Şimdi Ara

Galatasaray üniversitesi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransız lisesinde okuyan bir arkadaşım iç sonava girmek bile istemiyorum fransız okulları fazla disiplinli üniversiteyi koç vs gibi biryerde okuyacağım diyordu. Bu yüzden bende biraz lisenin devamıymış gibi bir izlenim uyandırıyor. Bu okul hakkındaki duyumlarınızı paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya Fransızım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 30 Nisan 2020; 23:56:58 >
  • Akademik geçmişi parlak değilden kastınız nedir. Ayrıca galatasaray üniversitesinde mi okuyorsunuz. Öyleyse ne okuyorsunuz. Ben siyaset düşünüyorum. Fransız ekolü olan bir okulda siyaset bilimi okumanın iyi olabileceğini düşünüyorum ama doğru mudur bilemiyorum. Öteki tercihim de boğaziçi uluslarası ticaret bölümünden yandal yapmak siyaset bölümüne.
  • Batikonn B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 30 Nisan 2020; 23:57:37 >
  • bir hocam gsü mezunlarının birbirlerini çok tuttuklarını, piyasada birbirleriyle iş yapmayı tercih ettiklerini, iş alımında vs. gsü mezunu olmanın bu açıdan işe yarayacağını söylemişti. gsü ismi işe yarıyor, network açısından avantajları var yani ama eğitiminin çok yorucu ve fazla disiplinli olduğubu da duydum. tabii bu yoruculuk kısmı biraz subjektif bir olay ama yine de insanı itebilir. kampüsünün ve yurdun olmaması da bir dezavantaj.

• Bence siyaset için güzel bir seçim olabilir, Fransızca olması ve bağlantılarının iyi olması işe yarayabilir. Biraz üniversite ile ilgili beklentilerinize bağlı olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevdwe -- 28 Temmuz 2019; 15:36:31 >
  • Kedileri çok iyi xd

• Blees B kullanıcısına yanıt
    işte bu hiçbir üniversitenin boğaziçiyle yarışamayacağı belki de yegane konu budur :D boğaziçinde 1 kedi seversin 5 tane daha gelir.
  • Disiplin değil o, tamamen bürokrasi ve despotizm. Tavsiye etmiyorum, arkadaşın zaten içeriden olduğu için biliyor gitmemesi gerektiğini.
    Gerekçeler imzada
  • quote:

Orijinalden alıntı: peyko

bir hocam gsü mezunlarının birbirlerini çok tuttuklarını, piyasada birbirleriyle iş yapmayı tercih ettiklerini, iş alımında vs. gsü mezunu olmanın bu açıdan işe yarayacağını söylemişti. gsü ismi işe yarıyor, network açısından avantajları var yani ama eğitiminin çok yorucu ve fazla disiplinli olduğubu da duydum. tabii bu yoruculuk kısmı biraz subjektif bir olay ama yine de insanı itebilir. kampüsünün ve yurdun olmaması da bir dezavantaj.
    Gsü mezunları mı? Piyasanın başında Boğaziçi, Odtü, Koç, Bilkent mezunları var GSÜ mezunları diye bir şey yok hayale aldanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

.
    Erasmus'a gönderiyorlar ama herkes gitsin diye max 1 dönem izin veriyorlar. Bence rezalet
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    hocam merak ettim ne yazdınız
  • Kuvayi hukuk K kullanıcısına yanıt
    Hocam sırasıyla bilkent iktisat, koç eko, Boğaziçi iktisat, bogazici ybs yazdim. Devami da var ama gerisi boş.

• Kendim de fransiz lisesinde okudugumu belirterekten arkadasin hakli fransiz liseleri gercekten kati defalarca genel ortalamam +85 olsa bile sozlume 50 60 girildigi oldu ya da 1 gun geciken projeden 20 puan kaybettigim, fransizca sinavinda aksani ters koydugumdan neredeyse tum cevabin yanlis sayilmasi bunlar bazi ornekler.

Fransiz ekolunde amac ogrenciye vizyon katmaktir, siyast dusunuyorum demissin bence tam uygun yer sorbonne gibi ilk 100'de yer alan bir universitede yuksek lisans yapma sansin da var ayrica mezuniyetinde 3 dil biliyor olacaksin ve bu tarz okulda velileri yuksek mertebede cok kisi olur cevre faktoru acisindan da avantajli.

• gtü>galatasaray üniversitesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset öğrencilerini cidden sorbonne a yollayabiliyorlar mıdır. Sadece bir hocaları oradan mezun geri kalanı da marmara üniversitesi üzerine fransada okul okuyup giden hocalar

• galatasaray gelirse bir akşam küçük bayram sokağı'na gir. sokağa girdikten sonra sakın durma ve tepki verme. eğlencenin kralı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 30 Nisan 2020; 23:58:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.