Şimdi Ara

Galatasaray'ın Yardım Kampanyası - Hesap Numaraları [$ 5 Milyon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bağış için hesap numaraları burda

Eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı ''Galatasaray Kulübü'ne bağış'' kampanyasının hesap numaraları açıklandı.

Açıklamada, bağışa katılmak isteyenlerin ''Galatasaray Spor Kulübü'ne bağışlanmak üzere'' açıklanması ile Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi'nde açılan hesaplardan birine ödeme yapabilecekleri bildirildi.

Hesap numaraları şöyle:
    45111475-5001 numaralı Adnan Polat YTL Hesabı.
    45111475-5002 numaralı Adnan Polat Dolar Hesabı.
    45111475-5003 numaralı Adnan Polat Avro Hesabı

İşte Galatasaray'a 2.4 Milyon $'lık maddi destekte bulunan kişiler;
    Mesut Gümüştaş,
    Adnan Polat,
    Ünal Aysal,
    Selahettin Beyazıt,
    Cemal özgörkey,
    Oğuz Çarmıklı,
    Ayşe Gürsoy,
    Orhan Yüce,
    Engin Karaşin,
    Nevzat Kalkavan,
    Tevfik Özer,
    İsmini vermek istemeyen bir kişi
    Kişi listesi şuan güncel değildir.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Taraftar sitelerinde özel kampanyalar da var. Hepsi daha sonra Adnan Polat'ın hesabına aktarılacak.

Özel rica : Konu sadece Galatasaray'lı arkadaşlara özeldir. Rica ediyorum artık bu konu altına Galatasaray'lı olmayan arkadaşlar mesaj atmasın. Başka konular açtım zaten bu konuda lütfen fikirlerinizi düşüncelerinizi oradan belirtiniz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 1 Şubat 2006 11:25:38 >

• www.alisamiyen.net olarak da ayrıca para topluyoruz. Hesaptaki para daha sonra alisamiyen.net olarak Adnan Polat'ın hesabına aktarılacak.

Para dergi yayın yönetmenimiz Mehmet Şenol'un hesabında toplanıyor :

Mehmet Şenol
    Akbank Beyoğlu Şubesi
    039-0103840
    Hesabın IBAN No'su:
    TR26 0004 6000 3988 8000 1038 40

Haydi hayırlısı. Site üyeleri açılışı minimum $ 100 'dan yaptı. Ama durumunuza göre sizler de katkı yapabilirsiniz.

Sevgiler,
    Hoobastank
  • Galatasaray Spor Kulübü’nden Galatasaraylılara

Sevgili Galatasaraylılar, Sayın Adnan Polat’ın başlattığı kampanyanın ardından, gün boyunca Türkiye’nin ve dünyanın değişik yerlerinden aldığımız sayısız telefon ve mail mesajı, Galatasaray’lıların imkanları nisbetinde kulübümüze maddi katkı yapmayı arzu ettiklerini ortaya koymaktadır.

İmkanları oranında katkıda bulunmak isteyen sevgili taraftarlarımız, aşağıda belirtilen hesap numaralarına bağış yapabilirler.

Katkıda bulunan Galatasaylıların listesi -isimlerini açıklamak istemeyenler dışında- günlük olarak sitemizden ilan edilecektir.

Bağış yapılabilecek diğer bankaların hesap numaraları da önümüzdeki günlerde sitemizden yayınlanacaktır.

Galatasaraylılara teşekkür ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

USD ve EURO Hesap Numarası
    Hesap İsmi : Galatasary Spor Kulubü
    Banka : Denizbank A.Ş.
    Şube : Zincirlikuyu Şubesi
    Hesap No (USD) : 100840-354
    Hesap No (EURO) : 100840-355
    Swift : 914DENITRIS

YTL Hesap Numarası
    Hesap İsmi : Galatasaray Spor Kulubü
    Banka : Denizbank A.Ş.
    Şube : Zincirlikuyu Şubesi
    Hesap No (YTL) : 100840-353

• Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Sayın Adnan Polat'a Teşekkür

Kulübümüz için başlatmış olduğu bağış kampanyasında gösterdiği çaba ve emeklerinden dolayı Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak eski yöneticilerimizden Sayın Adnan Polat'a içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
  • '12 MİLYON DOLAR TOPLAMALIYIZ'
    Galatasaray'ın problemlerinin uzun ve orta vadeli çözülebileceğini savunan Polat, 'Şu anda mutfakta bir yangının bulunduğunu ve kulübün yıl sonuna kadar 12 milyon dolar sıcak paraya ihtiyacı bulunduğunu' kaydetti.
    Adnan Polat, bu paranın bulunması için kampanya başlattığını da açıklayarak, 'FIFA'ya olan bu borcun ve futbolcuların alacaklarının ödenmesi için bir kampanya başlatıyorum. Galatasaraylı işadamlarının 100 bin dolarla buna katkı yapmasını bekliyorum. Ben ilk olarak 100 bin doları yarından itibaren kulübün emrine veriyorum' diye konuştu. Kampanya kapsamında bir gecede Sarı Kırmızılı kulübe 4 milyon dolar gelir sağlandı..
  • Toplanan para bu gece haberlerdeki ifadeye göre $ 4 milyon olmuş.

Not : Yukardaki gibi konu ile alakasız kişilerin mesajlarını görürseniz lütfen 'Blok'layınız. Ben buraya Galatasaray'lı dışında kim mesaj atarsa direkt 'Blok'luyorum. En yukardaki mesajı okuyup da mesaj atan adamdan ne adam olur ne başka birşey... O yüzden bu adam'cık'larla muhattap olmak istemiyorum. Küfür etmiyorum kötü birşey demiyorum. Daha nasıl uyarayım bu insanları. O kadar ayrı konu açtım.
  • benden 100bin$$$$$$

daha cok pc satmam lazim

aziz yildirima pc toplasam tum karimi vercem soz gs icin

ADNAN BABA SEN COK YASA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Toplanan para bu gece haberlerdeki ifadeye göre $ 4 milyon olmuş.

Not : Yukardaki gibi konu ile alakasız kişilerin mesajlarını görürseniz lütfen 'Blok'layınız. Ben buraya Galatasaray'lı dışında kim mesaj atarsa direkt 'Blok'luyorum. En yukardaki mesajı okuyup da mesaj atan adamdan ne adam olur ne başka birşey... O yüzden bu adam'cık'larla muhattap olmak istemiyorum. Küfür etmiyorum kötü birşey demiyorum. Daha nasıl uyarayım bu insanları. O kadar ayrı konu açtım.

ya neden böyle sinirli davranışlar ya bir galatasaraylıya para toplamak yakışmaz değil mi?işin kolayı hemen bloklamak falan boş işler bunlar boş
  • Topyekün ayaklanma!

Adnan Polat’ın, G.Saray Kulübü için başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüyor. 24 saat içinde toplanan miktar 3 milyon doları buldu.
    Sarı-Kırmızılı taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine, üç ayrı hesap daha açıldı, bizzat elden çek verenler oldu

Sınırlama kalktı

Galatasaray’ın eski futbol şubesi sorumlularından Adnan Polat’ın başlattığı yardım kampanyası camiadan büyük ilgi gördü. Önceki gece Star TV’de düğmesine basılan kampanyaya dün gün boyu katılımlar olurken, Sarı-Kırmızılı kulüp, özellikle gurbetçi taraftarlardan gelen istek üzerine üç ayrı hesap açarak, ek bir kampanya daha başlattı. Herhangi bir miktar sınırlamasının olmadığı kampanya için, isteyen herkesin istediği kadar para yatırabileceği ifade edildi. Kampanyanın ilk 24 saatinde yaşanan katılımlar sonrası elde edilen gelirin 3 milyon doları bulduğu ifade edildi.

Polat: 8 bin kişi aradı

Kampanyada bayrağı taşıyan isim olan Adnan Polat, geniş bir katılıma doğru hızla gittiklerini söyleyerek, “Şu anda makbuzsuz para gönderenler bile var. Bana güveniyorlar. Bu para yönetime verilecek ama şartlı olacak. Herşeye harcanmayacak öncelikle FIFA ve UEFA borçları için ödeme yapılacak'' diye konuştu. Başlangıçta alt limiti 100 bin dolar olarak belirlediklerini söyleyen Polat, taraftarların irili ufaklı katkılarda bulunmak için sıraya girdiğinin altını çizdi. Polat şöyle devam etti: “8 bine yakın kişi aradı. Bu Galatasaray’a sahip çıkmaktır. Bu yangını söndürmedir.''

Kıraç’tan 200 bin dolar

“Acilen tüm projeler hayata geçirilmelidir. Yoksa bu iş sadece para toplama ile olmaz. Toplanan para bizim istediğimiz yerlere ödenecek. Fenerbahçe ile rekabete girmek için para lazım. Aziz Yıldırım da Galatasaray’ın ayağa kalkmasını istiyor. Çünkü milyon dolarlık stat yaptılar. Ortada rekabet yoksa, bu statlar nasıl dolacak? Galatasaray güçlü olursa, bu rekabet olur. Bunlar Aziz Yıldırım’ın düşünceleri'' dedi. Bu arada dün İnan Kıraç’ın kızı İpek Kıraç 200 bin dolar, Gökhan Şükür de ağabeyi Hakan Şükür adına 100 bin dolarlık yardımda bulundu.

Milliyet

Not : Arkadaşlar bilgi verirken kaynak da belirtirseniz sevinirim. Sonra karışıklık oluyor. Şuan açıklanan net rakam $ 3 milyon sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

5 olmuş

Galatasaray'ın eski asbaşkanlarından Adnan Polat'ın başlattığı "100.000 dolar" kampanyası büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz haftalarda, "1500 Galatasaraylı iş adamı 100'er bin dolar verirse kulüp kurtulur" diyen Polat, geçtiğimiz gece Serhat Ulueren'in sunduğu Son Nokta programında bu kampanyaya start vermişti. Telefonla programa bağlanan camianın birçok önemli ismi kampanyaya destek vereceklerini açıkladı. Efsane başkan Selahattin Beyazıt "Adnan'ın yaptığı önemli bir imtihan. İnşallah başarıyla buralardan geçeriz" diyerek 100 bin doları vereceğini söyledi.

SON RAKAM: 5 MİLYON DOLAR
    Dün, toplam rakamın 5 milyon dolara ulaştığı öğrenildi. Sabah erken saatlerden itibaren kampanyaya katılan sarı-kırmızılı camianın önde gelenleri, kulübün kasasını doldurmak için seferber oldu. Öte yandan G.Saray'ın resmi internek sitesiwww.galatasaray.org Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ve kardeşi Talip Öztürk'ün Mecidiyeköy'deki kulüp binasına gelip Özhan Canaydın'a 200.000 dolar tutarında bağış çeki vermelerini manşetten duyurdu. Bu bağış, kampanyanın camiada heyecan yarattığı ve sarı-kırmızılı kulübe gönül vermiş maddi durumu yerinde diğer iş adamlarını da tetikleyeceği şeklinde yorumlandı.

TELEFONLAR KİLİTLENDİ
    Öte yandan Adnan Polat, akşam saatlerine doğru bir basın açıklamasıyla ilgiye teşekkür etti. Verdiği telefon ve faks numaralarının kilitlendiğini ve her kesimden ilgi gördüğünü belirten Polat, "Gönül kapımız gibi kampanyamız da arzu eden tüm Galatasaraylılar'a açıktır" ifadelerini kullandı. Polat, sarı-kırmızılı camianın eşi bulunmaz bir duyarlılığa sahip olduğunun altını çizdi.

Yönetim bu fikri sevdi!

* Adnan Polat'ın başlattığı kampanyaya gösterilen ilgi Galatasaray yönetimini de harekete geçirdi. Kulübün resmi internet sitesinde, "Taraftarlar, telefon ve mail yoluyla kulübe maddi katkı yapmak istediklerini belirtmektedir" satırlarına yer verildi ve bağış yapmak isteyen taraftarlar için kulübün banka hesap numaraları verildi.

G.Saraylılar ne diyor?

* FARUK SÜREN (G.Saray eski Başkanı): Adnan Polat'ın iyi niyetle başlattığı projeyi samimi buluyorum ve hoş karşılıyorum ancak çok üzülüyorum. Galatasaray'ın bugün bir yönetimi, bir başkanı var. Böyle bir yardım yapılacaksa bile bunun başlangıcını yönetim yapmalıydı. Bu para toplanırsa bununla ne yapılacak? Bu bir soru işareti. Paranın FIFA'ya ve futbolcu alacaklarına ayrılacağı söyleniyor ama Galatasaray'da bunları ödeyecek para zaten var. FIFA'ya çok cüzi bir ödeme var ve bunu yönetim gerçekleştirebilir. Galatasaray kulübüne 4 yılda 250 milyon Euro para girmiş ve çıkmıştır.

* SEMİH HAZNEDAROĞLU (G.Saray Divan Başkanı): Koca G.Saray kulübünün toplumun önünde kampanya açması beni ve birçok arkadaşımı tedirgin etti. Bu daha sessiz olabilirdi. Ben daha önce yapılan bir-iki kampanyanın içinde yer aldığım için iyi biliyorum. Bu çok hassas bir konu. Çoğu arkadaşlarımız o dönemde üzülmüşlerdi. Bu sorun özel bir şekilde halledilebilirdi.Umarım verilen sözler tutulur sonuç kötü olmaz.

* TURGAY KIRAN (G.Saray Başkan Yardımcısı): Fikir olarak güzel bir proje ancak televizyonda gerçekleşmesi hoşuma gitmedi. Bu biraz populizm oldu. Destek vermeyi düşünmüyorum. Görevim icabı zaten gereken desteği veriyorum. 100.yılımızda bir balo düzenledik ve karşılığında 10 bin euro istedik. O zaman Adnan Polat ve bu tür arkadaşları göremedik. Bu işler ciddi işlerdir; umarım başarılı olurlar.

Rakipler ne diyor?

* YILDIRIM DEMİRÖREN (Beşiktaş Başkanı): Bu konuda bizim yorum yapmamız doğru değil. Galatasaray camiasının takdiridir. Geçmiş yıllarda da Beşiktaş'ta "Bir kibrit çak" kampanyası yaşanmıştı. Allah böyle durumları ne yeniden bize ne de başka bir kulübe yaşatmasın.

* NİHAT ÖZDEMİR (F.Bahçe Başkanvekili): Takdir edilecek bir hareket. G.Saray camiasının bu dayanışmayı göstermesi bizi de sevindiriyor. Ancak katılımın 100 kişiyi aşacağını sanmıyorum. Taahhüt etmek başka, vermek başka. Ama bu kadarla bile 10 milyon dolar eder. Bu da kulübün sorunlarını bir ölçüde çözmesine yardımcı olur. Aslında kulüpler taraftar kartlarıyla böyle kampanyalar düzenliyorlar. G.Saray kartta istediğini bulamadı. Biz de çok uğraşıyoruz ama zorlanıyoruz.

Sabah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanfiyto -- 1 Şubat 2006 15:23:52 >

• yaw hakkaten ha. Başkan Canaydın ama kulübü toplamaya çalışan Adnan Polat. Nasıl bir iştir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yaw hakkaten ha. Başkan Canaydın ama kulübü toplamaya çalışan Adnan Polat. Nasıl bir iştir bu

biz niye bu haldeyiz sanıyorsun

ama mart yakındır...
  • karsısına rakip cıkarsa mart yakındır. cıkmazsa ne olacak? Böyle bir yukun altına girecek bir baba yiğit var mıdır? Aslında sadece başkanla da olmaz. Kurmaylarının da hem akıllı hem de paralı olması gerekir.
    quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

yaw hakkaten ha. Başkan Canaydın ama kulübü toplamaya çalışan Adnan Polat. Nasıl bir iştir bu

biz niye bu haldeyiz sanıyorsun

ama mart yakındır...
  • quote:

karsısına rakip cıkarsa mart yakındır. cıkmazsa ne olacak? Böyle bir yukun altına girecek bir baba yiğit var mıdır? Aslında sadece başkanla da olmaz. Kurmaylarının da hem akıllı hem de paralı olması gerekir.

paralı olmasına da gerek yok akıllı olsun yeter sırf yabancı transferi yapdım demek için kaç senedir milyon dolarları harcamasaydı en azından futbolcularımızın parasını veriyor olurduk bu borçlar mehmet cansun döneminde de vardı ama toplama takımla şampiyon yaptı canaydın geldiği günden buyana icraatını bitirdiği bir olay yok

not:ben canaydının galatasaraylılığını tartışmıyorum adam sağlığından oldu ama yapamıyor bu işi liderlik özelliği yok ona artık inananda yok bak adnana polata bu olayı canaydın yapmaya çalışsaydı (bkz.eurocard) bir allahın kulu bir kuruşunu vermezdi

• para toplamayla bu iş olmaz.. hem koca külübü küçük duruma düşürüyorlar hemde gelen paraların nasıl kullanılacağı bilinmiyor.. hadi para topladınız diyelim nasıl kullanılacağına kim karar verecek.. yine yanlış yerlerde kullanılmasın diye ve borsada işlem gören bir şirket böyle para toplayabilirmi hayret dogrusu?
  • quote:

para toplamayla bu iş olmaz.. hem koca külübü küçük duruma düşürüyorlar hemde gelen paraların nasıl kullanılacağı bilinmiyor.. hadi para topladınız diyelim nasıl kullanılacağına kim karar verecek.. yine yanlış yerlerde kullanılmasın diye ve borsada işlem gören bir şirket böyle para toplayabilirmi hayret dogrusu

yazdıklarına bakılırsa galatasaraylı değilsin onun için toplanan paranın nerede harcanacağını düşünme istersen

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

üzülüyorum şu gs lilerin haline be. Allah düşürmesin bi kere. bu arada bağış yapacaklar pakistana veya tsunami mağdurlarına bağış yapın. futbol bir eğlence sektörüdür. bağış kel alaka.

sende bundan sonra takımının maçına yada sinemaya falan gitme pakistana bağışda bulun

biz kendimize bir formasını aldık sayıyoruz ve bağış yapıyoruz size noluyor

ayrıca bu konu burda tartışılmıyor ayrı topic var başlığıda baya belirgin

• havale parası ödememek için illa netten mi havale yapmamız lazım
  • artık bu toplanan parayla iyi bir transfer yapmaları lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.