arkadaşlar bu gs tvde kamp günlügü idmanları gösterirken arka planda bir parça var güzel kimin şarkısı ismini biliyormusunuz
Durun bismillah lig başlamadan GS'ı öldürdünüz. Güzel günler olur merak etmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2007
2. yarı 5 olur lincoln de yazar diyorum
bende diyorum şu Alex'in verdiği pasları kaçıranları saysak attırdığı ve attığı gollerin toplamından fazla çıkar diye ama kime diyoorum ben
Ligimizin ortak sorunu olmuş meğersem
Arkadaşlar ben macın özetini izledim ama ne varki kaleceyi göremedim kim di kaleci ataklarımı yoktu yoksa özet cokmu kısaydı
arkadaslar youtube'da videosu varsa macın link yazarmmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
Arkadaşlar ben macın özetini izledim ama ne varki kaleceyi göremedim kim di kaleci ataklarımı yoktu yoksa özet cokmu kısaydı
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
oooo taraftar coçmuş meşale falan yakıyolarmış
hocam maçtaydık kapalı alttaydık yukardan meşale yaktılar şaçlarımız yanıyordu
bide lincoln ne yapsa alkışladılar arda,serkan,barış iyidi
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
bide lincoln ne yapsa alkışladılar arda,serkan,barış iyidi
ilk maç tabi moral vermek açısından iyi ama her yaptığı hareketi alkışlamak da saçma biraz. oyuncu zamanla napsam alkışlıyolar niye kasıyorum ki kendimi demeye başlayabilir
bu arada arda düzelmeye başlamış. serkan ve barış zaten çok kaliteli oyuncular.
Arda , Hasan, Lincoln ileriye müthiş paslar verdi , Ama Özgürcan hepsini cayır cayır harcadı , Serkan da çok güzel oynadı ama çok da gol kaçırdı . Forvet olmassa biz 2. 3. lig takımlarıyla 0-0 1-1 berabere kalmaya devam ederiz
forvet gelmese bile ki gelecek, ümit karan var hakan şükür var. ayrıca sabri girecek bu takıma dinamizm getireceği kesin. zamanla çok çok iyi olacak takım buna eminim.
sağlıık olsun kardeş bundan sora ki maçları kesin yenmek lazımm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme