Şimdi Ara

Galatasaray Mario Balotelli'yi almalıdır!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WickedObvious

Kendini göstermek derken:

Tekrar milli takıma girecek performansı sergilemek
    Büyük klüplerin ilgisini çekmek vb sebeplerden bahsediyorum

Fener bjk falan alsa dediğin olabilir şlde uefada güzel oynar dikkat çeker ama kimse ne bizim ligi izlemiyor ve bu sene avrupaya gidemiyoruz. her maç 5 gol atsa bile kimsenin haberi olmayacak
  • Ligde 20 maçta 1 golü var. Yetenekleri var umursamıyor artık. Paraya şöhrete vs. doydu sanırım. Canı isteyecekte oynayacak diye bekleyemeyiz. Türkiye'de olay çıkarır bu adam. Başka isimlere yoğunlaşmalıyız.
  • Adamın ıq'su 10. Alıp napıcan bu adamı. Takımda yeterınce embesil var zaten
  • Bu adam tam bir embesil, bu adama kadar düşüldüyse, git Ptt'den, hatta amatör liglerden araştırıp çok iyi bir forvet al daha iyi.
    Balotelli ne ya, sonra göndermek için yüklü faturalı çözümler aramaya başla, adam değil bi kere, zırzop şapşalın biri, futbolcu mu bu adam.
  • Adamı göme göme bitiremediniz ya. Herkes Barcelona, Real Madrid oyuncu gözlemcisi sanki.

Sneijder, Drogba, Melo gibi örnekleri var bahsettiğin çıkışın fakat, Balotelli ve Rieke. Bilemedim.
  • Çok gömmüşsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam o zaman telefon açayım bi an önce transfer işlemlerine başlasınlar.
  • sıkıntı şu balotelli yeteneksiz bir futbolcu
  • Hocam Balotelli tuhaf bir oyuncu.Adamın hiçbir şey umrunda değil x almış y almış z almış.Adam rahat rahat davranmaya devam ediyor sanki futbolcu değilde işsiz bir adam gibi çok iyi olduğu zamanlar vardı tembellikden antremanlara gitmiyordu.City'de takip ederdim Manchini bu yüzden kaç kere kadro dışı bırakmıştı onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

galatasaray falcao ve cavani ile ilgileniyor arkadaşlar. başkana çok çok yakın bir kaynaktan aldım. bu 2 si olmazsa hollandalı kontenjanından klas can huntelar gelecek riekerinke sözü varmış.

Her konuya yazmışsın, kimse inanıp da iplememiş. Biri inansa bile ne geçecekse eline. Saçma sapan çocukça şeyler yazıp trollediginizi mi saniyorsunuz anlamıyorum ki.

• Balotelli dursunu döver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Adam dibe vurmuş durumda. Borsa gibi düşünün bu işi. Hisse dipteyken alınır. Maksimum kazanç sağlandığında da satılır. Adamın ölüsü 5-6 milyon ediyor. 28 yaşında da en az bu değere satılır, risksiz yatırım gibi bir şey aslına bakarsanız.

alan olur inş o zaman

Koyduğun hatunlar arasında nirvanayı yapmışsın sonunda

• Batuhan'ın Afro İtalyan versiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balotelli çok duygusal bi futbolcu.bence destek verirse taraftarlar birşeyler yapabilir.Quaresma gibi biraz gazla çalışan bir futbolcu.

Yaşlı bir futbolcu değil bence risk alınacak biri.
  • galatasaraya yakisir. hatta pektemek'i de alirlarsa muhtesem ikili olur diyebilirim
  • Bence hic dayak yememiş ondan mancini kovaladiydi ama yakalayamadiydi 😀.tenhada kistirip dovecen.5 kisi dalmak lazim ayi gibi.

Gelsin yahu en azindan 3-5 bin kombine sattirir.

• . Galatasaray suan hic bir oyuncuyu yukseltemez bu yonetim bu ortamla. Besiktas dersen olabilir belki Senol Gunes etkisi falan filan.

• gs emeklilik sigorta
  • WickedObvious W kullanıcısına yanıt
    quote:

Bu adam şu an 25 yaşında, formunun dibinde bir süperstar. Kendisini kanıtlama ihtiyacının tavan yapması ve yeni bir başlangıç yapması gerekiyor.

Fiyatı da gayet uygun, olmaması için hiçbir sebep yok bence.
    Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

@WickedObvious Bence Alexandre PATO ya da Mario BALOTELLI kumarını oynamalıyız...

• FATAL1TY` kullanıcısına yanıt
    Bence de oynanmalı. Kayserispordan, osmanlı tertibiyat-ı hayratiye spordan milyon dolarlara adam alınacağına bu adama 5-6 milyon verilmeli. Yukarda arkadaş yazmış bu adam gazla çalışıyor diye, bizden iyi ülke mi var gaz vererek çalıştırma konusunda?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.