Şimdi Ara

Atv canlı yayına ciktim Tren Ss li Videolu efsane video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Her isi ters giden adam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta once kayseriden ankaraya trenle gidiyordum ( tren konularini gorunce acayim dedim basimdan gecen olay)
    Kiz arkadasimla beraber gidiyoruz. Ankarada bi gezelim dedik aksaminda bi raki balik yapariz bi gece klubune gideriz dolasiriz falan.
    Hatta konum vardi ankarada nezih mekan ariyorum diye bakabilirsiniz

Neyse gece 12.50 kayseriden ankaraya tren cikicak. Gece iki gibi geldi. Bu arada kisi basi 15.5 tl.
    Trenle indik gezdik dolastik falan iste
    Ertesi gun geri donecegiz.
    Ankara tren garina vardik.Dogu ekspresi ile.
    Saat 7 de geri donus var. Ankara garindan otobusle ırmak istasyonuna biraktilar
    Disarida sigara iciyorum ulan bi baktim sagimda atv yayin yapmaya basladi allah dedim aile izler sigarayi gorurler hemen kaçtım

Ama burada cikmisim ondeki de kiz arkadasim Canli yayinca cikmisim youtubede de videosu var

Atv canlı yayına ciktim Tren  Ss li Videolu efsane video

Su dairedeki uzun boylu arkadas benim boyum 198 monttan vs tanidim zaten oralardan bakiyordum

Neyse bir de youtubeye video koymuslar tabi tren icinden.

Burada tam dordundu dakikayi acin arkadaslar kapidan giren vatandasta benim hatta kameranin yanindan gecip gittim de orayi kesmisler

https://youtu.be/rQUJ0PcCIok

Bu arada beyler trende alkol icmek .serbest . İki sene oncesine kadar satışı da varmis. Ben restorandan geliyordum o sirada o ciktigim vagonda herkes alkol iciyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 24 Şubat 2018; 13:8:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videonun onizlemeli halı

• go

• fotoğrafta slender man gibi çıkmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tis Autumn

fotoğrafta slender man gibi çıkmışsın

Zaten oyleyim hocam 92 kiloyum ama cok zayif duruyorum kapidan iceri girerken de oyle duruyorum zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tren raylarını görünce gözlerim Theologist'i aradı.
  • Neler dönüyodur varya yataklı vagonlanlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ünlü oldun hocam, ilerde unutma bizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extr4ordinary

Neler dönüyodur varya yataklı vagonlanlarda

Valla ben binecegim vakit kayseriden , bir onceki tren gelmisti kusetli vagonlar tam onumde durdu kizlar falan alem yapiyor isiklari acik pijamali falan ajfjfjf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu osmanlı mevzularınıda illa sıkıştırmasalar olmayacak atv de her haberinde bi osmanlı propagandası
  • Güzel başlangıç yaptın böyle giderse Doğukan Özkan ı bile geçersin ünlü olmada

• Haberin yazarı Theologist mi ?
  • Bende 3. Havalimanında ahabere çıkmışım. Büyük bir iş değil ki bu arkada gözükmek.

Önemli olan bizle röportaj yapmaları. Dizilerde de yan oyuncu çok ama izleyiciler olarak dizi karakterlerine değer verir izleriz dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 24 Şubat 2018; 14:17:17 >
  • İyisin iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.