11bin küsür seyirci var. Bence Lincoln çok stres altında kaldı,bütün gözler onun üzerinde. O yüzden de kaçırdı..
hocam özgürcanı hiç beğenmiyorum ya. inan varya ben bunu mahalle maçında bile oynatmam nası oynuya cimbomda anlamıyorum,koşamıyo bile
duyduğumuz kadarıyla iyiyiz ama gol yok daha inşallah atarız topuk pası lincoln den bu adam çok iyi oldu bize baliç çıktı istanbuldan özgürcan için fikirlerimiz aynı bende beğenmiyorum
quote:Orjinalden alıntı: mamboking beyler nasıl iyi miyiz? çok merak ettim yaw.. bişeyler yazın. serkan nasıl? lincoln nasıl? hocam lincoln fena değil ama büyük stres altında,o yüzden penaltı kaçırdı. serkan güzel oynuyor,forma savaşında yer alacağı kesin barış desek eh,onun da daha çok eksiği var. benim takımda en beğendiğim ie LİNDEROTH adam çok isabetli ortalar yapıyor paslar atıyor,çok beğeniyorum bu adamı.Bence çok iyi bir transfer. Servet ve Song da şuana kadar iyi Ayhan berbat bu adam futboldan anlamıyor. Arda bugün yine mükemmelleri oynadı bence
lincoln'ü çözdüm ben bu maçta. bu adam pek fazla gol atamaz,vuruşları çok cılız.. ama harikulade paslar verdi,estetik hareketler yaptı. ama gol beklemek çok yersiz ben en çok savunmayı beğendim.