Şimdi Ara

Galatasaray - Nice | Hazırlık Maçı ( Ana Konu ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan sinirleniyor işte şu takımda taş çatlasın 4-5 adam var kalacak diğerlerinin hepsi çöp yolla gitsinnnnnnnnnnnnnnn yönetim de komple gitsin
  • Nice senelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Net yazıyorum bu hem şl'de hem de derbide kevgire döneceğiz, açın fb maçını ne demek istediğimi anlarsınız.

Örnek yanlış olmuş, Shaktar'ın net 4 tane %100 gol pozisyonu vardı. Fener 1 tane Fernandao ile buldu. Shaktar çok daha iyi oynuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş geçen sene ciddi eksiklere aksaklıklara rağmen şampiyon olmuşsun, eline önemli bir takviye yenilenme süreci gelmiş fakat sonuç ?

Ortada maddi olarak gerçekten eli kolu bağlı Galatasaray varsa çıkın çatır çatır konuşun, biz bu takımı yenileyemiyoruz deyin...

Taraftar belli oranda tepki verirdi fakat büyük çoğunluk destek olup kabullenirdi. Fakat ortada ne döndüğü ne olduğu belli olmayan Galatasaray var.

Kimse sizi oraya zorla koymadı, siz oraya biz bu işi yaparız diye geldiniz ve Galatasaray yönetilmediği gayet ortada...
  • Feneri Shaktarı geçin 4 tane nasıl gol yedi bu takım çözemedim tamam hazırlık maçıda ne bileyim bi tuhaf oldum maçı izlemedim ama beklediğimiz futbolun altındayız o zaman hemde bayağı.
  • Nice dostlar düşman oldu
    Nice yiğitler perişan oldu
    Denge denge diye gezenler
    Acaba şimdi Nice oldu...

Nice 4 oldu
    Sabri pert oldu
    GS dert oldu
    Hamza hamza oğlu !!!

• CL deki maçların fragmanıydı bu. Daha film başlamadı. :)
  • Gs geçen sene şampiyon olduğunda da Avrupada 6 maçta 19 gol yiyerek çok kötü bir performans göstermişti ama bizim milletimiz 4. yıldız oley oley demekten başka bir şey yapmadı tabi ki.

Önemli olan ligdeki başarılar değil Avrupadaki başarılardır kesinlikle.Umarım Avrupada geçen seneki hataları yapmayıp minimum son 16 ' ya , çeyrek finale kalmayı başarırlar.

Aynısı Bjk'nin Liverpool'u eleyip Brugge'a elenmesi için de geçerli.

Not: Beşiktaş
  • 4
  • orta saha melo melo diye beğırıyor bunlar hala meloyu gönderme peşinde
  • 4 sezonu baslamis hayirli uğurlu olsun bu senede yeni bir sampiyonlar ligi rekoru bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimle yenemedi diye dalga geçen gs taraftarları 4 yiyince konuşmaz olmuş müstehak size daha durun dua edinde bayern barça real felan gelmesin yoksa bırak 4'ü 8 bile olur

• 4 sezonu erken açıldı.
  • Sabri 2 tane penaltı yapmasa bu maç 0-0 biterdi ya da taş çatlasa 1-0 yenilirdik. Arada bu tarz yenilgiler almak iyidir , çöpleri görüyor işte herkes.
  • Hey allahim

• yahu bi insan hazirlik macinde 2 penalti yaptirip bide 2 milyon euro alir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

4 sezonu erken açıldı.

Bunlar hala utanmıyor mu yahu? 4 ü açıklayayım sana istersen 3. kardeşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Net yazıyorum bu hem şl'de hem de derbide kevgire döneceğiz, açın fb maçını ne demek istediğimi anlarsınız.

Örnek yanlış olmuş, Shaktar'ın net 4 tane %100 gol pozisyonu vardı. Fener 1 tane Fernandao ile buldu. Shaktar çok daha iyi oynuyor.

Galatasaray Nice hazırlık maçında Fenerbahçeyi Shaktar'ı konuşuyorsun güzelmiş

Neden Nice, Galata maçını konuşmuyorsun merak ettim doğrusu (Maç sonucu yüzünden olabilir mi ?)

Ayrıca shaktar kaç yıldır oturmuş bir sistemiyle oynuyor fenerbahçe yep yeni 3 haftalık bir takım insan bu yorumu yaparken biraz utanır, Shaktar çok daha iyi oynuyormuş

Sanarsın fenerbahçe oturmuş kadrosuyla , Shaktar yeni kadroyla oynuyor iyi oynayacak tabi ne bekliyorsun karşısında oturmuş takım yok ki. Adamlar daha bir birine yeni alışıyor bu maç 1 yıl sonra yapılsaydı sen bu yorumu yazsaydın eyvallah derdim başım gözüm üstüne.

• Hamza hoca ve dursun özbek daha lig başlamadan taraftarı karşısına aldı.Ben her zaman bir olay varsa iyi ve ya kötü açıklama bekletim medeni insanız sonuçta adamlar transfer yapılmayacak,Sabri bekte oynayacak,ortada hamit ve selçuk oynayacak deselerdi en azından taraftar beklenti içini girmezdi,şampiyonlar liginde yenilecek farklara şimdiden hazırlardı kendini eğer işler iyi gidip taraftar yanılırsa hamza hocayı göklere çıkarırdık ama şuan için hem başkan hem hamza hoca ilk yarıyı göremez bu başarısız tablo devam ederse.Kadroda 45 oyuncu var nasıl satılamaz aklım almıyor bjk de hiç oynamayan atınç 5 milyona gidiyor dembe ba yı 13 milyona satıyorlar ama bu takım tek oyuncu gönderemiyor.Bu adamları kafa hic mi çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.