Şimdi Ara

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devito
    Deminden beri çok savunduğun iddianameye göre, çetenin 2. Adamı sekip mosturoglu ve şike yapmakla suçlanan Bülent ve mecnunda serbest. Adı üstünde iddianame. İddianamelere göre insanların ipi çekilseydi mahkemelere gerek kalmazdı. Bence sen iddianamenin ne olduğunu iyice bir öğren. İyi forumlar.

Çetenin 2. adamı Şekip Mosturoglu ve şike yapmakla suçlanan Bülent ve Mecnun da beraat etmedi sadece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. O da yeni kanunla 1-3 yıl arası ile yargılandıkları bir davada 8 aydır tutuklu bulunduklarından dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Orijinalden alıntı: devito
    Deminden beri çok savunduğun iddianameye göre, çetenin 2. Adamı sekip mosturoglu ve şike yapmakla suçlanan Bülent ve mecnunda serbest. Adı üstünde iddianame. İddianamelere göre insanların ipi çekilseydi mahkemelere gerek kalmazdı. Bence sen iddianamenin ne olduğunu iyice bir öğren. İyi forumlar.

Çetenin 2. adamı Şekip Mosturoglu ve şike yapmakla suçlanan Bülent ve Mecnun da beraat etmedi sadece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. O da yeni kanunla 1-3 yıl arası ile yargılandıkları bir davada 8 aydır tutuklu bulunduklarından dolayı

Onuda biliyorum dostum. Ama iddianameye göre bu kisileri suçlu bulan mantığa göre cevap veriyorum.

• Fb'li dostlar size buradan ekmek çıkmaz. Neuchatel Xamax maçına bağlanın biraz oraları kurcalayın.
  • Fenerbahçeli arkadaşlarım gidip Samsunspor ve Konyaspor maçlarına bakın belki orada kayıp milyon dolarları görürsünüz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.