Şimdi Ara

Youtube'taki içki videolarına devlet operasyon yapıyor ! Link+SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harun Koçalioğlu kanalındaki onlarca içki videosunu, muhtemel iddiaya göre -- devlet baskısı nedeniyle-- kaldırdığını açıkladı.

Video:
    Harun Koçalioğluyoutube
    Alkolü Neden Bıraktım!.. Alkollü İçki videolarını Niçin Kaldırdım? Açıklıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=ePbs4xOaJcc

Harun Koçalioğlu kadar olmasa da fırsat oldukça içki videosu gönderen Deniz Çiftçi de geçenlerde tüm videolarını kaldırmıştı ancak bunun için başka bir gerekçe iletmişti, sonradan yine içki videoları göndermeye başladı fakat geçenlerde bir baktık, o içki videolarını da kaldırdı, ardından da "Alkol bağımlılığı" başlıklı bir video gönderdi. Bu oldukça manidar. Kendisi söylemese de ona da devletten bir baskı gelmiş olabilir. Bir sonraki videosunda yorumlardan SS:

Youtube'taki içki videolarına devlet operasyon yapıyor ! Link+SS'li

Sözkonusu video:
    Deniz Çiftçiyoutube
    İşsiz kalmak üzerine
    https://www.youtube.com/watch?v=GpwXMLA3hRs

Takip ettiğim başka içki kanalları vardı, onlara bakamadım. En düşeş 2 kanalda durum bu.

--------------------------------------------

Buradan iletmek istediğim birkaç soru var: Devlet insanların yaşam biçimine, ne yediğine, ne İÇTİĞİNE karışabilir mi ?

Devlet benim yaşam şeklime, ne içtiğime karışıyorsa ben başkasının yaşam şekline ne yediği, içtiğine karışabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İçki iyi birşey mi? İçki yüzünden bugüne kadar kim bilir kaç kaza oldu, kaç kişi adam doğradı, kaç aile dağıldı, kaç kişi alkolik oldu, kaç kişi alkol yüzünden uyuşturucuya başladı, kim bilir kaç masum insan içkili sarhoşlar yüzünden trafik kazasında kavgada vs hayatını kaybetti.

Devlet içki videolarını yasaklamış ise şayet destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Ocak 2025; 22:27:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet ne karışıyor?

• Umarım gerçek değildir. Lan bu sosyal hayatına, yaşam tarzına doğrudan müdahaledir. Devlet vatandaşını silktiği için vatandaş ya daha ucuz diye kaçak içkiden ölüyor ya da kör oluyor ya da kendi içkisini kendi yapmaya çalışıyor. Kendi içkisini kendisinin yapıp içmesiyle evde kendi yemeğini kendi yapıp yemesi arasında hiçbir fark yoktur. YT'dan ha içki tarifi alıp uygulamışsın ha yemek tarifi: aynı şey. Devlet bunu sırf içki var diye video kaldırtıyorsa gerçekten sözün bittiği yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ocak 2025; 4:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.