Şimdi Ara

Yeditepe üniversitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeditepe üniversitesinde okuyan ya da bilgi sahibi olan var mı? İnternetten biraz araştırma yaptım yaptıkları işler ve imkanlar güzel gözüküyor. Endüstri mühendisliği için hocalarına baktım donanımlılar. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Kampüsünü gezdim benden tam puan aldı ayrıca hazırlığının da iyi olduğunu biliyorum ve vakif üni olduğu için tabiki de imkanları ve bağlantıları daha fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiki okulu kavramını istanbul sınırları içerisinde doldurabilecek en iyi "üniversite"

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz şekilde insanların olduğunu duydum. Eğitim kalitesi anlamında da mı çok önermiyorsunuz?

• MichealScott kullanıcısına yanıt

eğitim anlamında hiçbiri iyi değil ki. iyi olarak lanse edilen üniversiteler geçmişleri sayesinde bugün o konumdalar ve eğitim kalitesi olarak da üniversite kendi başına ele alınabilecek bir kurum değil bence bölüm bazlı ele alınmalı ama yeditepe'nin genel olarak iyi bir okul olduğunu düşünmüyorum.

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakasız linkedinden Yeditepe ceng mezunlarına baktığımda ciddi bir abd ve Avrupaya giden görüyorum sence para mı eğitim(ve üninin Networkü) mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt

yani bilgisayar konusunda üni okumadan da veya taşrada okuyup da yurt dışına giden çok fazla insan var bu üniversitenin sağlamış olduğu bir fayda değil daha çok bölümün bu konuda avantajlı olmasından kaynaklanıyor. yurt dışına temel bilimlerden veya diğer mühendisliklerden kaç öğrencilerini tam burslu yollayabiliyorlar buna bakmak lazım. para mı eğitim mi buna bence senin karar vermen lazım bizim değil herkesin yaşantısı ve motivasyonu kendine özgü o yüzden ben bir şey diyemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.