Şimdi Ara

Galatasaray oyuncu güçleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Semih 77
    Burak 74
    Amrabat 75
    Chedjou 76(gercek mevkisi gobek )

Bu oyuncularin 80den assagi overali olmamasi lazim. Muslera'da 81 overali haketmiyor en az 85 olmasi gerekir. Engin ve Yekta'nın overalleri 77-78 ama Amrabat'in overali 75 Ayrica Selçuk ve Chedjou'nun overalleri 1 gram bile artmadi. Sizce Pes 14'de overaller nasil olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

Selçuk 78
    Semih 77
    Burak 74
    Amrabat 75

Bu oyuncularin 80den assagi overali olmamasi lazim. Muslera'da 81 overali haketmiyor en az 85 olmasi gerekir. Engin ve Yekta'nın overalleri 77-78 ama Amrabat'in overali 75 Ayrica Selçuk ve Chedjou'nun overalleri 1 gram bile artmadi. Sizce Pes 14'de overaller nasil olur ?

Fernandes 83

• Sabri 85 :)''))

• chedjou 76-78 işte semih 82 ile oynamalı bence

• burak schalke maçında 3-2 lik maçta adamı koluna taktı sürükledi ya ondan sonra burağın fizik dayanıklılık ve hız olarak 90'nın üstünde oynaması gerektiğini düşünüyorum

burak
    fizik b
    hız b
    dayanıklılık b
    teknik b

teknğin iyi olmasının sebebi attığı ayakiçi goller serbest vuruşlar kafa golleri bence burak eskiden beridir nitelendirilen messi ronaldo ibrahimoviç üçlüsünden ibrahimoviçle yer değiştirmiştir artık avrupanın en iyi forvetlerinin içindedir

falcao
    benzema
    rooney
    balotelli
    van persie
    agüero
    higuain
    burak yılmaz

bence avrupanın en iyi santraforları bu isimler ve bu isimlerin hepsi şampiyonlar liginde boy göstermiştir.Neden messi yok diye sorarsanız bence messi santrafor oyuncusu değil forvet arkası yani pivot santrafor 10 numara takımın beyni neden ronaldo yok diye sorarsanız oda sol açıktır ha kendi gelir ve gollerini atarsa o ayrı bu onu santrafor yapmaz Hem zaten bu ikili Messi-Ronaldo ikilisi bu saydıklarımın 5-6 gömlek üstü futbolcular bunu sizde biliyorsunuz bu iki sebepten yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didierdrogba_12 -- 20 Haziran 2013; 19:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

quote:

Selçuk 78
    Semih 77
    Burak 74
    Amrabat 75

Fernandes 83

Sneijder 88

• muslera 86
    eboue 82
    semih 80
    chedjou 81
    carlinhos(gelirse) 78
    nani(gelirse) 90
    amrabat 83
    snejder 88
    selçuk 85
    drogba 87
    burak 91

oynamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didierdrogba_12 -- 20 Haziran 2013; 19:33:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takımların Bütçeleri Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer oyunculara göre değerlendirin biraz. ispanyadaki oyuncular falan da yine bu overallerle aynı. Ün yapmış futbolcular sadece yüksek overalli. Biriniz burak 91 diyor biriniz burak ibrahimoviçden daha iyi diyor. Peki neden İbrahimoviç PSG ye bilmem kaç milyon dolara gitti. Klasik bir laf vardır. İbrahimoviç veya onun gibiler barça madrid gibi takımdayken burak fenerbahçe beşiktaş trabzon galatasaray gibi takımlarda hatta daha eski antalyadaydı. biraz bunları düşünerek de yorumlayalım lütfen.

Bu arada ben Fenerbahçeliyim fakat fenerbahçede de aynı şey geçerli fenerbahçede 85 üstü hakeden sadece gökhan gönül var krasice bakın 88 hakediyor mu ? hayır ama piyasası var ün yapmış bir oyuncu. Galatasarayda selçuk inan drogba muslera 85 üstü oyuncular gerisi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bens0n -- 21 Haziran 2013; 12:45:45 >
  • 2014'te görürüz yeni genel dereceleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir yılmaz
    burak 91

oynamalı bence

• o zaman ;

volkan : 80
    GG : 86
    egemen : 79
    alves : 84
    kadlec : 80
    meireless : 85
    salih : 81
    sow : 85
    webo : 78
    kuyt : 82 (dayanıklılık b veya a olmalı)

olması lazım
  • muslera

eboue semih chedjou carlinhos

melo selçuk

farfan amrabat

sneijdet

drogba(burak)

drogba burak değişmeli cimbomun şampiyonlar ligi kadrosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Sabri 85 :)''))

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRaFeE

diğer oyunculara göre değerlendirin biraz. ispanyadaki oyuncular falan da yine bu overallerle aynı. Ün yapmış futbolcular sadece yüksek overalli. Biriniz burak 91 diyor biriniz burak ibrahimoviçden daha iyi diyor. Peki neden İbrahimoviç PSG ye bilmem kaç milyon dolara gitti. Klasik bir laf vardır. İbrahimoviç veya onun gibiler barça madrid gibi takımdayken burak fenerbahçe beşiktaş trabzon galatasaray gibi takımlarda hatta daha eski antalyadaydı. biraz bunları düşünerek de yorumlayalım lütfen.

Bu arada ben Fenerbahçeliyim fakat fenerbahçede de aynı şey geçerli fenerbahçede 85 üstü hakeden sadece gökhan gönül var krasice bakın 88 hakediyor mu ? hayır ama piyasası var ün yapmış bir oyuncu. Galatasarayda selçuk inan drogba muslera 85 üstü oyuncular gerisi değil.

Kesinlikle. +1

Not: Galatasaraylıyım.
    Not2: 1. notu neden söylediğimi bilmiyorum

• quote:

Selçuk 78
    Semih 77
    Burak 74
    Amrabat 75

Aynen kardeş.Ben editledim o oyuncuları.
    Selçuk 89(ölçüyü kaçırmışım biraz)
    Semih 81
    Burak 82
    Amrabat 81

• 2014 te artacaktır bunlar. Düşük yapıyorlar dereceleri abartmadan orta seviye yapsalar daha iyi olur.

Tahminimce aşağıdaki derecelerden düşük yapmazlar bu sefer.

Muslera 87
    Ebue 82
    Burak 85
    Selçuk 85
    Semih 83
    Drogba 88
    Sneijder 88
    Amrabat 80
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

o zaman ;

volkan : 80
    GG : 86
    egemen : 79
    alves : 84
    kadlec : 80
    meireless : 85
    salih : 81
    sow : 85
    webo : 78
    kuyt : 82 (dayanıklılık b veya a olmalı)

olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir yılmaz

burak schalke maçında 3-2 lik maçta adamı koluna taktı sürükledi ya ondan sonra burağın fizik dayanıklılık ve hız olarak 90'nın üstünde oynaması gerektiğini düşünüyorum

burak
    fizik b
    hız b
    dayanıklılık b
    teknik b

teknğin iyi olmasının sebebi attığı ayakiçi goller serbest vuruşlar kafa golleri bence burak eskiden beridir nitelendirilen messi ronaldo ibrahimoviç üçlüsünden ibrahimoviçle yer değiştirmiştir artık avrupanın en iyi forvetlerinin içindedir

falcao
    benzema
    rooney
    balotelli
    van persie
    agüero
    higuain
    burak yılmaz

bence avrupanın en iyi santraforları bu isimler ve bu isimlerin hepsi şampiyonlar liginde boy göstermiştir.Neden messi yok diye sorarsanız bence messi santrafor oyuncusu değil forvet arkası yani pivot santrafor 10 numara takımın beyni neden ronaldo yok diye sorarsanız oda sol açıktır ha kendi gelir ve gollerini atarsa o ayrı bu onu santrafor yapmaz Hem zaten bu ikili Messi-Ronaldo ikilisi bu saydıklarımın 5-6 gömlek üstü futbolcular bunu sizde biliyorsunuz bu iki sebepten yazmadım

Benzema'yı yazmış Cavani'yi yazmamışsın :D:D

• Oyuncu güçleri verilirken bi önceki sezon baz alınıyor ufakta olsa değişmeler olacaktır 90 olmasa bile 80 leri görür oyuncularımız.
  • Arkadaslar ben burdaki oyuncu guvlerini kullaniyorum biraz abarti olmus ama Ayrica diger ulke takimlarida mevcut ustelik 2.ligde var.

pesstatsdatabase.com/PSD/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.