Şimdi Ara

GALATASARAY vs ODTÜ | İktisat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Marka için ODTÜ.

Ben olsam GS seçerdim.

Eşim GS uluslararası ilişkiler mezunu + master
    Eşimin kardeşi ODTÜ Kimya

İkisi de bomba gibi insanlar (tanıdığım diye demiyorum valla ) ama ben olsam İktisat gibi bir bölümde GS seçerdim. Hem Fransızca hem İngilizce öğrenirdim, bu işin piri insanlardan eğitim almış olurdum.

ODTÜ mercedes-benz ise, GS alfa-romeo (üst segment gereksiz pahalı olan modelleri :D)

Yani mezun olunca kendini satmayı başarabilirsen GS inanılmaz bir değer yaratır ama üzerine koymazsan olduğun yerde sekersin.

ODTÜ ise her yerde ODTÜ'dür.

Ben insanların beni gittiğim yer ile damgalaması yerine, kendi yaptıklarımla damgalamasını istediğim için GS derim.

İki üniversitenin de tanıtım günlerine gidip görmen gerektiğini söylemiyorum bile tabi.

Hodri meydan GS derim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

İkiside değil çünkü bölüm kötü okumayın su bölümleri sonra para yok diye zirliyosunuz gerçekler acıdır
    Böyle 1-2 cümleyle açıklarsanız garip bakılır. Madem kötü bir açıklama yaparsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohzman

Entelektüel bir bakış için GS
    Marka için ODTÜ.

Ben olsam GS seçerdim.

Eşim GS uluslararası ilişkiler mezunu + master
    Eşimin kardeşi ODTÜ Kimya

İkisi de bomba gibi insanlar (tanıdığım diye demiyorum valla ) ama ben olsam İktisat gibi bir bölümde GS seçerdim. Hem Fransızca hem İngilizce öğrenirdim, bu işin piri insanlardan eğitim almış olurdum.

ODTÜ mercedes-benz ise, GS alfa-romeo (üst segment gereksiz pahalı olan modelleri :D)

Yani mezun olunca kendini satmayı başarabilirsen GS inanılmaz bir değer yaratır ama üzerine koymazsan olduğun yerde sekersin.

ODTÜ ise her yerde ODTÜ'dür.

Ben insanların beni gittiğim yer ile damgalaması yerine, kendi yaptıklarımla damgalamasını istediğim için GS derim.

İki üniversitenin de tanıtım günlerine gidip görmen gerektiğini söylemiyorum bile tabi.

Hodri meydan GS derim sana.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Last Peony L kullanıcısına yanıt
    Eada para olan bölüm söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.