Şimdi Ara

GALATASARAY- NEUCHETEL XAMAX MAÇI HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YAHU KİMSEDE YOK MU BU MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ....
    NASI OLMUYO YAA...

BENİM AKLIM ALMIYO BÖYLESİ Bİ MAÇIN GÖRÜNTÜLERİNİN KİMSEDE OLMAMASINI
    GERÇİ DAHA WİNDOWS 3.1 BİLE YOKTU 1988DE...
    AMA KAÇ KERE BANTTAN YAYINLANDI...
    KİMSE KAYDETMEDİ Mİ YANİ????
    BUNU 90 DK'YI BULANA DA BEN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİCEM ÖMÜRBOYU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipcivil -- 13 Mart 2005, 9:40:30 >
  • Of of unutulur mu ya? Hey gidi günler hey ben o zaman 7 yaşındaydım daha
  • ben iki yaşındaymışım o zaman.kaçırdığım için üzülüyorum.çok merak ediyorum maçı.bulan olursa çok iyi olur
  • ya beyler galatasaray.org ta galatasaray ın videoları war ama 88 deki maç war mıdır bilmiorum

waybe doğduğum yıl neler olmuş haberimiz yok
  • kimsede yok mu yaaaaahu
    kafam almıyo... nebiçim galatasaraylısınız yaa
    ben değilim gsli ama
    unutamıyorum o maçı
    izlemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipcivil -- 13 Mart 2005, 19:08:25 >
  • Galatasaray resmi sitesinden başvurursan belki onlar temin edebilirler belki.
  • ben fenerliyim ama o maç1 babam kaseteçekmisti isteyen olursa gönderirim para falan istemez ha beyler posta ücretini verin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

ben fenerliyim ama o maç1 babam kaseteçekmisti isteyen olursa gönderirim para falan istemez ha beyler posta ücretini verin yeter

kaset olarak mı cd olarak mı göndercen?
  • www.galatasaray.org
    super lig video arşivine girin.arşivde en altta xamax maçının golleri ve ilker yasinin anlatımı mpg uzantılı.
    ben indirdim.
    yada direk linke vereyim-----
    tıkla
    http://www.galatasaray.org/superlig/super_lig_gol_arsivi.asp?sezon=1988

resimlerde var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yards

www.galatasaray.org
    super lig video arşivine girin.arşivde en altta xamax maçının golleri ve ilker yasinin anlatımı mpg uzantılı.
    ben indirdim.
    yada direk linke vereyim-----
    tıkla
    http://www.galatasaray.org/superlig/super_lig_gol_arsivi.asp?sezon=1988

resimlerde var!

saol

• Keşke çıksa da konuşsa Ali Şen bu konu hakkında:

Galatasaray'ın 1989 yılında Neuchatel Xamax'ı 5-0 yendiği maç sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Konseyi bu maçı iptal ettiğini hatırlatan Şen, "O dönemde ben Rusya'daydım ve maçla ilgili hiçbir bilgim yoktu. Rusya'dan Türkiye'ye döndüğümde havalimanında beni çok sayıda gazeteci karşıladı ve bana 'Ne olacak bu Galatasaray'ın hali ?' dediler. Benim hiçbir şeyden haberim yok ama gazeteler benim ağzımdan 'Bu işi bana bırakın' diye manşetler attılar. Devlet büyüklerinin de araya girmesiyle bu işle ilgili çalışmalarımız oldu. Bu olaylarla ilgili herşeyi anlatırsam Galatasaray, Avrupa kupalarından 5 yıl men edilir. Çünkü, Anderlecht Kulübü Başkanı, 1972 yılında buna benzer bir olayı 1996 yılında anlattığı için Anderlecht, 6 yıl boyunca Avrupa kupalarından atıldı. Bana o olay sonrasında Galatasaray altın rozeti taktılar. Ardından Fenerbahçe Başkanı oldum, Ali Sami Yen Stadı'nda çok ağır küfürlere maruz kaldım" dedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.