Şimdi Ara

GALATASARAY Kariyeri (Hikaye Olmalı mı) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Her seride olduğu gibi bu seride de ya Elazığspor ile ya da Galatasaray ile kariyerime başlayacaktım. Tercihimi Galatasaray'dan yana kullandım. Bu başlık şimdilik hikayeden çok özellikle yaptığım yüksek bütçeli transferlerle ve kurduğum kadroyla alakalı. Bunları sizlere paylaştıktan sonra sizlerle birlikte bu serinin burada hikaye olup olmayacağına karar verelim istedim :) Bunu paylaşmamın sebebi daha önce hiç bir Galatasaray serimde bu transferleri bu kadar erken gerçekleştirememdi. Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerinde ilgisini çeker, burada bir kariyer hikayesi başlatmamı isterseniz seve seve başlatırım. Paylaşımlar alttadır :)

Öncelikle 2017/2018 sezonu kadromuz şu şekilde:

Dizilişimiz:

15/16 sezonu gelenler gidenler:

16/17 sezonu gelenler gidenler:

17/18 sezonu gelenler gidenler:

Not: 2006 yılından beri oynadığım seride hiç bir zaman save load ve editor durumuna bulaşmamışımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac2323 -- 28 Aralık 2015; 22:32:38 >

• Ilk sezonda 24m euroluk harcamayi nasil yaptin acaba :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devre arasında dursun reiz 30m e luk transfer bütçesi verdi hocam deli transfer bütçesi veriyor reiz ayrıca yüksek bütçeli transferlerin hepsini 48 ay taksitle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac2323 -- 28 Aralık 2015; 23:07:24 >
  • transferler 10 numara olmuş, tebrik ederim

fakat biraz fazla ödemişsin gibi geldi kazıklamasınlar hocam aman ha dikkat et

bende amartey'i çok beğenen biriyim fakat 8 milyon civarı almıştım beta'da Galatasaray ile yaptığım kariyere.. 15m vermişken Romero'yu alsaydınız

Hikaye ile süslemek yakışır bence. Bundan sonra ki süreçte mutlaka yapın. Hem biz takip edenlere zevk katar, hemde sizin oynunuza

• quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

transferler 10 numara olmuş, tebrik ederim

bende amartey'i çok beğenen biriyim fakat 8 milyon civarı almıştım beta'da Galatasaray ile yaptığım kariyere.. 15m vermişken Romero'yu alsaydınız

Hikaye ile süslemek yakışır bence. Bundan sonra ki süreçte mutlaka yapın. Hem biz takip edenlere zevk katar, hemde sizin oynunuza

finallerden sonra başlıyorum hikaye moduna hocam :) vallahi Galatasaray isteyince herkes ateş pahası oluyor ben anlamadım allahtan zivkovic i bedavaya getirdik ve takımın yıldızı oldu romero listenin ilk sıralarındaydı fakat kaptırdık onu. benfica almıştı sanırım. amartey i chelsea arsenal everton istiyor. Vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac2323 -- 29 Aralık 2015; 13:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac2323

quote:

finallerden sonra başlıyorum hikaye moduna hocam :) vallahi Galatasaray isteyince herkes ateş pahası oluyor ben anlamadım allahtan zivkovic i bedavaya getirdik ve takımın yıldızı oldu romero listenin ilk sıralarındaydı fakat kaptırdık onu. benfica almıştı sanırım. amartey i chelsea arsenal everton istiyor. Vermem

Zivkovici nasıl bedava getirdiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: maniac2323

quote:

Zivkovici nasıl bedava getirdiniz hocam?

15/16 sezonunun devre arasında partizandayken sözleşmesi sezon sonunda biteceği için görüşmelere başlayabiliyorsun. Arsenal falan da istiyodu. En iyi teklifi ben verince bana geldi sizde bu şekilde alabilirsiniz hocam eğer partizan sözleşme uzatmaz veya zivkovic kabul etmezse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.