Hayatımda Bu Kadar Ruhsuz Bir Adam Görmedim.Gol Oluyor Adamın Sesi Çıkmıyor. Bu Kişi Gs Tvdeki Bütün Maçları Anlatıyor.RUHSUZ...................................................
quote:Orijinalden alıntı: balmarharbiden cok ruhsuz.valla ya gol oldu filan diyor bide üzülüyor bende rakip takım attı zannediyorum garip insan
quote:Orijinalden alıntı: Lèonvalla ya gol oldu filan diyor bide üzülüyor bende rakip takım attı zannediyorum garip insanAlıntıları Göster Ben ruhsuz olmasını değil de anlatımını pek beğenmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Lèonvalla ya gol oldu filan diyor bide üzülüyor bende rakip takım attı zannediyorum garip insanAlıntıları Göster Adamın Adı CAN ERBESLER......................................................
quote:Orijinalden alıntı: balmarAdamın Adı CAN ERBESLER......................................................Alıntıları Göster vaypcnet o zaman daha canlı anlatsın.koskoca GALATASARAY............................
quote:Orijinalden alıntı: balmarvaypcnet o zaman daha canlı anlatsın.koskoca GALATASARAY............................ Alıntıları Göster Yanlış kişiyi yazmışsın.
quote:Orijinalden alıntı: vaypcnetYanlış kişiyi yazmışsın.Alıntıları Göster arkadaşım şu an canlı yayında ben o biliyorum... sen biliyorsan ismini söylermisin..........
quote:Orijinalden alıntı: balmararkadaşım şu an canlı yayında ben o biliyorum... sen biliyorsan ismini söylermisin..........Alıntıları Göster GALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇINI SUNAN SPİKER BU KİŞİ....
quote:Orijinalden alıntı: balmarGALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇINI SUNAN SPİKER BU KİŞİ.... Alıntıları Göster fenerlidir belki...
quote:Orijinalden alıntı: balmarGALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇINI SUNAN SPİKER BU KİŞİ.... Alıntıları Göster BİR SONRAKİ MAÇTA DAHA CANLI ANLATIM BEKLİYORUZ...
quote:Orijinalden alıntı: balmarBİR SONRAKİ MAÇTA DAHA CANLI ANLATIM BEKLİYORUZ... Alıntıları Göster Bjk tv ile aynı spikerleri kullanırsanız böyle olur
quote:Orijinalden alıntı: HuntelaarBjk tv ile aynı spikerleri kullanırsanız böyle olur Alıntıları Göster bjk tvde sunduğunu düşünmüyorum..
quote:Orijinalden alıntı: balmarbjk tvde sunduğunu düşünmüyorum..Alıntıları Göster Ben bu adamın BJK TV'de Beşiktaş-Galatasaray Tekerlekli sandalye basketbol maçını sunduğunu görmüştüm...
quote:Orijinalden alıntı: HuntelaarBjk tv ile aynı spikerleri kullanırsanız böyle olur Alıntıları Göster O spiker sunmuyor genelde arkadaşım.%99 diğer spiker sundu.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E690B3CC5Ben bu adamın BJK TV'de Beşiktaş-Galatasaray Tekerlekli sandalye basketbol maçını sunduğunu görmüştüm...Alıntıları Göster GALATASARAYLI OLDUGU TARTIŞILMAZ...AMA SPIKERLİGİ TARTIŞILIR...
quote:Orijinalden alıntı: balmarGALATASARAYLI OLDUGU TARTIŞILMAZ...AMA SPIKERLİGİ TARTIŞILIR...Alıntıları Göster vaypcnet arkadaşım diğer spikerin adını söylermisin lütfen
quote:Orijinalden alıntı: balmarvaypcnet arkadaşım diğer spikerin adını söylermisin lütfenAlıntıları Göster Veli olması lazım,soyadını hatırlamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: vaypcnetVeli olması lazım,soyadını hatırlamıyorum.Alıntıları Göster o adam gs tv ye gelmeden ,garip bi kanalda program sunuyordu adamlar studyoyu basinca bu gs tv ye transfer oldu kesin bjk lidir bu
quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamaz o adam gs tv ye gelmeden ,garip bi kanalda program sunuyordu adamlar studyoyu basinca bu gs tv ye transfer oldu kesin bjk lidir bu Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NayirNolamaz o adam gs tv ye gelmeden ,garip bi kanalda program sunuyordu adamlar studyoyu basinca bu gs tv ye transfer oldu kesin bjk lidir bu ege tv'di galiba Karşıyaka'lılar basmıştı Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf