bizim düşündüklerimizi, Kewell'ı Galatasaray'a kazandıran yönetim düşünmez mi ? Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa o yapılacaktır, inanıyorum Adnan Polat'a.
Bu adam nedense hep en kritik dönemlerde sakatlanıyor. Eğer seneye de aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorsak, yerine bir başkası düşünülebilir. Duygusallığa gerek yok.
=) kaynağa gel sallama haberden bol ne var daha 1hafta önce adnan polat bunu yalanladı
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: KIDD
quote:
gitsin artık. yarım sezon oynamadı sözleşme imzalama konusunda da naz yapıyor. hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir bir kewell gider bin kewell gelir.
buna katılıyorum ama kewell giderse futbol açısından başka bir kewell gelebilir belki ama karakter açısından zor. Ayrıca bir Hagi geldi gitti ama yenisi gelebilir mi?
hagi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biriydi. kewella hagi karşılaştırılamaz. hem karakter gelse nolur gelmese nolur sahada centilmenlik yapana gülümseyene puan vermiyorlar. ronaldoda karakterli bir oyuncu değil ama şuan dünyanın en iyi oyuncusu. maradona da aynı şekilde ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
Karakterli bir oyuncu takım arkadaşlarına kattıklarıyla da takıma faydalı olur. Üç puan almanı sağlayan faktörler sadece sahadakiler değildir saha dışı pek çok faktör de bunu etkiler. Kewell sahada bir dünya yıldızı gibi oynamayabilir ama galatasarayın bu düşüşünün bir sebebinin de kewell ın olmayışı olduğunu inkar edemezsin.
aynı haber milliyetde de var ama aynen kopyala yapıştır yapmışlar eğer dünya kupasına gidebilmek için oynamıyorsa yönetim bi resti çekmeli külüp babasının malı değil..
quote:
quote:
quote:
quote:
gitsin artık. yarım sezon oynamadı sözleşme imzalama konusunda da naz yapıyor. hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir bir kewell gider bin kewell gelir.
buna katılıyorum ama kewell giderse futbol açısından başka bir kewell gelebilir belki ama karakter açısından zor. Ayrıca bir Hagi geldi gitti ama yenisi gelebilir mi?
hagi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biriydi. kewella hagi karşılaştırılamaz. hem karakter gelse nolur gelmese nolur sahada centilmenlik yapana gülümseyene puan vermiyorlar. ronaldoda karakterli bir oyuncu değil ama şuan dünyanın en iyi oyuncusu. maradona da aynı şekilde ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
Karakterli bir oyuncu takım arkadaşlarına kattıklarıyla da takıma faydalı olur. Üç puan almanı sağlayan faktörler sadece sahadakiler değildir saha dışı pek çok faktör de bunu etkiler. Kewell sahada bir dünya yıldızı gibi oynamayabilir ama galatasarayın bu düşüşünün bir sebebinin de kewell ın olmayışı olduğunu inkar edemezsin.
düşüşün kewella tabi ki hiç bir alakası yok. kewell zaten 4aydan beri oynamıyor ve takımdaki düşüş 3 hafta önce falan başladı. ardanın olmayışı, giovaninin takıma alışamayaşı derken takım tökezlemeye başladı. kewell olsa ne farkedecekti ki solda giovani yerine kewell oynasa maçlar farklımı olacaktı?
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Anelka'nın yaptığının iki mislini yapmıştır ölü hali
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
quote:
Orijinalden alıntı: Lugano.
Bir Fenerbahçeli olarak Kewell'in gitmesini istemiyorum . Türk futboluna çok şeyler katmış bir isim . Umarım gitmez.
Ne yaptı allah aşkına iyi anladık adı skandal la anılmadı da ne yaptı yani, garip garip centilmenlik örnekleri veriyosunuz.
Anelka Ne kazandırdı ki (hiç) 2 katını Kewell kazandırsın. İkisi de hiç bişey kazandırmadı henüz kusura bakmayın.
Önümüzdeki sezona kewell gibi sürekliliği olmayan, 90 dakikayı çıkaracak fizik gücü bulunmayan adamlar ile gireceksek yandık.
kewell cok sevdiğim bi oyuncu. leeds united'daki efsane döneminden beri. fakat sakatlık problemi de garanti kontratı riske sokuyor. maç başı bi kontrat ya da belirli bi maç sayısının altında kalırsa ücrette indirim yapılması gibi madeleri olan bi kontrat verilmeli..
Galatasaray'ın en sevdiğim oyuncularından biri Kewell. Hem kişiliğiyle hem de oyun tarzıyla benim gibi bir Fenerbahçelinin de beğenisini kazanmıştır. Kewell'ı elden kaçırmasalar iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme