okul hakkında pek kaynak yok ama genel yorumlar karışık. Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. |
eskişehir teknik üniversitesi tecrübeleriniz/görüşleriniz

-
-
No
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskişehirde okunmaz
-
şikayet edildin.
-
Dayı sen Türkçe öğren önce.
-
He he 3 mart 2025 bebesınden turkce ders alacagız .Orada ne yazıyor goruyormusun?Yuzbası ılerle :)
-
eskişehirde okunacak üniversite olmaması çok kötü kokması yöresel yemeğinin olmaması ve denizi olmaması
-
eskişehir öğrencilerinin çoğu gerçekten arkadaşın dediği gibi bu arada %95'i biraz abartmış ama %70 öyledir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğitim iyi
Üniversite gelişiyor
Hazırlığı sert
Çimsa,ford vb ofisleri var
Mühendislik/havacılık için okunur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaylan dayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi iş ve maaş garantisini %80 sağlayamayan üniversite bölümleri dandiktir. Hesap basit
Düşüncenizin doğru olmaması gerektiği kanaatindeyim. Yanlış anlaşılmasın, katılmadığım şey aradaki farkın bu denli keskin olması. Bölümlerin sınıflandırması, iyi-orta-kötü şeklinde değil de mükemmel ve dandik olarak neden bu kadar net bir sınıflandırmayla yapılıyor? Bence bu tip bir yaklaşımın internette genel sınıflandırma sistematiği olarak kabul edilmesi insanları karamsarlığa sürüklüyor. Herkesin ODTU, Boğaziçi, İTÜ vb. okullardan mezun olmalıyım yoksa başarısız olurum gibi bir kanıya sahip olmasına sebep olduğunu düşünüyorum. Bu sınıflandırmayı siz yapıyorsunuz diye sizi de suçlamıyorum. Yks bir endüstri olduğundan beri, sistematik olarak medya kanalları aracılığıyla öğrenciler arasında bir norm haline getirildi bu durum. (dipnot: Türkiye’nin sınav kitapları endüstrisi muhtemelen 300 milyon dolardan daha büyük bir pazar. 2023 yılında 176 milyon eğitim yayını satışı yapılmış.)
Sözün özü, bence hesabı bu kadar basit yapmamalıyız. Hem insanların kafasını karıştırmamak hem gençlerimizin zamanını boşa harcamamak için. Suyu yeterince bulandırmışlar. Bari biz suyun gözesinden bir avuç içelim.
-
ss’te iş imkanı var mıdır?
-
İstanbul ankara harici herhangi bir yerde okuyan şanslı azınlık
analiz isini azalt yksye devam
-
bu kıssaya bu hisse oldu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X