Şimdi Ara

Galatasaray mı İstanbul Erkek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 18 Haziran 2014; 19:17:10 >
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    Araştırmalarım sonucu şunu gördüm iki okulda ülkenin sayılı okulları fakat GSL isim ve camiya olarak biraz önde fakat İEL'de bunu sağladığı alman üniversitelerde okuma imkanı(abitur sınavı ile) ve eğitim kalitesiyle kapatıyor. Ama bu görüşünüze katılmıyorum. Eğer sayısalım sözelden daha iyi olsaydı GSL yerine düşünmeden İEL'e giderdim.Birçok insanda böyle düşünüyor...
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 18 Haziran 2014; 19:16:28 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93447660&p=1#93449535

Şu konu hakkında bilgisi olan cevap verebilir mi lıtfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bilgisi olan yok mu?

• serbes S kullanıcısına yanıt
    Hocam neden mesajlarınızı sildiniz insanlara faydalı oluyordu.

• GSL'nin paralılık olayı külliyen yalan yatılılık için ücret alıyolar sadece 4800 tl diye hatırlıyorum İEL ise şehir dışından düşünüyosanız biraz zor çünkü pansiyon kapalı yer olmadığı için yani şehir dışından kız öğrenci alamıycak erkek öğrenciler için de 30 kişilik kontenjan ayırmışlar. şimdi İEL GSL ve RC arasında nasıl bir çevrede olmak istediğiniz ve nasıl bir insan olmak istediğinize göre karar verirsiniz ben açıkçası en başından RC'yi eledim annemler gitmem için ne kadar ısrar etse de çünkü oraya giren gerçekten aynı çıkmıyo yanlış anlamayın ama oraya giden arkadaşım 1 yılda tiki oldu la neye uğradığımı şaşırdım ajdsf belki onun yapısı böyledir fln fln ama genel RC insanı profilini pek sevmiyorum. diğerlerine gelirsek benim de arada kaldığım konu sayısal istiyosa İEL eşit ağırlıksa GSL olayı biraz yalan galiba? yani tmde GSL önde sayısayda İEL ama ikisinde de var sınıfları sonuçta yani ona göre seçmek saçma biraz GSL'nin GSÜ avantajı İEL'in de Abitur'u var. ve gelecekteki üni sınavı da teoglaştıralacagı icin olimpiyatlar cok onemli olucak İEL bu konuda daha önde sanki? açıkçası ben şu an yazıcam puan sırasına göre hangisi olursa artık diyerek çünkü gerçekten hiçbir fikrim yok ne olmak istediğimle ilgili bu yuzden karar veremiyorum sayısal mı eşit ağırlık mı karar versem de bunlara göre seçmek ne kadar doğru orası da tartışılır... özellikle bu konuda sizin fikrinizi merak ediyorum sayısal veya eşit ağırlığa göre lise seçmek ne kadar doğru?

• PM attım...
  • yeğenim İEL'de.
    şu sayısal sözel konusu çok kafa karıştırıyor.
    İEL hocaları öğrencilerinin TM seçmesini istemiyorlar, bunu bize veli toplantısında söylediler. hatta mümkünse hiç TM sınıfı olmasın diyorlar.
    GSL nin ve İEL in bu konudaki kıyaslamasını yapmak için geçen yılın verilerine bakılacak olduğunda ise ;
    2013 mezunlarının tercihleri :
    İEL : tıp 42 - mühendislik 56 kişi
    GSL : tıp 15 - mühendislik 17 kişi
    işletme - hukuk - uluslararası ilişkiler bölümlerinin seçimlerinde ise GSL nin rakamları daha fazla. bunlar benim istatistiklerim. yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen.
    ama bu tamamen tercih meselesi. bir başka yeğenim ise GSL den mezun oldu sonra Boğaziçi Makinayı bitirdi.
    ayrıca İEL yatılı kapalı ne demek onu anlamadım, iki hafta önce okuldaydım böyle bir şey duymadım. yeğenim de yatılı ve çok memnun. İEL de erkek yatılılar hazırlıkta bir odada 4, 9.sınıfta 3 ve 10-11-12 de 2 kişi kalıyorlar. GSL koğuş sistemine devam ediyor, bir mezunla konuştuğumda geçmişte GSL okul yönetiminin oda sistemine geçme konusunu tartıştığını ve bazı nedenlerden mevcut uygulamayı devam ettirme kararı aldığını öğrendim. bu da bir tercih, yani bir dezavantaj değil.
    İEL geçen yıl 7 gün yatılılık için 1800 TL. aldı. ayrıca koparabildiklerinden yardım alıyorlar. haklılar zira devletin verdiği yardımcı eleman sayısı 2, okulda var yaklaşık 40. işte aradaki farkı buradan finanse ediyorlar. ayrıca sosyal aktiviteler için gereken parayı da kısmen buradan sağlıyorlar. zaten o kadar çok aktivite varki ne zaman çalışıyorlar bilmiyorum hele bu YGS/LYS başarısını nasıl sağlıyorlar inanılır gibi değil.
    gönlünüze göre olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesen62 -- 25 Haziran 2014; 15:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gesen62

yeğenim İEL'de.
    şu sayısal sözel konusu çok kafa karıştırıyor.
    İEL hocaları öğrencilerinin TM seçmesini istemiyorlar, bunu bize veli toplantısında söylediler. hatta mümkünse hiç TM sınıfı olmasın diyorlar.
    GSL nin ve İEL in bu konudaki kıyaslamasını yapmak için geçen yılın verilerine bakılacak olduğunda ise ;
    2013 mezunlarının tercihleri :
    İEL : tıp 42 - mühendislik 56 kişi
    GSL : tıp 15 - mühendislik 17 kişi
    işletme - hukuk - uluslararası ilişkiler bölümlerinin seçimlerinde ise GSL nin rakamları daha fazla. bunlar benim istatistiklerim. yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen.
    ama bu tamamen tercih meselesi. bir başka yeğenim ise GSL den mezun oldu sonra Boğaziçi Makinayı bitirdi.
    ayrıca İEL yatılı kapalı ne demek onu anlamadım, iki hafta önce okuldaydım böyle bir şey duymadım. yeğenim de yatılı ve çok memnun. İEL de erkek yatılılar hazırlıkta bir odada 4, 9.sınıfta 3 ve 10-11-12 de 2 kişi kalıyorlar. GSL koğuş sistemine devam ediyor, bir mezunla konuştuğumda geçmişte GSL okul yönetiminin oda sistemine geçme konusunu tartıştığını ve bazı nedenlerden mevcut uygulamayı devam ettirme kararı aldığını öğrendim. bu da bir tercih, yani bir dezavantaj değil.
    İEL geçen yıl 7 gün yatılılık için 1800 TL. aldı. ayrıca koparabildiklerinden yardım alıyorlar. haklılar zira devletin verdiği yardımcı eleman sayısı 2, okulda var yaklaşık 40. işte aradaki farkı buradan finanse ediyorlar. ayrıca sosyal aktiviteler için gereken parayı da kısmen buradan sağlıyorlar. zaten o kadar çok aktivite varki ne zaman çalışıyorlar bilmiyorum hele bu YGS/LYS başarısını nasıl sağlıyorlar inanılır gibi değil.
    gönlünüze göre olsun.

Yatılı kapalı derken yeni kız öğrenci alımı yok yatılı erkekler için yeni kayıt alıyolar hala

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.