Şimdi Ara

Galatasaray - Nice | Hazırlık Maçı ( Ana Konu ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarda birde eray iyi falan deniyor. Eray iyi olsa ne olur. Takım leş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen geldin bahar geldi hocam. Sampiyonluk gecesinde,Herkes alkol alırken o çay içiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice ile 2-2 berabere kaldığımızda bu takımda iş var demiştim ki Galatasaray'ı 4lemiş. Nedir bu 4'ün laneti Galatasaray geçen sene bıraktığı yerden devam ediyor.

• Tam rezillik. Hamza kendi bindiği dalı kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Nice ile 2-2 berabere kaldığımızda bu takımda iş var demiştim ki Galatasaray'ı 4lemiş. Nedir bu 4'ün laneti Galatasaray geçen sene bıraktığı yerden devam ediyor.

şuan bizim maçı izliyorumda cidden gs 4 mü yedi şuan? gerçekten öyleyse durumları çok kötü (herhangi bi kötü niyet vb yok)
  • Keşke 10 olsaydi lan o zaman birilerinin kafalarina dank ederdi isyan cikardi. 4 az oldu

• beyler dert etmeyin ilk 3 hazırlık maçımızda 7 atıp 4 yemiştik şimdi 4 tane daha yedik 7-8 oldu. inter'e de 1 tane salladık mı 8-8 olacak dengeler bozulmamış olacak. bu bir senaryo her şey dengeler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eISgood

quote:

Nice ile 2-2 berabere kaldığımızda bu takımda iş var demiştim ki Galatasaray'ı 4lemiş. Nedir bu 4'ün laneti Galatasaray geçen sene bıraktığı yerden devam ediyor.

şuan bizim maçı izliyorumda cidden gs 4 mü yedi şuan? gerçekten öyleyse durumları çok kötü (herhangi bi kötü niyet vb yok)

4 kardeşim. Bu kadroyla sezona başlarlarsa eğer Allah sabır versin Galatasaray taraftarına.

• Nice böyleyse Inter ne yapar kim bilir.

(Resmî UCL maçlarını tahmin bile etmiyorum.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eISgood

quote:

4 kardeşim. Bu kadroyla sezona başlarlarsa eğer Allah sabır versin Galatasaray taraftarına.

bu sene fb bjk arasında geçer bence çok zor taraftar desteğinide kaybediyolar gittikçe yönetimden kaynaklı

• yazık sana hoca
  • içimin yağları eridi ohhhhhhh , hamza ve yerli para emçükleyiciler gidene kadar her mağlubiyette içimin yağları eriyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

4-0. Bu bir şeyin habercisi galiba. Şampiyonlar ligide başlıyor.

Öyle valla. Avrupada bize resmen brazzers'da işe yeni başlamış körpe kız muamelesi yapacaklar...
  • Inter tecavüz eder inşallah bu vasıfsızlara

• valla bu sene şl de ilerlemeyelim, şampiyonda olmayalım ama bu kepazeler gitsin.
  • Allah bilir inter bize ne yapar. Bu seneyi unutun ey ahali. Bu sene şampiyonluk bize haram.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın 3 takviyeye ihtiyacı var.Yoksa bu sene şampiyonlar liginde çok çekeriz.
  • Ffp ye takılalım da şl ye gitmeyelim daha iyi be.

• Net yazıyorum bu hem şl'de hem de derbide kevgire döneceğiz, açın fb maçını ne demek istediğimi anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Net yazıyorum bu hem şl'de hem de derbide kevgire döneceğiz, açın fb maçını ne demek istediğimi anlarsınız.

İyi izle maçı shaktar az becerikli olsa 0-3'dü şuan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.