Şimdi Ara

Galatasaray Kewell'e Rest Çekti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da Harry Kewell yolun sonuna geldi. Devre arasında sözleşmesinin dondurulması teklifine "Mart ayında sahalardayım" cevabıyla karşı çıkan ve takımda kalan Kewell'ın hala sahalara dönememesi sabırları taşırdı.

Kontratının uzatılmamasına kırgın olan Avustralyalı yıldızın, Dünya Kupası'nda oynamak için kendisini şu an için riske atmadığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin de Kewell'a rest çektiği ve yolların kesin olarak ayrılacağı öğrenildi.

Kaynak :http://www.internetspor.com/galatasaray-kewella-rest-cekti-news29076.html

• Kaynağa bak hizaya gel.
  • Haberin amacı belli.
  • Bir Fenerbahçeli olarak Kewell'in gitmesini istemiyorum . Türk futboluna çok şeyler katmış bir isim . Umarım gitmez.
  • Mart ayında dönecek demişlerdi ama Nisan oldu hala piyasada yok.
    Ya haber doğru yada bize yanlış bilgi verildi. Baros ile aralarında 1 hafta vardı sözde.
  • inş kalır
  • O zaman neden Nonda'yı yolladık? Neden ha?
  • yönetim çok ayıp eder.

bir fenerbahceli olarak kewelin futbolcugu ve insan olarak taktir ediyorum. adam sakatlandı diye boyle yaptılarsa eger ayıp ederler adama
  • gitsin artık. yarım sezon oynamadı sözleşme imzalama konusunda da naz yapıyor. hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir bir kewell gider bin kewell gelir.
  • Dünya Kupasında oynamak için önce kulüp takımında iyi performans göstermek gerekiyor. Elano bizim için bütün maç koşuyorsa aynı zamanda Brezilya'da oynamak içinde koşuyor. Kewell elinden gelse şimdi çıkar oynar, kupaya daha hazır olmak için.
    Ayrıca biz bu adamı müzmün sakat diye aldık zaten. Ama ilk sene hemen hemen bütün sezon oynadı. Bu sene sakatlandığı pozisyonu hatırlarsınız zaten.
    İnşallah sözleşmesi uzatılır. Hem kanat için fazladan para harcanmamış olur, ortasaha ve defansa daha fazla bütçemiz kalır.
  • kivilı gönderen yönetimi dikkate bile almam

nondayı gönderdiler berbat bir iş yaptılar sıra kivıla geldi demek

iyice gıcık olmaya başladım bu yönetime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

kivilı gönderen yönetimi dikkate bile almam

Nonda'yı göndermeyip de kimi göndereceklerdi?
  • Nonda'yı yollarken de demiştim Kewell sen sonu uzatmayacak sözleşmesini boşuna nondayı yoluuyoruz demiştim.Belkide Nonda kalsaydı Atletico'ya elenmezdik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

Kesinlikle Leo Franco'yu gönderseydiniz çok daha hayrınıza olurdu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugano.

quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

Kesinlikle Leo Franco'yu gönderseydiniz çok daha hayrınıza olurdu .

Leo'yu nereye gönderiyon adamın 3 yıllık sözleşmesi var git diyince gidiyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

gitsin artık. yarım sezon oynamadı sözleşme imzalama konusunda da naz yapıyor. hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir bir kewell gider bin kewell gelir.

buna katılıyorum ama kewell giderse futbol açısından başka bir kewell gelebilir belki ama karakter açısından zor. Ayrıca bir Hagi geldi gitti ama yenisi gelebilir mi?
  • Kewell'ın sezon sonu gideceği zaten aylardır belli olan bir durum , bence devre arasında dedikoduları yapılan diğer transfer de (Pavluchenko vs.) Kewell yollanıp yapılmalıydı.
  • quote:

Bir Fenerbahçeli olarak Kewell'in gitmesini istemiyorum . Türk futboluna çok şeyler katmış bir isim . Umarım gitmez.

Ne yaptı allah aşkına iyi anladık adı skandal la anılmadı da ne yaptı yani, garip garip centilmenlik örnekleri veriyosunuz.
  • Anelka'nın yaptığının iki mislini yapmıştır ölü hali
    quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

quote:

Bir Fenerbahçeli olarak Kewell'in gitmesini istemiyorum . Türk futboluna çok şeyler katmış bir isim . Umarım gitmez.

Ne yaptı allah aşkına iyi anladık adı skandal la anılmadı da ne yaptı yani, garip garip centilmenlik örnekleri veriyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

gitsin artık. yarım sezon oynamadı sözleşme imzalama konusunda da naz yapıyor. hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir bir kewell gider bin kewell gelir.

buna katılıyorum ama kewell giderse futbol açısından başka bir kewell gelebilir belki ama karakter açısından zor. Ayrıca bir Hagi geldi gitti ama yenisi gelebilir mi?

hagi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biriydi. kewella hagi karşılaştırılamaz. hem karakter gelse nolur gelmese nolur sahada centilmenlik yapana gülümseyene puan vermiyorlar. ronaldoda karakterli bir oyuncu değil ama şuan dünyanın en iyi oyuncusu. maradona da aynı şekilde ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.