Şimdi Ara

ULUSLARARASI SARAYBOSNA ÜNİVERSİTESİ’NİN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İTÜ) İLE ÇİFTE DİPLOMA PROGRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlaşma kapsamında açılacak dört eğitim programı; Mimarlık, Makine Mühendisliği, İktisat ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’dir. Öğrenciler bu programları başarı ile tamamladıklarında, bir tanesi IUS tarafından, diğeri de İTÜ tarafından verilecek iki diploma almaya hak kazanacaklardır.

IUS bu programları tercih eden öğrencilere mükemmel finansal imkanlar sunmaktadır. 2019 yılı için IUS’taki çifte diploma ücreti bir akademik yıl için 6000 €, İTÜ’deki öğrenim ücreti 12.000 TL (1750 €)’dur. Öğrenim ücretleri eğitim alınan kurumun yönetmeliklerine göre ödenecektir.
    IUS - Aday Öğrenciler
    Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile çifte diploma programları
    https://aday.ius.edu.ba/blog/uluslararasi-saraybosna-universitesinin-istanbul-teknik-universitesi-itu-ile-cifte-diploma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 25 Haziran 2019; 16:29:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aslında Ankara'da yıllık dersaneye verilen ücrete çift diploma alıyorsun. Fena değil gibi.
  • Tebrikler İTÜ, tebrikler günümüz Türkiye'sinde parayla her şeyin mümkün olduğunu gösterdiğin için, herkese İTÜ diploması dağıtmayı görev edindiğin için.(Bu mesajı alıntılayıp daha önce de bu tarz programlar vardır diyen arkadaşlar mümkünse alıntılamasın ben bileceğimi biliyorum.)
  • Daha önce de bu tarz programlar vardı

• GTÜ’ne girenler esprisi yapan birinden beklenen cevap, blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTÜ’ne giremeyeceksen blokla

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayi girse rahat alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koç bilgisayara 55k, EE'ye 78k dan adam giriyor İTÜ mü kötü oldu? Yurtdışındasın iki yıl tabiki ücretli olacak. Yurtdışında yüksek lisans parasız mı yapılıyor?

• Hahahahaha bu yorum ciddi mi ? Koç vakıf üniversitesi,İTÜ devlet üniversitesi. Bu gidişle tabii paralı programlarının sayısı maşallah parasız programlarını geçecek.

• Paralı 3-5 programı var nasıl hepsini geçecek sayısı? İTÜ devlet üniversitesi de sadece İTÜ 'de okumuyorsun hani.

• Ayrıca belirtmek isterim ki sadece daha düşük sıralardan insanların gittiği programlar değil bunlar. Bizzat bölümün normaline puanı yetip UOLP 'e gidenler var maddi durumu el verdiği için.

• Merak ettim Bilkent,koç gibi üniversitelerin mühendislik fakültesine ücretli giren öğrencilerin okul ve iş hayatındaki başarı oranı burslularinkiyle aynı mı?aynı ise sorun yok bence. Çünkü mühim olan alacağın eğitim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.