Şimdi Ara

GALATASARAY vs ODTÜ | İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ODTÜ İktisat

Hangisini önerirsiniz ve neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer Ankara hukuk mezunu tanıdığınız stajyer ise asgari maaş alması doğrudur. Hatta bu iyi bir şey çünkü stajyer avukatlara para ödenmez çoğunlukla. Şayet stayer değilse bu söylediğiniz mümkün değl eğer doğru olduğunu idda edyorsanız ismini bana verebilirsiniz ve ben de kendisi ile ankara hukuk'un geleceği hakkında konuşurum ve beli bana yardımcı olur da okul değiştririm
  • ODTÜ çünkü ingilizce

• İngilizce, bir şekilde halledilir.

• ODTU ftw.

• GS çünkü yemekleri çok güzel ve +1 dilin olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral seyahat

Bu mesaj silindi.
    Hocam neden GS?

• quote:

Orijinalden alıntı: gesamtkunstwerk

ODTU ftw.
    Hocam neden ODTÜ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedenlerini yazmaya usendim ama Gs tercih et

• gs, çünkü kendileri işletme hukuk ve iktisat üzerine yönelen bir ünidir. nasıl ki mühendislikte odtü dersem burada da gsü derim. her okulda kendi iyi olduğu yer yazılmalıdır.
  • gsu. fransızca olmasına takılmamak lazım bence. gsu, sosyal bilimlerde ıyi bir üniversite olduğu için odtuden bir tik daha iyidir diye düşünüyorum.

• GSU'ye gore misliyle daha koklu bir universite. Konumu ve ismi dolayisiyla GSU adina gereksiz bir hype yaratiliyor. URAP siralamalari vs. eklenirse daha da anlatmama gerek olmaz herhalde.

Ek olarak, Fransizca'yi herkesin rahatca ogrenecegini dusunmuyorum.

• galatasaray elbette. hem sosyal bilimler olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum, hem de fazladan bir dilin olacak.
  • Galatasaray.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. An itibariyle GSU oldukça önde götürüyor.

Farklı fikirlere açığım. UP

• Geçen sene Ankara hukuk - Galatasaray işletme-iktisat arasında kaldım. Gs iktisat mezunu birini dolaylı yoldan buldum. Akbankta bir şey müdürü idi ve 6k maaş alıyordu. Yani Her gs ve odtü mezununun yurtdışında milyon dolarla oynadığını ya da fox - kanal d dizilerindeki gibi Şirketlerde yönetici oluyor sanmayın. İktisat ve işletme türkiye de balon gibi şişiriliyor sonra 5k başlangıçlı iş zor bulunuyor. 20 Yaşındaki (2000li) bir polis memurunun 5300tl ile işe başladığını düşünürsen GS ya da ODTÜ gibi okuldan mezun olup da bu parayı almak aşırı üzücü. Dünya üni sıralamalarına bak.2 si de ilk 700de bile değil!! Eğitim açısından yurtdışına çıkmak önümüzdeki 5 yı için ülkece hayal oldu. Size nacizane tavsiyem hukuk yazın. 732 ile hukuk yazdım boun iktisat dururken. Bir boşanma davası olmuş 10.000- 15.000 tl....

haa yok ille de iktisat okuyacağım dersen Tartışmasız ODTÜ. Afedersin de GS daha dünki bebe. Kaç mezun vermiş ve nerelere gelmiş? Okulun köklü olması çok önemli. Ne kadar eski olursa o kadar çok mezun vermiş demektir. Yarın öbür gün iş görüşmesine gittiğinde ODTÜ mezunu adamla karşılaşman çok yüksek ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 4 Temmuz 2019; 4:31:4 >

• Hukuk mezunu olan kişilerin ne kadar aldığı konusunda da bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.Hukuk maalesef eski günlerini mumla arıyor bu konuda somut bir kaynak göstermemi isteyenler baroların sitesine girip stajyer ilanlarını bir zahmet incelesinler.İktisat için puanınız yetiyorsa kesinlikle bounu öneririm.
  • Ankara hukuk mezunu tanidigim asgari ucret aliyor :(

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    eğer Ankara hukuk mezunu tanıdığınız stajyer ise asgari maaş alması doğrudur. Hatta bu iyi bir şey çünkü stajyer avukatlara para ödenmez çoğunlukla. Şayet stayer değilse bu söylediğiniz mümkün değl eğer doğru olduğunu idda edyorsanız ismini bana verebilirsiniz ve ben de kendisi ile ankara hukuk'un geleceği hakkında konuşurum ve beli bana yardımcı olur da okul değiştririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

eğer Ankara hukuk mezunu tanıdığınız stajyer ise asgari maaş alması doğrudur. Hatta bu iyi bir şey çünkü stajyer avukatlara para ödenmez çoğunlukla. Şayet stayer değilse bu söylediğiniz mümkün değl eğer doğru olduğunu idda edyorsanız ismini bana verebilirsiniz ve ben de kendisi ile ankara hukuk'un geleceği hakkında konuşurum ve beli bana yardımcı olur da okul değiştririm
    Hayir stajyer degil mezun stajyerken yol yemek parasi aliyordu tek mezum olunca iş bulunca sevindi cunku cogu arkadasinin is bulamadigini soyledi kendiside hakimli sinavi ve kpss calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimiolurmu -- 4 Temmuz 2019; 11:17:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.