Şimdi Ara

'Galatasaray sahayı bilerek bozdu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba Kuzey-Doğu kısmını bozduktan sonra tahta küreklerle devam edilmiş, planlı bir olay değil. Eğer planlı olsaydı GS sol taraftan sıfıra inderdi. Sağolsun Selçuk, Riera'yı sıfıra sarkıtması gerekirken gereksiz hareketlerle meşgul oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yalnız adamlar kısmen haklı. Ben hatta sahanın o kısmını görünce direk Cluj maçı geldi aklıma. Cluj maçında da devre arasında Gs'nin atak yapacağı kalenin önündeki suları temizlediler diğer tarafı ellememişlerdi. Bu maçta da 2.yarı bizim yarı sahanın hali içler acısıydı. Juve tarafı ise çok daha iyiydi. Kesinlikle bir çakallık söz konusu onu saklayamayız.

Cluj macında görevliler temizliyordu taraftar tepki gösterince bıraktılar
  • Anketlerde hep bizi istiyordu bu lavuklar,zorlu saha şartlarımızı görünce buraya gelmeden kendi evlerinde işi bitirmeye çalışacaklardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın oynanmasını UEFA istedi Mancini istemedi oyuncular istemedi UEFA oynanacak dedi olay bu kadar basit neyi anlamıyorlar ? Ayrıca ilkel olarak temizlediler diye dalga geçiyorlar e o kısım araç girince bozuldu? O ilkel diye dalga geçtikleri Tahta aletler hiç zarar vermedi.
    İstediği kadar ağlasın Juve kendi sahaları sağlamdı Sen orda da yenemedin ki bizi !

• bende bilerek yapılsığına düşünüyorum ama juve ağlamasın bi zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: two_face

konuyla çok alakası yok ama fener-akhisar maçı spikeri maç başlamadan önce"hava buz gibi ama saraçoğlu'nda ısıtıcılar çalışıyor, çok medeni bir ortam var.zemine hiç müdahale edilmedi, kar kendiliğinden eridi.stada gelen kimse üşümeyecek." gibi bi laflar etti ban mı öyle geldi ben mi uydurdum.

Maçı izlemiyorum fakat bizim stadda ısıtıcı var ama malesef devletin kurumları gaz getirmiyor stada..

'Galatasaray sahayı bilerek bozdu'

• Mamma li Turchi ! :(
  • Şikeciler elbirligi yapmis.

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    ben bizde niye yok diye söylememiştim hafiften Galatasaray a laf çarptırdı manasında söylemek istedim...
  • Kocaman Juventus sahayi gordu erteleme isteyebilirdi is beraberlikte bitiyordu sen Italya devisin buna siginiyorsan yazik süre gecirdiler en az 60 dakikanin 20si Buffon kale vuruslarina gitti hakem kart gostrrmedi Muslera'ya ilk dakikada verdi karti biz agladik mi? Ayni sahada orta alan kotuydu Gs gol atti aldi tutu onlemini alip duzgun oynadaydi Italyan devi.

• Amma agladılar bunlarda ya yok bu sahada oynanmaz bılmemne :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii

Pek haksız sayılmazlar.Aynı şeyin Galatasaraya yapıldığını düşünün , Uefa ve Juveyi doğrardınız burada

Nick-çöl-kutup ayısı uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: two_face

konuyla çok alakası yok ama fener-akhisar maçı spikeri maç başlamadan önce"hava buz gibi ama saraçoğlu'nda ısıtıcılar çalışıyor, çok medeni bir ortam var.zemine hiç müdahale edilmedi, kar kendiliğinden eridi.stada gelen kimse üşümeyecek." gibi bi laflar etti ban mı öyle geldi ben mi uydurdum.

Maçı izlemiyorum fakat bizim stadda ısıtıcı var ama malesef devletin kurumları gaz getirmiyor stada..

Hocam onlar d.gaz mı elektrikle mi çalışıyor? Tribünleri ısıtan?

• 40 yilda bir de biz cakallik yapalim. Hep avrupa li mi yapicak. Biraksinlar Allah askina.

• Maçı kazanmaya ihtiyacı olan takım sahayı bozmaya çalışacak öyle mi? Valla spor tarihinde bir ilkten bahsediyor bu adamlar, helal valla.
  • Daha çalıştığını göremedik ama bizdekiler gazlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii

Pek haksız sayılmazlar.Aynı şeyin Galatasaraya yapıldığını düşünün , Uefa ve Juveyi doğrardınız burada

Uefa'nın şikeden dolayı fenerbahçeye verdiği cezadan sonra sizin yaptığınız gibi m?
  • tam YAV HEHE lik bir durum olmuş Juve açısından :D
  • İkinci yarı bizim atak yaptığımız yer daha iyi diyen ya kördür ya ART NİYETLİDİR.

Ben maçı izlerken dedim hatta Juve sağımızdan gelirse bittik diye. Ceza sahamız en temiz yerdi zaten ikinci yarı. GöZünüzle izleyin şu maçları.
  • Ben maçı izlemedim juventuslu yöneticeler eufa ya cimboma sallayıcağına hocalarına baksınlar ikinci sınıf antrönörle bu iş olmaz , yalnız iyi koymuşsunuz 85 de gol mu atılır ? birde italyan takımına
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.