhalde, milli takım seviyesinde olan birçok futbolcusu var, ha bu sene durumun bu olmasının nedeni bence Galatasaray ın ekstra başarısı değildir, Fenerbahçe nin sonunda belirli noktalara ulaşan avrupa başarısıdır, şu bir gerçekki Fenerbahçe avrupadan erkenden elenseydi yada önemli büyük maçlar kazanılmasaydı ligde şu anda durum böyle olmazdı büyük ihtimalle, Galatasaray ın da bu sene avrupada bariz bir başarısızlığı var, bunu da telafi etmek adına lige sarıldılar, sonuç olarak 3 büyüklerden hangisi olursa olsun hangi şartlarda olursa olsun bu ligde lider olmak ekstra bir başarı değildir bence, Galatasaray da sadece 3 büyüklerden birinin olabileceği konumda olduğuna göre bunun bir sırrı olmasa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: ninjaselami
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Orjinalden alıntı: emirk
Maalesef Galatasaray Şampiyonalr Ligi'nde en çok çeyrek finale çıktı yarı final değil
uefa kendi düzenlediği bir organizasyon hakkında yalan söylüyor.. Skandal!!!
bu sayfaya bak da ogren uefa nın sitesi mi bilmiyor yoksa sen mi?
Galatasarayın sırrını biz De-Niro hocamla çözdük.Eğer kendi yarın buraya geldiğinde konuşuruz açıklama kararı alırsak açıklayacağız.
Galatasaray'ın sırrı önce sevindirmek sonra süründürmektir
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix
Galatasarayın sırrını biz De-Niro hocamla çözdük.Eğer kendi yarın buraya geldiğinde konuşuruz açıklama kararı alırsak açıklayacağız.
Olmaz O zaman ben bu gece uyuyamam, çöz dük demeseydiniz.
Galatasarayın sırrı Knor !
Galatasarayın sırrı para için kendini yırtan değil galatasarayı en güzel şekilde temsil etmek için kendini yırtan futbolcularında ve Her Zaman yanında olan taraftarındadır
bana göre biraz da türklerin çok olmasından kaynaklanıyor gs fb maçı en çok türk fulbolcuları ateşler yabancılar o kadar etkilenmez galatasaray da türk fazla olunca yürekleriyle maçı aldılar bi de bu takımda paranın çok olduğunu düşünün neler yapar.................................
Lincoln oynasaydı ahh biraz daha farklı olabilirdi skor
genç bi kadro olması önemli mehmet topal - arda -servet -emre bunlar yükselen değerler,avrupa şampiyonasında teklifler üstüste gelecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix
Evet açıklıyorum ve sırrı ifşa ediyorum
Başka hiçbir kulüpte olmayan arkadaşlık ve takım ruhu.