Şimdi Ara

ODTÜ işletme mi Galatasaray İşletme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
27.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümlerde okuyan varsa ve düşüncelerini yazarsa beni çok memnun eder.

Ayrıca elimdeki klavuz da ODTÜ'nün açıklamasında UOLP-SUNY (%50B) yazıyor bu nedir?

Ayrıca barınma ve burs imkanları nasıl ?

Cevap yazacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

• odtü nün paralı işletmesinin %50 burslusu.
    2 seneyi burada 2 seneyi de abd de geçiriyorsun.
    soruna cevaben galatasaray işletme derim. binası muhteşem bir yerde
    gerçi satılması gündemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

odtü nün paralı işletmesinin %50 burslusu.
    gerçi satılması gündemde

koca üniyi başka yere taşıyacak halleri yok

valla bende olsam gs üni derim ya. boğaza karşı kahvaltı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

odtü nün paralı işletmesinin %50 burslusu.
    gerçi satılması gündemde

Yavaş satsınlar
  • odtü fakülte binası satmak biraz sıkar da amerikada ki kampüse para veriyosun bi öğren fiyatını ona göre yaz pahalı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

odtü fakülte binası satmak biraz sıkar da amerikada ki kampüse para veriyosun bi öğren fiyatını ona göre yaz pahalı olabilir

boğaza nazır olan üniversite ve liselerin özelleştirilmesi konusuydu bahsettiğim.
  • Manzara benim için pek önemli değil.
    Maddi olarak hangisi beni daha az zorlar ve eğitim kaliteleri arasında fark var mı bu önemli benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

Manzara benim için pek önemli değil.
    Maddi olarak hangisi beni daha az zorlar ve eğitim kaliteleri arasında fark var mı bu önemli benim için

en basidinden bu iki bölümden biri paralı biri ücretsiz?
  • Suny programını kastetmiyorum normal Odtü işletmeden bahsediyorum
  • Bu bölümlerde okuyan yok mu hiç
  • işletme mezunu olarak, işletmeyi tercih etme derim... şu devirde ya hukuk okuyacaksın yada tıp, diş hekimliği olur başka bölüm olur ama kesin doktor yada avukat ol. özel hataneler hemen kapar boş durmassın

diş hekimliği vs. okursan işin hazır, eğer birazda ailenin birikiimi varsa bi muayine hane açacak kadar en kral meslek bu, bir dişi en aşağı 100ytl ye yaparsın
  • galatasaray derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

işletme mezunu olarak, işletmeyi tercih etme derim... şu devirde ya hukuk okuyacaksın yada tıp, diş hekimliği olur başka bölüm olur ama kesin doktor yada avukat ol. özel hataneler hemen kapar boş durmassın

diş hekimliği vs. okursan işin hazır, eğer birazda ailenin birikiimi varsa bi muayine hane açacak kadar en kral meslek bu, bir dişi en aşağı 100ytl ye yaparsın

Diş hekimliği alan dışı. Tm mezunuyum. İşletmeyi neden tercih etmeyeyim. Biraz daha açar mısınız.
    Teşekkür ederim.
  • Galatasaray tabii ki ODTÜ ne kadar marka da olsa Fen bilimlerine dayalı teknik üniversite
  • Maddiyat olarak dersen, ODTÜ derim. İstanbul pahalı Ankara'ya göre, o yüzden Galatasaray İşletme'de okuman seni maddi olarak zorlar. Benim maddiyat sorunum yok dersen GS İşletme'yi yaz, İstanbul gibi müthiş bir şehirde, üstelik GSÜ gibi bir yerde öğrenim görürsün. ODTÜ İşletme de süperdir, tamamen İngilizce, şayet senin puanın bende olsa ODTÜ İşletme yazardım, ODTÜ'nün muhteşem kampüsünde süper imkanlarla öğrenim görürdüm. Karar senin.
  • Galatasaray
  • ben henüz ilk kez bu yıl girdim ama gs üni.nin işletme fakültesinin türkiyenin en saygın işletme bölümlerinden biri olduğunu biliyorum çevremden çok duydum. bende orayı tercih etmeyi düşünüyorum. rehber hocama odtü nasıl diye sorduğumda hiç beklemeden seni odtüye yollamam demişti.ama gs ile ilgili çok olumlu eleştriler aldım. bu arada tıp diş tavsiye eden işletme mezunu arkadaş nereyi bitirmiş merak ediyorum. sonuçta 100bininci adamı alan işletme fakülteleride var. lütfen gs işletmeyle onları karşılaştırmayalım. gs nin bana göre tek dezavantajı fransızca okul olması. onun dışında benimde hayallerimi süsleyen bir okul.
  • Ben TM'ci olsaydım, Galatasaray derdim.

İşletme, hukuk, ekonomi, iktisat gibi TM çıkışlı bölümler için Galatasaray, Boğaziçi, İstanbul gibi üniversiteler gayet iyi bence. Fransızca olması dezavantaj olabilir sadece.

ODTÜ ise daha çok sayısala yönelik, fen bilimlerine yönelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Temmuz 2009; 20:15:13 >
  • . galatasaray cok farklı gercekten ıs hayatında falan adı gecıldıgınde cok farklı bır yerı oluyor ,tabıkı de ıkısıde super okulda bence galatasaray kesınlıkle .
  • aşağı yukarı benle aynı puanı almışssın ve benim gibi hukuk düşünmüyorsun.o yüzden ne aradığını anlayabiliyorum.

ben de bu bölümleri araştırdım ve odtü işletmeyi düşünmeye başladım.neden dersen

Fransızca'yı ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama sıfır bilgiyle gsü'ye gitmek hele bir de işletme bölümüne gitmek sana çok çektirir.işletme gibi bir bölümü Fransızca okumak sana ne katar İngilizce okumak ne katar bence bunu iyice düşün.

aşağıdaki linklerde de öğrencilerin yorumlarını da bulman mümkün

son olarak da bu bölümlerin öğrencileri varsa fikirlerini paylaşmalarını bekliyorum ben de

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.