VELİ YADA CAN GALATASARAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE MAÇ ANLATSINLAR.MİLYONLARCA KİŞİ DİNLİYOR...
Olur söylerim.
quote:
Orjinalden alıntı: balmar
VELİ YADA CAN GALATASARAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE MAÇ ANLATSINLAR.MİLYONLARCA KİŞİ DİNLİYOR...
İKİSİNEDE SÖYLE...
Tamam.
dialoglar muthis alemsin vaypcnet
o resimdeki eleman anlatmıyor maçı diğer eleman anlatıyor reportaj filan yapan çocuk anlatıyor yani ama gerçekten berbat Hatta bu çocuk gs tv deki iddaa programınıda sunuyor
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Olur söylerim.
quote:
Yok o adam aslında sıcak kanlı bir eleman. Sadece maç anlatmayı bilmiyor. Adam tek başına kanal çeviriyor gibi; oturumları sunuyor, haberlerde o çıkıyor bazen, anlatım sesi hep ona ait zaten. Radyo yayını ile maç anlatıyor, Paf ligi maçlarını anlatıyor. Röportaj yapıyor... Daha aklıma geldikçe yazarım...
Bu adam 5 kişilik iş yapıyor. Belkide akşamlar bezdiği için kötü anlatıyordur. Acaba kaç para alıyor bu eleman? D-Şımart Kanalından maaş aldığı bilmesem bizde karın tokluğuna çalışıyordur derdim
quote:
GALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇINI SUNAN SPİKER BU KİŞİ....
bu kıza ne oldu hiç göremiyorum gs tvde haberi olan varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme