herkese iyi akşamlar bugün 4 ekimdi yani benim doğumgünüm babamla karar verdik maça gitmek için satışa çıktığı gün kapalı tribünden 2 adet bilet aldık saat 8 gibi ali samiyen stadındaydık kapalı tribün girişine gittik ama gitmez olaydık yönetim taraftarın 5 er 5 er alınmasını söylemiş kapalı tribüne 5 er 5 er alıyorlar ki stadın içine deil stad çevresine orda bayılanlar,ezilenler,bayanlar duurm içler acısı çocuklar ağlıyor üstüne birde polisler taraftara küfür ediyor..o kalablıkta içeri giderken babamın cebinden biletleride çaldılar..bu nasıl bir insanlıktır?para alırsınız falan filan bileti almak nasıl bir davranıştır?tamam babamda biletleri sağlama almamış falan ama .. bizim biletlerimiz gitti ama bileti olanlar?kapalı tribünün turnikeleri bozuk maçın 30dk sı biletli olanlar yeni giriyor stada..neyse biz giremedik sonuçta maça stad karşısında maçı izlemeye gidecektik polisin biri durdurdu bilet lazım mı diye sordu açık tribün bileti için 100 ytl istedi bilet dediğim kapıdaki polislerden polis yeleği alıp içeri sokuyor..yok dedik olmaz girmedik..ilk yarıyıda orda izleyip eve geldik..hayatımda alisamiyen stadında ilk kez böyle bir eziyet yaşadım..içerde kapalı tribün dolu iken dışarda 5 bine yakın insan bekliyordu..böyle bir yönetim dünyanın neresinde var?5 maç seyircisiz diye su gibi bilet basıyorlar herhalde..parayı kurtarmak için bugün belki 5-1 kazandık turu geçtik ama doğumgünümde böyle bir akşam geçirdiğim için çok moralim bozuldu..ayrıca galatasaraylı olmaktan ilk kez utandım..diğer stadlarda hiç böyle problem yok olimpiyat stadına dert yanıyoduk dağ başında diye şehrin merkezinde ki stada gidiyoruz neler neler geliyor başımıza..bir dahada seyrantepe yapılana kadar maça falan gitmem mübarek ramazan ayında etmedik küfür bıraktırmadılar..
bahtsız kardeşim geçmiş olsun.. diyecek bişi yok allahından bulsun böyle adiler de var işte ama sağlık olsun birde gs takımı önceden takımdı klüptü ama artık değil unutma bunu .. illa bişi unutucam diosan seyrantepe projesini unutabilirsin bu gidişle o proje yatar hatta bi kesim insan yattı gözüyle bakıyoo
adamın kafaya taktığı şeye bak ölcem ya
ben mi senin fake inim sen mi benim fake imsin yoksa hepimiz fake miyiz? (yanlış anlaşılma olmasın sadece isim benzerliği )