Şimdi Ara

NTV'nin bayan spikerleri (SS'siz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler farkındamısınız bilmiyorum ama NTV'nin bayan spikerleri genelde çok güzel oluyorlar. Her saat başı NTV haberlerine bakarım ve genellikle çok hoş bayan spikerler sunuyor haberleri. Birde adamlar Spiker okulu gibi kanalda spikerlik yapanlar başka kanallarda önemli yerlere gidiyorlar. bkz.Gülay Özdem. sizin düşünceleriniz nedir?

• bi sokaga cık kız gor abazalıkdan ne yapcagını sasırmısın evde benim yorumlamam bukadar.hadi hayırlı isler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 5 Temmuz 2011; 18:13:33 >
  • Eeyyy, Nickinde Soyadımı Taşıyan Kişi Bırak Bu İşleri Aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

bi sokaga cık kız gor abazalıkdan ne yapcagını sasırmısın evde benim yorumlamam bukadar.hadi hayırlı isler..

Abaza diyene bak. Sokaktaki kızlarla mı kendimi tatmin edeceğim?
  • Bi onlar değil ki! Neredeyse bütün kanallardaki spikerler taş gibi Favorim Dilara gönder
  • siz izmir e geldinizmi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

bi sokaga cık kız gor abazalıkdan ne yapcagını sasırmısın evde benim yorumlamam bukadar.hadi hayırlı isler..

hayır cok kız gormek istiyosan sokaga cık dediydim.yoksa haberleri spiker icin izlemeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rus haber spikeri :D
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hayır cok kız gormek istiyosan sokaga cık dediydim.yoksa haberleri spiker icin izlemeye gerek yok

Bayan spikerler için haber izlediğimi kim söyledi. Babam her saat başı NTV haberlerini mutlaka açar dikkatimi çeken birşeyi paylaştım sizinle. Nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri

• ntv spor işi biliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bayan spikerler için haber izlediğimi kim söyledi. Babam her saat başı NTV haberlerini mutlaka açar dikkatimi çeken birşeyi paylaştım sizinle. Nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri

Sokağa çıkma beşiktaşa çık taksime çık kendine gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lernatius -- 5 Temmuz 2011; 18:49:14 >

• ben habertürkteki simge fıstıkoğlu'nu tek geçerim, esra balkanlı plase olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

ben habertürkteki simge fıstıkoğlu'nu tek geçerim, esra balkanlı plase olabilir

Hakkaten AT gibi bir bağğyaan... (SİMGE FISTIKOĞLU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 5 Temmuz 2011; 19:32:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.