Şimdi Ara

'Galatasaray sahayı bilerek bozdu' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Bozuk sahada ne yapmak daha zordur?

Hücum.

O zaman ne yapmak daha kolaydır?

Savunma.

Hangi tarafın hücum etmesi gerekiyordu sahi?

olay tamda senin dediğin gibi.
    zemin bozuk. juventusun atak yapacağı kısım ise 4x bozuk.

bozuk olan kısımda ne yapılması zorlaşır hücum.

hücuma çıkamayan juve napar top kaptırır galatasaray 5 kez geleceğine 10 kez gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yalnız adamlar kısmen haklı. Ben hatta sahanın o kısmını görünce direk Cluj maçı geldi aklıma. Cluj maçında da devre arasında Gs'nin atak yapacağı kalenin önündeki suları temizlediler diğer tarafı ellememişlerdi. Bu maçta da 2.yarı bizim yarı sahanın hali içler acısıydı. Juve tarafı ise çok daha iyiydi. Kesinlikle bir çakallık söz konusu onu saklayamayız.

Valla sahanin ilk günkü durumu, her iki sahadan da kat kat iyiydi. Bizim gol atmamiz gereken bir macta UEFA göz göre göre maci daha kötü saha kosullarinin olacagi güne erteledi. Bu bir! Taraftarin gelmesinin zor olacagi hafta ici öglen saatinde sampiyonlar ligi maci oynatti. Bu da iki ! Bunlar bizim aleyhimizeydi. Juventus'lularin da en ufak sesi cikmadi.

Biz de sahanin istedigimiz yerini temizleriz, istemedigimizi temizlemeyiz arkadas. Eger zemin iyi degilse bir daha ertelesinler maci. Ama ayni hatayi bir daha yapmak yemedi. Cünkü cok daha karli havalarda UEFA maclar oynatti. Bir daha ertelemeye yüzleri yoktu. Biz de bunu gayet güzel kullanmisiz. Aferin kimin aklina geldiyse.

45 dakika boyunca zaman gecirdiler, 0-0'a yatmaya calistilar. Eger sans yanimizda olmasa zaten Juventus cikmisti gruplardan. Sahanin camurlu olmasi da hepsinin hosuna gidecekti o zaman. Ama gündüz gözüyle kupadan elenince hepsi cilgina döndü. Kime saldiracaklarini sasirmislar. Klasik Italyan numaralari...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

quote:

Yalnız adamlar kısmen haklı. Ben hatta sahanın o kısmını görünce direk Cluj maçı geldi aklıma. Cluj maçında da devre arasında Gs'nin atak yapacağı kalenin önündeki suları temizlediler diğer tarafı ellememişlerdi. Bu maçta da 2.yarı bizim yarı sahanın hali içler acısıydı. Juve tarafı ise çok daha iyiydi. Kesinlikle bir çakallık söz konusu onu saklayamayız.

gözünde herhangi bi sorun olmayan insan bunu görebilir zaten hocam.2 yarı saha bambaşka.sizde galatasaray taraftarısınız ama gözünüz fanatiklikten kör olmamış.anca ağlama juve yazarlar çünkü kendilerini savunacak bi cümle kuramıyorlar.sadece empati yapmak gerekiyor.aynısını galatasaraya yapsalardı bu forumda onlarca konu açılırdı bu konuyla ilgili.

Çoluk çocukla dolmuş bir forumdan empati mi bekliyorsun.

• Oynadığı saha tam bir beraberlik sahası. Berabere kalsalardı herhangi bir şikayette bulunmayacaklardı. Mundar olmuş 30 dakikası güme gitmiş maçta beraberliği koruyama ondan sonra ağla sağda solda.

Şikeden ceza yemiş kulüp hangi etik değerleri sorguluyor ayrıca? Sana mı kaldı şikeci?
  • Italyadaki macta ne vardi? Orada yenseydin o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Hücum.

Savunma.

hücuma çıkamayan juve napar top kaptırır galatasaray 5 kez geleceğine 10 kez gelir.

Peki Galatasaray defansi 4x bozuk zeminden top cikarirken zorlanmaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Bilerek yapildigi zaten belli ama yaptirim uygulanmaz

hatta bizim korner köşenin oraya ünal aysal bile bile s.çmış korner kullanamasınlar diye
  • Avrupa'da gsyi tutmam
    Bu forumda belkide 3 yıldır ilk defa mesaj atıcam
    Yalnız juveye iyi bir hass çekilir
    Haberi okuyunca cidden komik geldi
    Adamlar attı turu geçti hala bir uğraş
    Galatasaray hiç sallamadan çeker kurayı oynar
    Ağlayıp dursunlar

• quote:

quote:

quote:

Hücum.

Savunma.

ilk yarıda eboue yi hatırla ikikez topla çıkmaya çalıştı top zemine takıldı.

aynı şey hep oldu adamlara .
    zaten adamlar o 4c lik bozuk zemini geçemediki rahat. bizde hep oranın giriş yerlerinde takılan topları aldık.

• Bizim defans top çıkarırken hata yapıp gol yesek ve elenseydik bunları konuşmayacaklardı. İtalya'da zemin düzgündü, orda yenseydiler de buraya kalmasaydı iş. Ağlayacaksanız oynamayalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hücum.

Savunma.

ilk yarıda eboue yi hatırla ikikez topla çıkmaya çalıştı top zemine takıldı.

aynı şey hep oldu adamlara .
    zaten adamlar o 4c lik bozuk zemini geçemediki rahat. bizde hep oranın giriş yerlerinde takılan topları aldık.

O zaman Galatasaray nasil hep uzun ciktiysa onlar da oyle yapip Llorente'ye daha cok top sisirselerdi.

• Kimsenin dikkatini çekmişmiydi. Birkaç hafta önce Kasımpaşa maçında bizim topçular ayakta duramıyordu. Zemin baya bi ıslak gibiydi. Oysa hava yağışlı filan değildi. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.

• quote:

Bir çakallık söz konusu abi ben de katılıyorum Sana yemin ediyorum, zemini görür görmez ağzımdan çıkan ilk cümle ''aha tuzak kurmuşuz lan'' oldu İki taraf arasında ciddi anlamda fark var, ''tesadüfen öyle olmuştur'' diyemiyorum malesef. Cluj maçındaki gibi bir çakallık var bu işte de

İnşallah başımıza bir dert açmaz bu olay. Aklıma geldikçe pis pis gülüyorum ama ters bir karar çıkarsa komaya gireriz

• istanbula ne zaman gelseler maç erteleniyor , anca öter bu şikeciler zaten biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Bir çakallık söz konusu abi ben de katılıyorum Sana yemin ediyorum, zemini görür görmez ağzımdan çıkan ilk cümle ''aha tuzak kurmuşuz lan'' oldu İki taraf arasında ciddi anlamda fark var, ''tesadüfen öyle olmuştur'' diyemiyorum malesef. Cluj maçındaki gibi bir çakallık var bu işte de

İnşallah başımıza bir dert açmaz bu olay. Aklıma geldikçe pis pis gülüyorum ama ters bir karar çıkarsa komaya gireriz

Galatasaraylı bir arkadaşın evinde izleyecektik maço o maç başladaman 1-2 saat önceki görüntüleri görünce ikimiz de direkt dedik bilerek orayı bozmuşlar çünkü 15 dk oynayacaktı Galatasaray o bölümde ikimizin de aklına o geldi. Ama bu forumdakilere bunu diyince çıldırıyorlar. Etik mi? Değil ama yapılır saha avantajını kullanmak için her takım yapmıştır böyle şeyler, çok takmamak lazım. Juventus'un başkanıyla bile bi baskı yapması lazımdı maç başlamadan bu sahada oynanmaması için ama tahmin ediyorum durumun bilerek yapıldığını sezdiler ama kendilerine çok güvendiklerinden pek bir şey yapmadılar. Elenince de bu suçlamalar yersiz kalıyor hiçbir şey çıkmaz altından

• Maçtan sonra arkadaşlarla konuşurken aynen şöyle dedim;
    Yalnız bizimkiler çakallık yapmış lan galiba biz bu tarafa 15 dakika atak yapıcaz onlar 45 dakika yapıcak diye saha bir tarafını temizlerken çimleride söküp atmışlar' dedim. Gülüştük falan italyanlar da farketmiş
  • bu meselelerdeki olay şu,

HERKES HAKLI. kimseye sen haksızsın diyemeyiz.

o yüzden kimseye ekmek çıkmaz bunlardan.
  • konuyla çok alakası yok ama fener-akhisar maçı spikeri maç başlamadan önce"hava buz gibi ama saraçoğlu'nda ısıtıcılar çalışıyor, çok medeni bir ortam var.zemine hiç müdahale edilmedi, kar kendiliğinden eridi.stada gelen kimse üşümeyecek." gibi bi laflar etti ban mı öyle geldi ben mi uydurdum.
  • la italyada sanki yenebilmişler de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka seviyesinde sorun olan insan her yerde aynı demekki bunun italyası türkiyesi yok, bir allahın kuluda çıkıpta beraberliğin yaradığını söylemiyor juveye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.