Şimdi Ara

İstanbul Bilgi Üniversitesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi üniversitesi nasıldır? Aranızda bu üniversitede okuyan var mı? Öğrencileriyle konuştum. Güzel geldi bana(akademik kadro, yurtdışı imkanları vb.) Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçen sene sözelde 1014 olarak tam burslu tarih bölümüne yerleştim. Bu sene hazırlığı başarılı bir şekilde bitirdim, eğer aklında sorular varsa buradan veya özelden yazabilirsin. Hazırlık hakkında ve bildiğim kadarı ile Santral Kampüsü hakkında bilgi verebilirim.

• hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Hocam hazıklıktan memnun kaldınız mı? Ben de olursa ui olmazsa siyaset bilimine girip orada çap hukuk düşünüyorum. Bilgi apartman bozma parayla diploma satan bir üniversite mi yoksa sabancı falan kadar olmasa da prestijli bir vakıf üniversitesi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, ozelden de yazmissiniz ama belki baska sorulari olanlar vardir diye burdan yazayim. İsletme 3.sinif ogrencisiyim, genel anlamda okuldaki bolumlerin cok buyuk bir kismina ve okulun detay noktalarina oldukca hakimim sorusu olanlar bana her zaman pm atabilir.

• BİLGİ 'de Hukuk 3. sınıf ve Uluslararası İlişkiler 4. sınıf Çift Ana dal öğrencisiyim. Herhangi bir sorunuz olursa bana da sorabilirsiniz. BİLGİ kesinlikle apartmandan bozma bir üniversite değil, özellikle santralistanbul kampüsüne gelirseniz bunu kendi gözlerinizle de görebilirsiniz. Hukuk ve Uİ için konuşursam akademik kadro her iki bölüm için de bence çok kuvvetli ve alanında önemli akademisyenlerden ders alma fırsatımız oluyor. Her iki bölümün internet sitesine girerseniz hocaları ve yaptıkları çalışmaları inceleyebilirsiniz. Parayla diploma satan bir üniversite olduğunu da düşünmüyorum açıkcası. Evet tabi ki burssuz okuyan ve diploma alan öğrenciler var ancak aynı zamanda tam burslu ya da burssuz olup çok iyi işler yapan öğrenci ve mezunlarımız da bulunuyor. Bu tamamen sizin üniversiteden ve kendinizden ne beklediğiniz ve tabi ki bunları gerçekleştirmek için ne yaptığınızla alakalı.

• Bilgi üniye 11'deyken tanıtımına gitmiştim. Hem kendi gözlemlerime hem de çevremden aldığım duyumlara göre İletişim-Hukuk vb. sözel/eşit ağırlık alanlarda başarılı ancak mühendislikleri vb. o kadar iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam hazıklıktan memnun kaldınız mı? Ben de olursa ui olmazsa siyaset bilimine girip orada çap hukuk düşünüyorum. Bilgi apartman bozma parayla diploma satan bir üniversite mi yoksa sabancı falan kadar olmasa da prestijli bir vakıf üniversitesi mi?
    Hocam hazırlığı daha iyi olabilirdi ama fena değildi, memnun kaldım. Bayağı şey kattı bana. Diğer soruların cevaplarını arkadaşlar vermiş diye düşünüyorum

• pm yolladım.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de BİLGİ Öğrencisiyim. Sabancı kadar olmasa da denilerek küçük görülecek bir okul değil BİLGİ aksine bu ülkenin en sağlam vakıf okullarından birisidir. Koç ve sabancı gibi ülkenin en zengin iki ailesinin "iki şirketinin" desteğiyle kurulan koç ve sabancıya karşın onlarla rekabet edecek düzeyde bir egitim kurumudur. Merak ettiklerinizi buradan ya da pm'den sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.