Şimdi Ara

Galatasaray'ın stadı çok kötü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Vodafone'dan daha güzel. Ama zemin ve konum olarak bizim stat biraz daha ağır basıyor. Full çektiği + koreografi yapıldığı zaman çok hoş oluyor GS'nin stadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Saracoğlu Bernabeu'dan esinlenerek yapıldı, TT Arena'nın ise ilk tasarımları muhteşemdi sonraları değişti, yine de eski çizimlere benziyor. Bu iki stadyum ülkede tasarım anlamında üstünde düşünülen iki stad. Bunlara Bursa'nın ki eklenebilir zira orada da Westfalen baz alınmıştır.

Vodafone arena ise tartışmasız çirkin bir stad. Eğer İnönü gibi bulunduğu konumdan ötürü manzarayı korumaya yönelik bir tasarım yapmış olsaydı işte o zaman şahane bir stad olurdu ama bir tribünün olmayışı demek hatırı sayılır bir paradan da feragat etmek demek olduğu için BJK yönetimi bunu göze alamadı.

Ortaya da son yıllarda Türkiye'de yapılmakta olan kopyala yapıştır mantığının ürünü bir stad çıktı. Yapılan ve yapılmak da olan tüm bu stadyumlar birbirinin aynısı!

noktayı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 24 Nisan 2017; 2:0:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arena yapılırken ana konuda kendimi parçaladım bu stat kötü diye. Buradaki herkes beni eleştirdi. Bu kadar berbat bir dizayn olamaz.

Tıpkı Sneijder'i eleştirdiğim zamanlar beni yerden yere vuranların yola gelmesi gibi. Bu konuda da yola geldiler. Gönlüm rahat.

Sen kimsinde yoluna geliyor millet ? Şu forumdan bi uzamadın arkadaş, ne itici adamsın sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: zarci

O Dağlar kadar fark nedir merak ettim?

Gerek estetik açıdan olsun gerek konum zemini vs kıyaslayınca vodafone arena daha klass bir stad. tek artısı daha fazla koltuk sayısı

bjk stadının estetik hiç bir yeri yok, roma sütunu ile yapılmış geçilmiş. basit duran bir stad. he arena da ucube gibi şey de zemin dediğin nedir ? çıkıp otluyor musun çimende de zeminden dolayı bjk nin stadı kat kat daha iyi oluyor ? :)

bjk stadının tek güzel yanı şehrin içinde olması o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arena yapılırken ana konuda kendimi parçaladım bu stat kötü diye. Buradaki herkes beni eleştirdi. Bu kadar berbat bir dizayn olamaz.

Tıpkı Sneijder'i eleştirdiğim zamanlar beni yerden yere vuranların yola gelmesi gibi. Bu konuda da yola geldiler. Gönlüm rahat.

Sen kimsinde yoluna geliyor millet ? Şu forumdan bi uzamadın arkadaş, ne itici adamsın sen.

Bu foruma 2006'dan beri üyeyim. 11 senedir. Senin gibi 4 senelik üye değiliz burada.

• takım çöp olduktan sonra stad altın kaplama olsa ne olur. keşke tarlada oynasaydık da adam gibi takım olsaydık.
  • aynen hocam sonuna kadar haklisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone Arena'nın çok güzel bir stad olduğunu düşünüyorum fakat maç esnasında iki takımın atmosferini yan yana koy TT Arena daha ağır basacaktır. Bunun sebebi de tamamiyle takım renklerinden dolayı. Siyah ve beyaz renkler akşam saatlerinde gerçekten çok kasvet yaratıyor ve izleyenlere hoş bir görüntü yansıtmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 24 Nisan 2017; 10:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

2 büyük takımın stadları 10 numara. vodafone ise samsundan farkı yok.

stadın cizimini yapan arkadas bu arkadas galiba cok belli ediyor cünkü

Galatasaray'ın stadı çok kötü
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    bu bölüm beleştepe oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu bölüm beleştepe oluyor işte

• vodafon arena neresinden baksan tam bir fiyasko. tek +sı yeri olmasına rağmen topçular maç sırasında boğaza bakıp rakı balık yapmayacaklarına göre ne mabede ne de arenaya yaklaşabilir. zaten tribün ayrı bir başarısızlık örneği. çok standart bir stad vodafon arena
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Saracoğlu Bernabeu'dan esinlenerek yapıldı, TT Arena'nın ise ilk tasarımları muhteşemdi sonraları değişti, yine de eski çizimlere benziyor. Bu iki stadyum ülkede tasarım anlamında üstünde düşünülen iki stad. Bunlara Bursa'nın ki eklenebilir zira orada da Westfalen baz alınmıştır.

Vodafone arena ise tartışmasız çirkin bir stad. Eğer İnönü gibi bulunduğu konumdan ötürü manzarayı korumaya yönelik bir tasarım yapmış olsaydı işte o zaman şahane bir stad olurdu ama bir tribünün olmayışı demek hatırı sayılır bir paradan da feragat etmek demek olduğu için BJK yönetimi bunu göze alamadı.

Ortaya da son yıllarda Türkiye'de yapılmakta olan kopyala yapıştır mantığının ürünü bir stad çıktı. Yapılan ve yapılmak da olan tüm bu stadyumlar birbirinin aynısı!

Vodafone

Trabzon

Eskişehir

Mersin

Sivas

Samsun

senin mantıgına göre sivas - samsun - mersin stadı kadar yapabilmis juventus

• Bari bunda insafli olun ne besiktasmis be😂😂😂😂😂vay arkds bu adamlar yaninda realle filan kiyaslar her bakimdan kendilerini

• TTarena nın avrupada bile rakibi çok az. Seyir zevki açısından en güzel stadyum. Güzel bir dış giydirme ile muhteşem hale gelebilir. Bu da sponsor ile rahatça halledilebilir ama bu beceriksiz yönetimlerle çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Iki stada da gittim tt arena daha iyi

Tt arena montalama olarak kotu sadece

Gorus acisi akustigi stadin ic buyuklugu vsvs

Montalama dediğin?
  • stadı görmeyi bırak nasıl gidildiğini sorsan bilmeyen biri olduğun çok belli. vodafone arenanın tek büyük artısı konumudur. elini kolunu sallayarak her yerden stada ulaşım mümkün. Onun dışında ikisi de modern stat pek bir farkları yok. Senin zeminin iyidir benim akustiğim iyidir, koreografiye daha uygundur. Senin konumun iyidir benim koltuk sayım fazladır. Arasında dağlar kadar fark dediğin olay Arsenal ile Akhisar'ın statlarıdır. ego tatmin edeceğim diye abartmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

vodafon arena neresinden baksan tam bir fiyasko. tek +sı yeri olmasına rağmen topçular maç sırasında boğaza bakıp rakı balık yapmayacaklarına göre ne mabede ne de arenaya yaklaşabilir. zaten tribün ayrı bir başarısızlık örneği. çok standart bir stad vodafon arena

Saraçoğlunda C90 görüş açısı bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Montalama dediğin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Montalama dediğin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.