Şimdi Ara

Galatasaray üniversitesi nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Siyasette ve diplomaside üniversitenin adı 3. plandadır.
    1 - mülakat başarısı diğer adıyla referans (torpil) **hayati önem***
    2- kpss ve sınav başarısı (sınav dili türkçedir üniversite eğitiminden bağımsız çalışma gerektirir)
    3- üniversite (yüksek lisans ve lise beraber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 29 Temmuz 2019; 21:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

.
    GSÜ'deki hocalaron doktoralarını Amerika'da yap(a)mamalarının sebebi okulun ana eğitim dili Fransızca olmasıdır, zaten qs sıralamalarında da üniversite bu yüzden yer almaz. Bu okul İngilizce eğitim veren bir yer değildir, ama bölüm derslerinde zorunlu seçmeli ders olarak İngilizce bilen bir mezun olarak sizi yetiştirir.

GSÜ'lü biri olarak ben okulu tavsiye ediyorum, kampüsü yok diyen arkadaşlar ilk 2-3 ay sonrasında dersini aldığı binaya girip çıkmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar. İlk geldiğimde benim de öyle bir takıntım vardı fakat gerçekten okulun boğaz kısmını görünce çok da aramıyor insan :)

Erasmus ve yurtdışı bağlantıları (özellikle Fransa) çok geniştir, hemen hemen her isteyen öğrenci okulun hazırlık sınavıyla denk olan DELF B2 Fransızca yeterlilik belgesini alıp Erasmus yapabilir.

Daha başka sorunuz olursa dm atabilirsiniz.

• Ben açıkçası bürokrat olmak istmşyordum. Zevkine okuyup mümkünse özel sektöre kaymayı planlıyordum. Boğaziçi gelse kesin yazacaktım ama gsü de ders programını inceleyince çok ağır olduğunu ve seçmelilerin çok az olmasından kaynaklı istemediğim alanlarda son sınıfa kadar çok ciddi çalışmam gerektiğini gördüm. Boğaziçince ilk yıl havuz dersleri ikinci yıl siyasetle ilgili gerekli bilgiler son iki yıl ise tamamen seçmeli. Böyle bir esnekliğe sahip olmadığı için tercih listemde yer vermedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Bilmiyorsun güzel kardeşim, bilmediğin konuda millete akıl dağıtma
  • Matematik bölümü saf matematik ağırlıklı mıdır ? Yazılıma kaymak mümkün müdür ? Matematikçi olmak gibi bir hayalim yok daha çok hobi benim için.

• Batikonn B kullanıcısına yanıt

Bıktık yaw kedilerden bunları da uyutsalar keşke sadece yaz okulunda psy101’i vermeye çalışan babasız kızları etkilemek için seviyoruz kedileri

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Okuldaki erkeklerin yarısı özetlenmiş yine  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.