Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olanlar gelsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
12
Favori
87.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serbes

Başlığı ilgilendiren lakin kısmen de bağımsız sayılabilecek bir görüşümü yazmak istiyorum. (Kişisel fikrimdir, herkesin doğruları farklıdır elbet)

Galatasaray eğitim camiasına giren kişi yalnızda kalmaz, işsizde kalmaz. (GSİÖ,GSL,GSU)

Çok doğru bir tespit Galatasaray'ın kendi camiası vardır zaten kendi insanını dışarı salmaz
  • quote:

GSU daki 2 bölüm için yazdım o sıralamayı...
    Az daha üstte de şunu eklemiştim...
    (Tamamen kişisel bakışım, herkesin doğrusu elbet farklıdır ve her koyun kendi bacağından asılır.)

tabi ki kisisel gorusunuz ama merak ettim sadece, itu bilgisayari eksisozlukde baya kotulemisler de o yuzden sordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

quote:

(Tamamen kişisel bakışım, herkesin doğrusu elbet farklıdır ve her koyun kendi bacağından asılır.)

tabi ki kisisel gorusunuz ama merak ettim sadece, itu bilgisayari eksisozlukde baya kotulemisler de o yuzden sordun

İTÜ bilgisayar daha çok donanım üzerine ders gösterir. Yazılım alanında hiçbir şey katmaz
    Sürekli elektronik üzerine dersler görürsünüz fakat Türkiye'de herhangi bir donanım parçası üretilmediğinden bir işe yaramaz bu dersler
    Bu yüzden kötüleniyor ki haklılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

quote:

quote:

İTÜ bilgisayar daha çok donanım üzerine ders gösterir. Yazılım alanında hiçbir şey katmaz
    Sürekli elektronik üzerine dersler görürsünüz fakat Türkiye'de herhangi bir donanım parçası üretilmediğinden bir işe yaramaz bu dersler

su son birkac gundur gs ile ilgili sadece adinin olmadigi ,egitimin nitelikli oldugu yani amac zorlamak degil tam olarak gerekli bilgileri ogretmek , kolay kolay mezun olunmiyacagi gibi izlenimler birakti ben bu yuzden sormustum serbes'e. bir de gs'da yazilim mi daha on planda ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

su son birkac gundur gs ile ilgili sadece adinin olmadigi ,egitimin nitelikli oldugu yani amac zorlamak degil tam olarak gerekli bilgileri ogretmek , kolay kolay mezun olunmiyacagi gibi izlenimler birakti ben bu yuzden sormustum serbes'e. bir de gs'da yazilim mi daha on planda ?

GS'de yazılım bir adım daha öndedir ama tabiki de donanım ve elektronik dersleri mevcut

• Ben yarın galatasaray üniversitesi ne gidip görmek istiyorum ama tanıtım günleri ne zaman falan haberim yok. Acaba yarın gitsem gezme görme şansım olur m? öğretim üyeleriyle konuşma fırsatım olur mu?
  • DeBroglie D kullanıcısına yanıt
    Bu arada İTÜ hakkında "yazılım alanında hiçbir şey katmaz" demek çok iddialı bir söz olur, itü den bahsediyoruz daha tarafsız yorum yapmak gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buseta77

Ben yarın galatasaray üniversitesi ne gidip görmek istiyorum ama tanıtım günleri ne zaman falan haberim yok. Acaba yarın gitsem gezme görme şansım olur m? öğretim üyeleriyle konuşma fırsatım olur mu?

İçeri girebilirsiniz ama öğretim üyeleri olur mu bilemem
    Hocaların çoğu Fransa'ya gitmiştir çünkü yarısından çoğu Fransız

Evet yazılım alanında birşey katmaz çünkü size C öğretilir ama iş hayatında hiçbir işe yaramaz. Kendiniz öğrenirsiniz C#, java, asp.net gibi gelişmiş dilleri
  • Yanliz burda bi yanlislik var yazilimci olucaksaniz yazilim muhendisligi bilgisayar programciligi okuyabilirsiniz 4 yillik agir muhendislik egitimine ihtiyaciniz yok. Bilgisayar muhendislerinin yazilim uzerinde ki gercek gorevi algoritmanin hazirlanmasidir ITU bunun uzerine egitim verir. Bunu hazirladiktan sonra kodu lise ogrencisi dahi yazabilir. ITU olmasi gereken egitimi veriyor mesela bogazici bir ust seviyesini veriyor bunun GSU da bu sekilde olmak yerine proje bazli bir egitim oldugu icin kodu ogreniyorsunuz ITU de hocalar ise burdaki egitiminiz 4 yil sonra biticek ozaman hangi dil olucagi bilinmez biz size bir dil nasil ogrenilir bunu ogreticez diyorlar. Hangi dile ihtiyaciniz olduguna siz karar vericeksiniz. Her ikisi universiteninde tadina bakmis birisi olarak yanlis bilgilendirme yapilmamasinin onemli oldugunu dusunuyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFeKa -- 15 Temmuz 2013; 6:28:00 >
  • CeFeKa kullanıcısına yanıt
    İşte söylemek istediğim cevap :)) Bende aynısını düşünüyorum, dil öğrenmek çok zor birşey değil. Ben bu sene lise son sınıfta ygs-lys ye hazırlanırken c ve c++ öğrendim merakımdan dolayı. O zaman benim yazılım ağırlıklı eğitim almam boş olur, mantığını iyice öğrenmem lazım ki İTÜ de bu oluyor sanıyorum. Bu yüzden İTÜ'nün eğitimi kötü değildir, aksine çoğu bilgisayar eğitiminde iyidir. Tabi bilmiyorum Galatasaray'dan iyi mi. Buna anca her ikisinin derslerine giren biri bilebilir sanırım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: buseta77

İşte söylemek istediğim cevap :)) Bende aynısını düşünüyorum, dil öğrenmek çok zor birşey değil. Ben bu sene lise son sınıfta ygs-lys ye hazırlanırken c ve c++ öğrendim merakımdan dolayı. O zaman benim yazılım ağırlıklı eğitim almam boş olur, mantığını iyice öğrenmem lazım ki İTÜ de bu oluyor sanıyorum. Bu yüzden İTÜ'nün eğitimi kötü değildir, aksine çoğu bilgisayar eğitiminde iyidir. Tabi bilmiyorum Galatasaray'dan iyi mi. Buna anca her ikisinin derslerine giren biri bilebilir sanırım (:

C ve C++ öğrendiniz hem de YGS - LYS'ye hazırlanırken ?

Burada ne kadar öğrendiniz sorusu da ortaya çıkar. Yani ekrana Hello World yazdırmak, hesap makinesi yapmak da var. SQL veritabanından Structure ile veri çekmek de var :))
    Bunlar basit diller değil öyle Türkiye'de kaç kişi C++ biliyor ki zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeBroglie -- 15 Temmuz 2013; 11:57:27 >

• quote:

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olan, bilgi almak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilir, yardımcı olmaya çalışırım

Galatasaray Üniversitesi için güzel videolardan oluşan bir sayfa hazırladım MUTLAKA İZLEYİN
    Sorularınızı sitedeki yorum kısmından yazarsanız daha hızlı ve kesin cevaplar verilecektir !

Tanıtım videoları :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html

dersler fransızca olduğu için anlatılanları anlamakta zorluk çekmiyor musunuz? fransızca zormu demiyorum bakın derste anlatılanları anlıyr musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 15 Temmuz 2013; 12:14:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olan, bilgi almak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilir, yardımcı olmaya çalışırım

Galatasaray Üniversitesi için güzel videolardan oluşan bir sayfa hazırladım MUTLAKA İZLEYİN
    Sorularınızı sitedeki yorum kısmından yazarsanız daha hızlı ve kesin cevaplar verilecektir !

Tanıtım videoları :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html

dersler fransızca olduğu için anlatılanları anlamakta zorluk çekmiyor musunuz? fransızca zormu demiyorum bakın derste anlatılanları anlıyr musunuz

Anlıyoruz tabiki de 1 yıl boyunca ağır bir hazırlıktan geçiyorsunuz

• bu soru pek hoş karşılanmaz ama şansımı deniyeyim gsü endüstri'den mezun tanıdığınız var mı ne kadarla işe başladı
  • quote:

bu soru pek hoş karşılanmaz ama şansımı deniyeyim gsü endüstri'den mezun tanıdığınız var mı ne kadarla işe başladı

bu tarz sorular için :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html
  • quote:

quote:

bu soru pek hoş karşılanmaz ama şansımı deniyeyim gsü endüstri'den mezun tanıdığınız var mı ne kadarla işe başladı

bu tarz sorular için :http://www.izlesunu.com/galatasaray-universitesi-tanitim-filmi.html

bir mezun için 3000$ demiştin diye aklımda kalmıştı bir seferinde yanlış da hatırlıyor olabilirim kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 15 Temmuz 2013; 13:35:02 >

• Boğaİçi ybs hakkında bilgisi olan var mı

• quote:

quote:

quote:

bir mezun için 3000$ demiştin diye aklımda kalmıştı bir seferinde yanlış da hatırlıyor olabilirim kusura bakma

Evet tabi ama mezun olur olmaz o ücreti almadı tabiki de
    Türkiye'de Boğaziçi endüstri mezunu dahi olsanız ilk maaşınız 2500 TL'yi geçmez. ( Çok çok ekstrem durumlar olmazsa )

• gs bilgisayar çıktı. yurt için öneriniz var mı?
    @DeBroglie
  • quote:

gs bilgisayar çıktı. yurt için öneriniz var mı?
    @DeBroglie

öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir yere geldiniz
    beşiktaşta ve mecidiyeköyde birçok özel yurt var
    ayrıca kyk'ya da başvurun çünkü cevizlibağda ikinci döneme çok güzel bir yurt açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.