Şimdi Ara

Marmara İstatistik Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YKS 2024’de 54.500’lü bir sıralama yaptım. Normalde YTÜ istatistik isterdim fakat çok fazla ileriye çekecek gibi. Hacettepe için şehirdışı olduğu için kararsızım geriye Marmara kalıyor. İş imkanları mezun olduktan sonra yurtdışı imkanları vs. nasıl? Yazılır mı bu sıralamaya yoksa mühendislik mi yaz dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fenerbahçe üniversitesi ceng yaz

• Neden istatistik llaki

• parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

Valla yazılım bilgisayae veya diş istiyordum da 3 ü de gelmiyor yazılım ve bilgisayar düzgün ünide gelmiyor bunlara en yakın istatistik vae

• Marmara istatistik fena değildir, ortalama kasarsan kurumlararası yatay geçiş yapma şansın da olur zira ösym puanın ytü'nün kapanış puanına çok uzak olmaz gelmezse bile.

• Matematik istatistik analiz çok sağlam bölümler ama matematiği sevmen ve çok çalışman lazım istatistik ve analizdekilerin ortalama bir işte çalıştıklarını görmedim ya en tepe pozisyonda çok kazanıyorlar ya işsiz veya en dip matematiği çok seviyorsan yazılabilir ama çok çalışman gerekecek.Şehrinde başka tercihleri değerlendirebilirsin sevebileceğin bir bölümü yazmanı öneririm.Düzgün üni yerine gerçekten seviyorsan üni değil bölüm seç .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizce ytu istatistik kaçtan kapatır bu sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erciyes tıp nasıldır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar bilimleri yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımla uğraşmak istiyorsun ve istatistik bölümünü mü yazıyorsun ... ders programına bak yazılım dersi 2 ,3 tane git ceng yaz adam akıllı okulunu oku yada bilgisayar bilimleri bölümleri açılmış onlara bak

• meeresleuchten M kullanıcısına yanıt
    48k civarlarından kapatacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Ya zaten netlerimde matematik daha yükske ayrıca çalışmayı da daha çok seviyorum fenlere göre zorlansamda başarabilirim gibi ama müh olarak başka istanbul içi ne yazılabilir bu sıralamaya?

• ceng okanda falan burslu geliyor anca öyle ünilerden mezun olup yurtdışında vs. iş bulma sıkıntısı olmaz mı aynı zamanda Türkiye içinde

• Ben sana istatistiğin amacını anlatayım. Asıl amaç yazılımcı yetiştirmek falan değil. Ama veri bilimini paket olarak yazılım diye düşünüyorsan evet yazılımcı olursun güzel bir şekilde. Ancak AI, ML gibi alanlar dışında yazılımla uğraşmak istiyorsan yine olursun ama bölüm sana bi tık vakit kaybettirir ve alaylı olursun. İş analisti, veri analisti, veri bilimci tarzında işlerle uğraşmak istersen iyi şirketlerde çok iyi bir bölüm diyebilirim.

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt

Peki Nişantaşı gibi yerlerde %100 burslu yazılım veya bilgisayar mühendisliği yazılır mı ne diyorsun?

• nothexg N kullanıcısına yanıt
    O tarz yerlerde okulu bitirebileceğini sanmıyorum açıkçası biraz farkındalık sahibiysen, zulüm gibi gelebilir okuması ve bırakabilirsin okurken. Zor soru yani. Ben seçmezdim.

Peki bu sıralamaya önerebşleceğiniz herhangi bir bölüm var mı? İstanbul içi olsa daha iyi olur

Hocam istanbul içi ne yazılır emin değilim. Endüstri, ee gibi bölümler nerelerde geliyor bi yazar mısın? Kocaeli, sakarya tarzı okullar da mühendislik anlamında fena değildir. Sıralamalara şu an bakamadığım için istersen sen yaz biz güzel ya da kötü diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 21 Temmuz 2024; 14:23:2 >

Hocam İstanbul üni bilgisayar bilimleri nasıldır sizce yazılır mı?

Yazılabilir ama yeni bölüm. Açıkçası sektörün ne şekilde baktığını da bilmiyorum (mühendislik fetişi), bilgisayar mühendisliğine göre daha teorik diye biliyorum ama ama dersler oldukça benzer, günün sonunda ceng okuyan da software developing yapıyor alaylı da. Tam anlamıyla bilgisayar mühendisliği (sistem tasarımı, testi vs.) yapan adamlar zaten genelde iyi ünilerden mezun oluyor. O açıdan yazılabilir bir bölüm gibi duruyor ancak çok fazla bilgim olmadığı için yanlış da yönlendirmek istemem.

Dost şeyi sorucam eğer bilgin varsa İü nün bilgisayar bilimlerinin eğitim kadrosunda internet sitesinde bir sıkıntı mı var çünkü biyoloji mezunu falan var aralarında birde hani bu sıralama aralığında 100 burslu özel bir ünide ceng mi mantıklı marmara istatistik veya İÜ bilgisayar bilimleri mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.