Şimdi Ara

GALATASARAY-Schalke04 Bilet Temini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler schalke maçına nasıl bilet temin edebilirim?
    daha önce hiç kendim bilet almadım, arkadaşlar sağolsun hallediyorlardı 1-2 kere.

GS Bonus şart mıdır?

• farklı sorular sormuşsun.bilet temini kolay iş bas 500lirayı kale arkasındakilerin %30u sana verir biletini
    gs bonus olayına gelirsek normal derbi maçlarında bile (deplasmanda açılıyor) gs bonusla bilet almak çok zor .manu maçındags bonusla bilet alanların sayısı 300-500 ü geçmedi yani bu maçta yönetimden adamın yoksa çok zor alman.hele birde daha önce hiç almadıysan alma ihtimalin piyango çıkması kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

farklı sorular sormuşsun.bilet temini kolay iş bas 500lirayı kale arkasındakilerin %30u sana verir biletini
    gs bonus olayına gelirsek normal derbi maçlarında bile (deplasmanda açılıyor) gs bonusla bilet almak çok zor .manu maçındags bonusla bilet alanların sayısı 300-500 ü geçmedi yani bu maçta yönetimden adamın yoksa çok zor alman.hele birde daha önce hiç almadıysan alma ihtimalin piyango çıkması kadar az

cevabınız için teşekkürler

yani teminden kastım normal satın almaydı, ben de isterdim 500lira basabilmek ama ne yazık ki 2 aylık kyk bursuma tekabül ediyor
    satılan bi gişe vs. varsa gerekirse sabahlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

quote:

farklı sorular sormuşsun.bilet temini kolay iş bas 500lirayı kale arkasındakilerin %30u sana verir biletini

cevabınız için teşekkürler

yani teminden kastım normal satın almaydı, ben de isterdim 500lira basabilmek ama ne yazık ki 2 aylık kyk bursuma tekabül ediyor
    satılan bi gişe vs. varsa gerekirse sabahlarım

gişe işleri eskide kaldı biletix ve bilet.galatasray.org var. ama dediğim gibi işin inanılmaz.şimdi 2.yarı içinde kombine sattılar deplasmanda yok yani çok çok çok küçük bir miktar bilet satışa çıkacak.onada yığılma olacak.ve işi bilmiyorsun.yani bence hiç uğraşma çünkü ümit bağlarsın sonra çıkmayınca söversin ;)

• quote:

gişe işleri eskide kaldı biletix ve bilet.galatasray.org var. ama dediğim gibi işin inanılmaz.şimdi 2.yarı içinde kombine sattılar deplasmanda yok yani çok çok çok küçük bir miktar bilet satışa çıkacak.onada yığılma olacak.ve işi bilmiyorsun.yani bence hiç uğraşma çünkü ümit bağlarsın sonra çıkmayınca söversin ;)

GÖRECEKSİNİZ ALACAM O BİLETİ!!

şaka bir yana gerçekten ümidimi kaybettim ama şansımı deneyecem yine de
    yanıtınız için teşekkürler

• ben kombinemi kiralayacağım :) ama öğrenci adamsın sana gelmez. O maçta inanılmaz yüksek olacak fiyatlar.
    Bu arada bjk antalya ve schalke macları için kiralıktır kombinem. sömestre arası işe girdik gidemiyorum bjk antalya maçlarına 2 maça güzel bir fiyat veririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.