Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olanlar gelsin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
12
Favori
87.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwertyuo691

up up up

??
  • fransızca öğrenmek için verebileceğiniz taktikler var mıdır? günde kaç saat çalıştınız hazırlık sınıfında acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skiptomylou22

fransızca öğrenmek için verebileceğiniz taktikler var mıdır? günde kaç saat çalıştınız hazırlık sınıfında acaba?

kaç saatten çalıştından çok düzenli çalışmak önemli
    Yani bi matematik, fizik gibi değil bu oturup dil kasamazsın. Nasıl gelişir : fransızca altyazılı film izleyerek, fransızca çocuk kitapları okuyarak, konuşarak vs.
    Zaten hocalarınız da anlatacak bunları size
  • fransızca altyazılı film aklımdan geçiyordu zaten, site verebilir misiniz fransızca altyazı bulacağımız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olan, bilgi almak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilir, yardımcı olmaya çalışırım

Galatasaray Üniversitesi için güzel videolardan oluşan bir sayfa hazırladım MUTLAKA İZLEYİN
    Sorularınızı sitedeki yorum kısmından yazarsanız daha hızlı ve kesin cevaplar verilecektir !

Tanıtım videoları :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html

vakıf üniversitesinden 2 yıllık bölümden dgs ile galatasaray iletişime gecmek zorlar mı 2 yıllık fransızcaya bile razıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: kpu

quote:

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olan, bilgi almak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilir, yardımcı olmaya çalışırım

Galatasaray Üniversitesi için güzel videolardan oluşan bir sayfa hazırladım MUTLAKA İZLEYİN
    Sorularınızı sitedeki yorum kısmından yazarsanız daha hızlı ve kesin cevaplar verilecektir !

Tanıtım videoları :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html

vakıf üniversitesinden 2 yıllık bölümden dgs ile galatasaray iletişime gecmek zorlar mı 2 yıllık fransızcaya bile razıyım

baya baya zorlar bence bulaşmayın o kadar

• Üstad sadece ben sorunca da seni rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum.. İlk sene sosyal aktivitelere fazla vakit ayırabildin mi? Bir de öğrencileri övüldüğü kadar iyi karakterli midir Gs Üiversitesi'nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skiptomylou22

Üstad sadece ben sorunca da seni rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum.. İlk sene sosyal aktivitelere fazla vakit ayırabildin mi? Bir de öğrencileri övüldüğü kadar iyi karakterli midir Gs Üiversitesi'nin?

Açıkçası fazla ayıramadım çünkü hazırlık lisans derslerinden daha sıkıntılı bir süreç not ortalaman 50'nin aşağısında olduğunda 1 seneyi en baştan tekrar okuyorsun bu da baya stres yaptırabiliyor.
    Evet GSÜ öğrencisi iyidir, piyasada da birbirini kollar
  • bu bahsettiğiniz son sözlü vizeden kalıp , sınıfı geçmek mümküm mü yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

bu bahsettiğiniz son sözlü vizeden kalıp , sınıfı geçmek mümküm mü yani ?

bütün vize ve finallerde sözlü sınav var zaten
  • gs egitim vakfi bursuna baktim, soyle bir sey diyor

Galatasaray öğrenci bursları karşılıksız değildir.  Burs alan öğrenciler, mezuniyetlerinin 5. yıldönümünden başlayarak en az bir Galatasaray Üniversitesi öğrencisinin kendilerininkine benzer koşullarda burs ihtiyacını karşılamayı ve olanakları elverdikçe bunu sürdürmeyi taahhüt eden bir belgeyi imzalayarak  vicdani yükümlülük altına girerler.

hem imzalayarak diyor hem vicdani diyor. bu konuda bilgisi olan var mi

• quote:

gs egitim vakfi bursuna baktim, soyle bir sey diyor

Galatasaray öğrenci bursları karşılıksız değildir.  Burs alan öğrenciler, mezuniyetlerinin 5. yıldönümünden başlayarak en az bir Galatasaray Üniversitesi öğrencisinin kendilerininkine benzer koşullarda burs ihtiyacını karşılamayı ve olanakları elverdikçe bunu sürdürmeyi taahhüt eden bir belgeyi imzalayarak  vicdani yükümlülük altına girerler.

Evet çok zengin olursanız 1 çocuğu okutmakla ilgili vicdani bir sorumluluğa bu belgeyle giriyorsunuz herhangi bir yaptırımı yok

Ama gerçekten de zengin olup bunu yapmazsanız zaten Galatasaray size bir şey katamamış demektir.

• quote:

quote:

gs egitim vakfi bursuna baktim, soyle bir sey diyor

Evet çok zengin olursanız 1 çocuğu okutmakla ilgili vicdani bir sorumluluğa bu belgeyle giriyorsunuz herhangi bir yaptırımı yok

Ama gerçekten de zengin olup bunu yapmazsanız zaten Galatasaray size bir şey katamamış demektir.

ben de öyle düşünüyorum, ama herhangi bir terslik olursa diye merak ettim. maddi durumumuz orta halli denebilir burs alan tanıdıklarınız var mı, çok ince eleyip sık dokuyorlar mı ?

• Ben galatasaray bilgisayar mühendisligi istiyorum ama fransızca bilgim sıfır. Yani 1 senede nasıl konusup anlayacak seviyeye gelebilirim o kadar iyi bir hazırlıgı var mı. Bide galatasaray az kisi alıyor gelenlerin bazılarıda fransız liselerinden galatasaray lisesinden falan hazırlık okumadan geciyorlar onun icin hazırlıkta hic daha önce fransızca gormemis kisiler oluyormu hazırlık sınıfları genelde kac kisilik. Erasmus konusundada bilgi verebilir misiniz tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgininKarekökü

Ben galatasaray bilgisayar mühendisligi istiyorum ama fransızca bilgim sıfır. Yani 1 senede nasıl konusup anlayacak seviyeye gelebilirim o kadar iyi bir hazırlıgı var mı. Bide galatasaray az kisi alıyor gelenlerin bazılarıda fransız liselerinden galatasaray lisesinden falan hazırlık okumadan geciyorlar onun icin hazırlıkta hic daha önce fransızca gormemis kisiler oluyormu hazırlık sınıfları genelde kac kisilik. Erasmus konusundada bilgi verebilir misiniz tesekkürler

4 sayfayı da okursanız hepsinin cevabı var zaten :)
  • ben internette pek bilgisayar mezunu bulamadım , bildiğiniz bilgisayar mezunları nerelerde çalışıyor? @DeBroglie
  • quote:

ben internette pek bilgisayar mezunu bulamadım , bildiğiniz bilgisayar mezunları nerelerde çalışıyor? @DeBroglie

Bulamazsınız zaten yılda 30 tane mezun veriyor
    Linkedin'den bakabilirsiniz..
  • orada çok kişi bulamadım, sizin bildiğiniz var mı?
  • quote:

quote:

Ben galatasaray bilgisayar mühendisligi istiyorum ama fransızca bilgim sıfır. Yani 1 senede nasıl konusup anlayacak seviyeye gelebilirim o kadar iyi bir hazırlıgı var mı. Bide galatasaray az kisi alıyor gelenlerin bazılarıda fransız liselerinden galatasaray lisesinden falan hazırlık okumadan geciyorlar onun icin hazırlıkta hic daha önce fransızca gormemis kisiler oluyormu hazırlık sınıfları genelde kac kisilik. Erasmus konusundada bilgi verebilir misiniz tesekkürler

Kusura bakmayın simdi baktım ama hazırlık sınıflarının kac kisi olduguyla ilgili bir sey gormedim. Bide erasmusa kac kisi gidiyor mesela bilgisayar mühendisliginde zaten 25-30 kisi var gidebilmek icin nelere bakıyorlar neye göre seciliyor. Cevaplarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın simdi baktım ama hazırlık sınıflarının kac kisi olduguyla ilgili bir sey gormedim. Bide erasmusa kac kisi gidiyor mesela bilgisayar mühendisliginde zaten 25-30 kisi var gidebilmek icin nelere bakıyorlar neye göre seciliyor. Cevaplarsanız sevinirim

Hazırlık sınıfları 22 - 24 kişi arasında değişiyor. Tabi bunların 5 - 6'sı geçen seneden kalanlar oluyor.
    Erasmus'ta ise yabancı dil sınavına giriyorsunuz ve not ortalamanıza bakılıyor. Buna göre bir liste yapılıyor. Not ortalamanız iyiyse eninde sonunda erasmus yaparsınız merak etmeyin, kontenjan baya oluyor çünkü.

Siz bu sene Fransızcayı iyi öğrenmeye bakın yoksa bırakın Erasmus'u mezun olamazsınız

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.