Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İÇİN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA VS KOÜ&SAÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik için ayrıca eem için yorumlar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• SAÜ& KOÜ gibi ortalam altı okullar mı daha mantıklı sizce yoksa İstanbul üniversitesi mi?

• Yukarı

• Boş geçmeyelim

• Bana göre cerrahpaşa>koü=saü

Koü ve Saü'nün birbirine göre avantajları var.

KOÜ'nün İstanbul'a ulaşım daha kolay. Kocaeli sakarya'ya göre daha büyük bir şehir. Otobüsle geçmek haricinde sakaryada hiç bulunmadım ama kocaelideki sosyal olanakların sakaryaya göre daha çok olacağını tahmin ediyorum. Yol uzun sürse de toplu taşımayla istanbul'a gidilebilir.

Dört sene sonra da olur mu bilmiyorum ama şu an SAÜ'nün müh. fakültesindeki birçok bölümde MÜDEK akreditasyonu var. Uzun vadede yararlı olabilir. Ayrıca SAÜ'nün kampüsü KOÜ'nün kampüsünden daha güzel bence. KOÜ'nün kampüsü dağın başında.

Cerrahpaşada akreditasyon var mıydı hatırlamıyorum. Mühendislik fakültesi avcılarda ama her türlü istanbulda yani. Anadoluda olmamasından ve tarihinin daha köklü olmasından dolayı bu okullardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. (Okul 2018'de kurulmadı.)

KOÜ'de eem bölümü yok. Elohab var, eem'e yakın. Okulların akademik kadrolarına da bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Kaç tane profesör, doçent var, nerelerden mezunlar vs.

Konuyu tyt/ayt forumuna açsan daha çok yanıt gelir.

@beynimin filistini konuyu açan sen değilsindir diye etiketliyorum  

• taha178 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşünüyorum. İstanbul da olmadı büyük avantaj.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Sakarya. Mühendisliği iyi diye biliyorum. Cerrahpaşa sağlık bilimleri üzerine kurulu bir okul.

• scientia kullanıcısına yanıt

İstanbul üniversitesinin devamı şeklinde ilerliyor.

Okul 2018 yılında ayrılarak bazı fakülteler bu okula geçti.

• Öyle ama Sakarya'da 22 hoca var, Cerrahpaşa'da 15. Bir de h-index'lere bak hocalarının.

• koüde eem yok direkt em var koü em>hepsi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taha178 kullanıcısına yanıt

Bilgisayar mühendisi biri konya Muğla'da calisamaz mı ? neden sadece İstanbul Ankara İzmir?

O zaman ben bunu şuna yorarım, Türkiye nin daha gelişecek 78 ili var ve deli gibi bilgisayar mühendisine ihtiyaç var

Haklı bir çıkarım mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF538996 -- 30 Ocak 2023; 10:14:14 >
  • Anadolu'daki bir okulda aldığınız eğitim bu üç şehirdeki üniversitelerde aldığınız eğitimden muhtemelen daha düşük olacaktır.

Ayrıca bu üç şehirdeki üniversitelerin adı daha bilindik olacaktır.

• KOÜ mezunu olarak ve zamanında aynı durum içerisinde birisi olarak kesinlikle KOÜ. SAÜ'nün de mühendislik bölümleri kaliteli fakat genellikle eski YTÜ hocaları ve YTÜ mezunu hocalar olduğu için ve piyasada KOÜ mühendislik anlamında kaliteli bir okul olarak bilindiği için KOÜ'yü tercih etmeni tavsiye ederim. Ama açıkçası şu anki aklım olsa, tekrar sınava hazırlanır İTÜ olmadı YTÜ'yü denerdim. İstanbul'da büyüyen bir insan için başka şehirde yaşamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 30 Ocak 2023; 9:57:30 >
  • Okumak değil çalismak dedim para kazanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF538996 -- 30 Ocak 2023; 9:57:27 >
  • Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım İstanbul ofisli bir firmada remote olarak çalışıyor, şu an kendisi 2 yıldır Ayvalık'ta yaşıyor. Remote çalışma sunan bir firmada çalışırsan, neden olmasın?

• İstanbul üniversitesi piyasada nasıl biliniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.