zaten o alttan geçen smsleri atanlar teknik direktör gibiler maşallah etoo alınsın diyen var, fabregası getirin diyen var
her duyduğumuza inanırsak kimler gelir kim bilir???
hayırlı olsun falan yazıyodu morıentes formaları alalım yazıyodu yaaaa
Saviola etoo morentes speedy gonzales santa cruz bunlar gelecek ti nooldu kurudun kaldın??
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone.rar
Saviola etoo morentes speedy gonzales santa cruz bunlar gelecek ti nooldu kurudun kaldın??
Fenere roberto carlos geldıyse bıze de muhakkak bı yıldız gelır
R.carlos nıye geldi: boşta kaldı,iyi para aldı Kendınızı R.Madrid sandınız carlosu alınca da
morıentes bence bitti ve imzaya saklıyolar fiyat şişmesin diye
quote:
Orjinalden alıntı: polatüründül
quote:
R.carlos nıye geldi: boşta kaldı,iyi para aldı Kendınızı R.Madrid sandınız carlosu alınca da
Aarkadaş ben galatasaraylıyım.Biz uefa yı alırken bizde r.carlosmu vardı bi hagi vardı popescu vvardı alexmi vardı bizde. Bu futbolcu işi değil yürek işi.Bak fenere o kadar adam getirdi yaptıkları ancak nerden geldiği belli olmayan paralarla 100. yıl kutlamalrı yapıyorlar filmlere reklamlara para verip fener propagandası yapıyorlar işleri bu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: polatüründül
quote:
Aarkadaş ben galatasaraylıyım.Biz uefa yı alırken bizde r.carlosmu vardı bi hagi vardı popescu vvardı alexmi vardı bizde. Bu futbolcu işi değil yürek işi.Bak fenere o kadar adam getirdi yaptıkları ancak nerden geldiği belli olmayan paralarla 100. yıl kutlamalrı yapıyorlar filmlere reklamlara para verip fener propagandası yapıyorlar işleri bu.
fotomaçmı okudun öğlen öğlen yaw
ya akşam gs tv de gördüm hatırlı olsun falan yazdılar morıentes formaları alalım dendi
Şili'li elemanı alalım bence adam tam bir gol makinası
GS borç batağında. Lincoln'ün bonsevisini adamlar taksit taksit kredi sistemiyle aldılar , nasıl ödeyeceklerini düşünoyrlar siz hala Eto falan diyosunuz
Yanlış anlaşılmasın doğruları konuşuyorum , GS li FB li TS li veya Jimnastikçi değilim