Şimdi Ara

Galatasaray Lisesi Mi Çorlu İMKB Fen Lisesi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum sormak için çok erken ama size lise seçimi konusunda bir sorum olacak: Galatasaray Lisesi ve Çorlu İMKB Fen Lisesi arasında kararsız kaldım. Eğitim, ortam vs. derken ne zaman bu soruyu düşünsem kafam çatlayacak gibi oluyor... Sizce hangisini seçmeliyim?

Bu arada; eski not ortalamalarımı da vereyim: (2 senedir okul birincisiyim)

6.Sınıf -> 99.11
    7.Sınıf -> 99.75

Bu sene 8.sınıftayım, ve bu sene şu ana kadar girdiğim sınavların hepsinden 100 aldım. Haftaya TEOG var, ondan da alacağım notlar kesinleşince söylerim.

• Baktım şimdi aralarında baya puan farkı var. Galatasaray lisesinin puanını tutturabilirsen oraya git tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd78

Biliyorum sormak için çok erken ama size lise seçimi konusunda bir sorum olacak: Galatasaray Lisesi ve Çorlu İMKB Fen Lisesi arasında kararsız kaldım. Eğitim, ortam vs. derken ne zaman bu soruyu düşünsem kafam çatlayacak gibi oluyor... Sizce hangisini seçmeliyim?

Bu arada; eski not ortalamalarımı da vereyim: (2 senedir okul birincisiyim)

6.Sınıf -> 99.11
    7.Sınıf -> 99.75

Bu sene 8.sınıftayım, ve bu sene şu ana kadar girdiğim sınavların hepsinden 100 aldım. Haftaya TEOG var, ondan da alacağım notlar kesinleşince söylerim.

bence galatasaray lisesini bitirdin mi üni okuma hiç birşey kaybetmezsin öyle etkili bi lise :) ayrıca galatasaray üni ye de yatay geçiş hakları var

• Kesinlikle Galatasaray Lisesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.