Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ *whatsapp grubu kuruyoruz* 2016 Girişliler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum hocam kafam allak bullak oldu gerçekten beklemiyordum iyice bir düşünmeye ihtiyacım var sanırım
  • Mareşalkedi kullanıcısına yanıt
    Siz hangi bölümdesiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çap konusunda biraz bilgim var. Şimdi dersim var dönünce ayrıntılı bilgi veririm.

• beliefisabeautifularmor B kullanıcısına yanıt
    hocam sabancı ssbf geldi 2016 girişliyim.gsü tanıtım günlerine gtmiştim
    teşekkürler hocam valla hiçbir şey yazmıyor internette çap ile ilgili ki benim için en önemli şeylerden biri bu şimdiden teşekkürler
  • serenatay S kullanıcısına yanıt
    siyaset okuyana uluslararası da oluyor mu :D arkadaş özelden 2-3 ders alarak çap yapıldığını ama gereksiz olduğunu ve insana bir şey katmadığını söylemişti. bunu söyleyen konunun sahibi bu arada :D ondan daha fazla bilgi alabilirsin
  • matmygeo M kullanıcısına yanıt
    asıl istediğim işletme ya da iktisatla yapmak ama olmazsa siyaset de olumlu :D hiç bir fikrim yok hangileri ile çap yapabileceğimle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

quote:

Orijinalden alıntı: Cognomentum

quote:

Orijinalden alıntı: beliefisabeautifularmor

Neden öyle dediniz, fransızca için mi?
    Gülü seven dikenine artık
    Siz nerdesiniz?

Galatasaray Lisesinde okuyorum ben, durumları az çok biliyorum. İç sınavla Hukuk dahil tüm fakültelerine geçebiliyorum ama Galatasaray Eğitim Kurumlarında bir 4 yıl daha okumak gözümü korkuttu açıkçası. Koç veya Boğaziçine girmeye çalışıcam.

neden? biraz aciklar misiniz?

Hocam umarım tam aksi çıkar da; gidince görürsünüz, tam olarak yazıya dökemiyorum ama bir gariplik var. Fransızca için canınızı sıkmayın rahat rahat öğrenirsiniz.

• Böyle söyleyince insan iyice şüpheleniyor yanlış tercih mi yaptım diye... Garipliğinin nedeninden bahsedemeyecek kadar vahim bir durum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmygeo

Böyle söyleyince insan iyice şüpheleniyor yanlış tercih mi yaptım diye... Garipliğinin nedeninden bahsedemeyecek kadar vahim bir durum mu?

Siz yine bana güvenmeyin; ben çok bilmiyorum sadece lisesine bakarak yorum yapıyorum (bir de tanıdığım üst dönemler). Eğlencelidir yine de sıkmayın canınızı. Hem manzarası yeter.
  • Bu kadar laf söyledikten sonra canınızı sıkmayın demek ilginç gerçekten. Tercih döneminde olsak söylediklerine ayrı ayrı saygı duyardım ama fark ettiysen üniversiteye yerleştik. Yani değiştirebileceğimiz bir durum değil ve olumsuzlukları konuşmanın -özellikle somut olmayan, farklı bi havası,durumu var gibi sözlerle- kimseye bir faydası olmaz. İyi hissettirmez.

• Hukuktayım,sınavsız geçiş yaptım.Üniversite yetkilileri sayısalcı olmama rağmen 22-2 Coğrafya yapmamdan çok etkilendiklerini belirttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Trollere yer yok arkadaşım, uza.

• Mareşalkedi kullanıcısına yanıt
    Anladım, tebrikler

Yalan yok kardeşim Galatasaray Hukuk'ta 21.5 + coğrafya yapan kaç kişi var.Herkes akıllı olacak.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    İtü hayırlı olsun. Hadi kendi konuna.

İtü'ye girmedim hocam onlara da troll atıyorum.Tıp kazandım ben dandik bir ünide.
  • Up

• Güncel sıralamaları ve puanları öğrenebilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.