Şimdi Ara

Galatasaray Kuruluş Felsefesi (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

Vedari İftarı ndan sonrasını okumadım

iyi ki okumadın Dünyanın en Büyük Taraftar Oluşumu yazmış adam

Doğru. Neyini beğenmedin? Dünyada 30 milyon taraftar kimde var? GS ve FB taraftar açısından dünyada liderdir.

30 milyon taraftar kimde var derken? bunu demek icin kafani turkiyeden disari cikarmaman lazim.

juventus
    liverpool
    bayern munih
    arsenal
    chelsea
    manu
    real madrid
    barcelona

en cok taraftar manu'dadir. dunya capinda yaklasik 400 milyon taraftari var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardes tamam digerlerini anlarımda, dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultraslan nedir ya

• Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Sizleri Buraya Alalım
  • Ulan bu forum olmasa neye güleceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yazabilse iyi olacak bilim olarak aciklamasi su sekilde beyini cok hizli dusunup kagida dokmek istiyor elleri yetismiyor sonra sacma sapan yazi cikiyor iste 5 kere bu konuya girdim daha yeni anladim

• Müzesinde rakiplerin 2 katı kupası olan
  • Adam bir trollük yapmış bütün rakip takım taraftarlarını atlamış.
  • Video ile destekleyelim o zaman. (Bu arada videonun sonundaki şarkıyı bilen var mı?)

• Dikkat ediyorum da Forum da takimlar arasinda düzelme var artik kimse aha tipik ... Taraftari hepsi ayni demiyor direk troll diyip disliyor

• Yürü be

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrunlu

lekesiz,şikesiz,çamur futbolu değil papazın çayırı gibi yep yeşil cimleri gibi bir futbolla canını dişine takan futbolcularla alındı bu başarılar..

Haluk Ulusoy
  • Hocam taraftar oluşumu lafının nesini anlamıyorsunuz? Dünyanın en çok taraftarına sahip takımı ve dünyanın en büyük taraftar oluşumu aynı değil. ultrAslan ve Galatasaray taraftarı sayısı aynı değil. ultrAslan taraftar oluşumudur. Onu kast ediyor orada. Tamam bizden çok taraftarı olan takım var ama oluşumlarda yoktur. Bugün baktığında ultrAslan Avrupada bile milyonlarca kayıtlı taraftar var. Amerikada Asyada Avustralyada resmi kollar var bir sürü kayıtlı taraftar var.

Hepinizin baksan kapak resmi ultrAslan koreografileri Fener bölümüne hepiniz onları atıyorsunuz ama o adamlara kalkıp burda bebeler diye hitap ediyorsunuz. O bebelero olmasa ne doğru düzgün tribün oluşur ve koreografi yapılır nede o stada cehennem denirdi. Azcık düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Hocam taraftar oluşumu lafının nesini anlamıyorsunuz? Dünyanın en çok taraftarına sahip takımı ve dünyanın en büyük taraftar oluşumu aynı değil. ultrAslan ve Galatasaray taraftarı sayısı aynı değil. ultrAslan taraftar oluşumudur. Onu kast ediyor orada. Tamam bizden çok taraftarı olan takım var ama oluşumlarda yoktur. Bugün baktığında ultrAslan Avrupada bile milyonlarca kayıtlı taraftar var. Amerikada Asyada Avustralyada resmi kollar var bir sürü kayıtlı taraftar var.

Hepinizin baksan kapak resmi ultrAslan koreografileri Fener bölümüne hepiniz onları atıyorsunuz ama o adamlara kalkıp burda bebeler diye hitap ediyorsunuz. O bebelero olmasa ne doğru düzgün tribün oluşur ve koreografi yapılır nede o stada cehennem denirdi. Azcık düşünmek lazım.

taraftar olusumu dedigin seyi biliyoruz, gereksiz ayni zamanda igrenc bir sey. nerede bi baltaya sap olamamis adamlar var orda, bir de elebaslari da hapci-otcu biri olur genelde "tribun reisi" hep beraber magandalik yaparlar.

simdi koyardim o "taraftar olusumu yok, olmazsa nasi koregrafi yapacaksin" dedigin takimlarin koreografilerinj ama mobildeyim. kendin netten arastirabilirsin.

emin ol yaptiklari koreografiler bizimkileri ikiye katlar, dunyanin en atesli ve muthis taraftarlari biz degiliz.

• Koy hocam eminim ki o da özel bir tribün çıkacak ultrAslan gibi bir oluşum çıkacak.Normal taraftar bir araya gelmiyor ki. Ve bu konuda ne kadar cahil olduğunu o kadar belli ettin ki artık konuşmaya bile gerek yok. Senin o gururla baktığın koreografileri ultrAslan üni yaptı büyük çoğunluğunu ve rüzgar hesabı bile yapıldı Fenerinki gibi olmasın diye. Cidden hepsi ipsiz sapsız adamlar dimi?

O oluşumu bir araştır bakalım ultrAslan üni den ultrAslan lise ye nasıl adamlar varmış için.Ünileri yılda ne kadar kayır alıyormuş mesela? Bilip bilmeden konuşuyorsun.

Ben demiyorum ki ultrAslanın hataları yok ama gidip de yok bebeler ipsiz sapsız adamlar demek nedir? Sen kimsin önce sen adam mısın başkalarını sorguluyorsun?
  • quote:

Koy hocam eminim ki o da özel bir tribün çıkacak ultrAslan gibi bir oluşum çıkacak.Normal taraftar bir araya gelmiyor ki. Ve bu konuda ne kadar cahil olduğunu o kadar belli ettin ki artık konuşmaya bile gerek yok. Senin o gururla baktığın koreografileri ultrAslan üni yaptı büyük çoğunluğunu ve rüzgar hesabı bile yapıldı Fenerinki gibi olmasın diye. Cidden hepsi ipsiz sapsız adamlar dimi?

O oluşumu bir araştır bakalım ultrAslan üni den ultrAslan lise ye nasıl adamlar varmış için.Ünileri yılda ne kadar kayır alıyormuş mesela? Bilip bilmeden konuşuyorsun.

Ben demiyorum ki ultrAslanın hataları yok ama gidip de yok bebeler ipsiz sapsız adamlar demek nedir? Sen kimsin önce sen adam mısın başkalarını sorguluyorsun?

al cenen kapansin. butun taraftarin katildigi bir galatasaray koreografisi yapildi da basarisiz mi oldu ki? bir araya gelemiyor diyosun.

nou camp'ta 100.000 kisi bir araya geliyor da 40-50 bin kisi iki karton mu kaldiramayacak? ruzgar hesabi dedigin de, ruzgar var mi o aksam?
    az varmis
    iyi yapalim o zaman. dan ibaret. sanki bana anemometreyle olcum yaptilar.

koreografilerin icinden zaten bir tek playoff'ta yapilan 3boyutlu guzeldi oburlerini cok begenmedim. ayrica taraftarin yaptigi koreografiyle gogsun kabariyorsa senin de isin gucun bi hayat amacin yok demek ki. boyle biseyle insan nasi gururlanir anlamak guc, begenir gecersin.

"son komson ko son odommoson do boskolorono sorgoloyoson" sana erkek kezbani diyor, 3 hayirla ugurluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Koy hocam eminim ki o da özel bir tribün çıkacak ultrAslan gibi bir oluşum çıkacak.Normal taraftar bir araya gelmiyor ki. Ve bu konuda ne kadar cahil olduğunu o kadar belli ettin ki artık konuşmaya bile gerek yok. Senin o gururla baktığın koreografileri ultrAslan üni yaptı büyük çoğunluğunu ve rüzgar hesabı bile yapıldı Fenerinki gibi olmasın diye. Cidden hepsi ipsiz sapsız adamlar dimi?

al cenen kapansin. butun taraftarin katildigi bir galatasaray koreografisi yapildi da basarisiz mi oldu ki? bir araya gelemiyor diyosun.

nou camp'ta 100.000 kisi bir araya geliyor da 40-50 bin kisi iki karton mu kaldiramayacak? ruzgar hesabi dedigin de, ruzgar var mi o aksam?
    az varmis
    iyi yapalim o zaman. dan ibaret. sanki bana anemometreyle olcum yaptilar.

koreografilerin icinden zaten bir tek playoff'ta yapilan 3boyutlu guzeldi oburlerini cok begenmedim. ayrica taraftarin yaptigi koreografiyle gogsun kabariyorsa senin de isin gucun bi hayat amacin yok demek ki. boyle biseyle insan nasi gururlanir anlamak guc, begenir gecersin.

"son komson ko son odommoson do boskolorono sorgoloyoson" sana erkek kezbani diyor, 3 hayirla ugurluyoruz.

Hocam Barcelona taraftarının birlik içinde olmasının sebebi aynı etnik kökene sahip olmaları dolayısıyla hepsi aşağı yukarı aynı siyasi görüşe sahipler. Katalanlar

• Elin Japonunu bile Manu taraftarı falan sayacaksak işimiz var. Ben de Chelsea severim ama taraftarı sayılmam. 400 milyonmuş oldu canım. Cahil denmiş bir de bana. Şimdi konuşturmayın beni. Ben de Arap dünyasını GS'li sayayım bakın ne oluyor. Yarım milyar GS'li. Güldürmeyin insanı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.