Şimdi Ara

Galatasaray maçına gidecekler buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Sondaki kafadan fazla olmuş pardon

konun 1.sayfasında nickini arattım 47 tane sonuç çıktı,hele bir soluklan[m=evillol.gif]
  • ulan bende diyorum iki sayfa olmuş kim gidecek bu kadar çok, bi girdim adamlar sidik yarıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ulan adam skor mu sormuş gelmiş ilk mesajdan 3-0 demiş.He canım 3 de yetmez 6 yeriz biz.Hadi git şimdi.

bizim kartallar ile beraber bende giderim sanırım.Ama tribün ne olur bilmiyorum.

Okumadan yorum yapanlara bayılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardır Avrupa Kupalarına katılamıyoruz doğru düzgün, ama hala Avrupa'da en fazla oynayan, en başarılı takım biziz.

41 Fenerbahçe 10.220 18.950 6.400 12.520 2.420 50.510
    45 Galatasaray 7.220 7.950 15.400 11.520 2.420 44.510
    57 Beşiktaş 6.220 8.950 3.400 8.520 9.920 37.010

Beşiktaşlıyım anlamışsındır ama sizin o aldınız kupa yüzünden bir hale giriyorsunuz ya gıcık oluyorum aradan kaç sene geçmiş gözünü seveyim..

Acaba o verileri nereden aldın ?

Sizde alın kardeşim o zaman, kaç sene geçmiş diyorsun ? Yıllar geçtikçe geride bıraktığımız başarıları, zaferleri, kupaları saymamayamı başlayacağız.

Verileri UEFA'dan aldım kardeş inanmıyorsan cevabımı yazmayin bu da kaynak ;

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Başarınızı her zaman kutladım ama dediğin laf "Avrupa'da en fazla başarılı olan biziz." lafına verebileceğin en garanti ve somut cevabı vermek amacımı kupanıza laf atmak değil Helal olsun inşallah bu sene alırsınız yada çok iyi temsil edersiniz.

Ligte mücadele avrupada dostluk.

Hatta kusura bakma kardeş yanlış bilgi vermişim güncellenmemiş versiyonunu vermişim sana ;

Galatasaray maçına gidecekler buraya

Yani Avrupa'da en iyi Türk Takımı Beşiktaş kusurabakma ..

Dediğim gibi o veriler son 3 yıllık felan olması gerek, o yüzden bizden öndesiniz.

Sana şimdi bir link vereceğim oraya bak, orada Türk takımlarının Avrupa Kupalarındaki puan durumu var, ama 2009 yılına ait ve 52 yıllık puan durumu var, 2012, 55 yıllık olanını bulamadım. Bu linkini vereceğim verilerde oynanan maç sayısı olarak açık ara öndeyiz ki, son 3 sezonda 88 maç oynamanız gerek bize yetişmeniz için ve o kadar maça çıkmadınız. Ayrıca bu verilerde bizim 81, sizin 43 galibiyetiniz olduğu yazıyor, son 3 yılda yani 2009'dan bu yana 38 galibiyet alıp bize yetişememişsinizdir heralde. Dediğim gibi bu veriler 2009 yılına kadar olan veriler 2012'sini bulamadım, ama arada büyük fark var, o farkı kapatmış olamazsınız.

http://www.turkfutbolu.net/avrupakupalari/Kupapuan.htm

Millet 2009 yılının verisini ne yapsın? Geri kalan senelerin puanlarını biz mi ekleyeceğiz? Varsa 2012 yılına kadar genel puan sıralaması bekleriz.

Avrupa kupalarında 2009'dan bu yana 88 maça çıkmışmısınızdır ? 88 maç fark var arada.
    Avrupa kupalarında 2009'dan bu yana 38 galibiyet almışmısınızdır ? 38 galibiyet fark var arada.

Hemen de hesapladı kesin doğrudurdediğin, ne de olsa asla yanlış bir şey düşünmez veya yazmazsınız.

Kafandan hesaplayamıyormusun sen
    Orda kaç galibiyet alırsak biz GS'ye yetişiriz, ya da kaç maça çıkarsak GS'ye yetişiriz diye hesaplayamıyorsun yani he

Kafadan hesaplama, varsa güncel yeni bir veri herkes bilsin.

Ego masturbasyonuna gerek yok bu konuda da, tatmin olacaksanız başka konularda olun.

qarizmaa52 sana saçma bir html sitesi adresi vermedim birebir UEFA'nın verdim. UEFA Beşiktaş'ı Türk Futbolunda en büyük takım olarak görüyor .. Senin kendi takımını Büyük görmenin sebebi o Takımı tutmuş olman.

• quote:

Orijinalden alıntı: reLo

quote:

Ulan adam skor mu sormuş gelmiş ilk mesajdan 3-0 demiş.He canım 3 de yetmez 6 yeriz biz.Hadi git şimdi.

bizim kartallar ile beraber bende giderim sanırım.Ama tribün ne olur bilmiyorum.

Okumadan yorum yapanlara bayılıyorum.

Birkaç mesaj daha altına baksaydın daha sağlıklı yorum yapabilirdin.
  • quote:

quote:

quote:

O mesajını gördüm tabikide.Bu senin okumadan yorum yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.Görmedim demek garip

• Kiralık eski açık kombine bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O mesajını gördüm tabikide.Bu senin okumadan yorum yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.Görmedim demek garip

İnsanlık hali sonuçta, hızlıca bakarken gözümden kaçmış.Özrümü de ilettim zaten.Niye büyütüyoruz ki olayı ?

• Beşiktaş 0-6 Galatasaray
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardır Avrupa Kupalarına katılamıyoruz doğru düzgün, ama hala Avrupa'da en fazla oynayan, en başarılı takım biziz.

41 Fenerbahçe 10.220 18.950 6.400 12.520 2.420 50.510
    45 Galatasaray 7.220 7.950 15.400 11.520 2.420 44.510
    57 Beşiktaş 6.220 8.950 3.400 8.520 9.920 37.010

Beşiktaşlıyım anlamışsındır ama sizin o aldınız kupa yüzünden bir hale giriyorsunuz ya gıcık oluyorum aradan kaç sene geçmiş gözünü seveyim..

Acaba o verileri nereden aldın ?

Sizde alın kardeşim o zaman, kaç sene geçmiş diyorsun ? Yıllar geçtikçe geride bıraktığımız başarıları, zaferleri, kupaları saymamayamı başlayacağız.

Verileri UEFA'dan aldım kardeş inanmıyorsan cevabımı yazmayin bu da kaynak ;

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Başarınızı her zaman kutladım ama dediğin laf "Avrupa'da en fazla başarılı olan biziz." lafına verebileceğin en garanti ve somut cevabı vermek amacımı kupanıza laf atmak değil Helal olsun inşallah bu sene alırsınız yada çok iyi temsil edersiniz.

Ligte mücadele avrupada dostluk.

Hatta kusura bakma kardeş yanlış bilgi vermişim güncellenmemiş versiyonunu vermişim sana ;

Galatasaray maçına gidecekler buraya

Yani Avrupa'da en iyi Türk Takımı Beşiktaş kusurabakma ..

Dediğim gibi o veriler son 3 yıllık felan olması gerek, o yüzden bizden öndesiniz.

Sana şimdi bir link vereceğim oraya bak, orada Türk takımlarının Avrupa Kupalarındaki puan durumu var, ama 2009 yılına ait ve 52 yıllık puan durumu var, 2012, 55 yıllık olanını bulamadım. Bu linkini vereceğim verilerde oynanan maç sayısı olarak açık ara öndeyiz ki, son 3 sezonda 88 maç oynamanız gerek bize yetişmeniz için ve o kadar maça çıkmadınız. Ayrıca bu verilerde bizim 81, sizin 43 galibiyetiniz olduğu yazıyor, son 3 yılda yani 2009'dan bu yana 38 galibiyet alıp bize yetişememişsinizdir heralde. Dediğim gibi bu veriler 2009 yılına kadar olan veriler 2012'sini bulamadım, ama arada büyük fark var, o farkı kapatmış olamazsınız.

http://www.turkfutbolu.net/avrupakupalari/Kupapuan.htm

Millet 2009 yılının verisini ne yapsın? Geri kalan senelerin puanlarını biz mi ekleyeceğiz? Varsa 2012 yılına kadar genel puan sıralaması bekleriz.

Avrupa kupalarında 2009'dan bu yana 88 maça çıkmışmısınızdır ? 88 maç fark var arada.
    Avrupa kupalarında 2009'dan bu yana 38 galibiyet almışmısınızdır ? 38 galibiyet fark var arada.

Hemen de hesapladı kesin doğrudurdediğin, ne de olsa asla yanlış bir şey düşünmez veya yazmazsınız.

Kafandan hesaplayamıyormusun sen
    Orda kaç galibiyet alırsak biz GS'ye yetişiriz, ya da kaç maça çıkarsak GS'ye yetişiriz diye hesaplayamıyorsun yani he

Kafadan hesaplama, varsa güncel yeni bir veri herkes bilsin.

Ego masturbasyonuna gerek yok bu konuda da, tatmin olacaksanız başka konularda olun.

qarizmaa52 sana saçma bir html sitesi adresi vermedim birebir UEFA'nın verdim. UEFA Beşiktaş'ı Türk Futbolunda en büyük takım olarak görüyor .. Senin kendi takımını Büyük görmenin sebebi o Takımı tutmuş olman.

Sana o son 2-3 yıllık veriler dedim ama neyse, herkes anlamak istediği gibi anlıyor. Siz kendinizi avrupa'da bizden büyük görüyorsanız, daha ne diyim
    Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

ulan bende diyorum iki sayfa olmuş kim gidecek bu kadar çok, bi girdim adamlar sidik yarıştırıyor

Renktaşına laf anlatmaya çalışıyorum
  • Deplasman yasağı olursa geçen yıl ki gibi eski açıktan yerimi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Deplasman yasağı olursa geçen yıl ki gibi eski açıktan yerimi alacağım.

Eski açık geçen seneki gibi olmayacak gs gol attığında yüzündeki hafif tebessüm de tribünden aşağı atarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhayks

quote:

Eski açık geçen seneki gibi olmayacak gs gol attığında yüzündeki hafif tebessüm de tribünden aşağı atarlar

Merak etme tek gitmiyoruz bizimde bildiğimiz bir şey var.

Ayrıca sezon içinde ki 0-0 lık maçta pankart bile açtık kimse tribünden aşağı atmadı.

• 1-0 yenicez yazın kenara
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca sezon içinde ki 0-0 lık maçta pankart bile açtık kimse tribünden aşağı atmadı.

Hadi ya Foto vardır mutlaka pm atsana bana merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yolladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yolladım.

Güzel pankart da sen öyle bir söyledin ki ben böyle pankart beklemiyordum.Tehlike yaratacak birşey yok ortada;stad boş,kullandığınız pankartın tahrik ediciliği yok.Neyse bekleriz ya eski açık güzeldir

• Gıdıcez umarım 2-3 arkadas paramızı bırıktırdık bu macı bekliyoruz.

GS'li arkadaslar neden her konudasınız adam cok masumca sormus macı Avrupa'nın buyuklugune baglamıssınız evet tamam uefa aldınız helal olsun,ama bu kadarda gozumuze sokulmaz.
  • biz bu kadroyla çok fark yeriz arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.