Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz yenerizde Gs yendi diye değil ulan nasıl konular açılıyor sence Emirates kupası ile Şampiyonlar Ligi aynı mı hem çoluk çocuk konusu bu gibi konular.
  • alıntılamayı unutmuşum üstteki mesaja bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Hazırlık maçında GS yendi ama, maç hazırlık maçıydı ve gs iyi top falan oynamadı acayip bi maçtı... Sıcakta hazırlık maçı oynuyorsuni sen futbolcu olsan takar mısın?

2.yariyi izledin mi ? neyse mesajimiz bulunsun

• Reserved.Galatasaray o 5 takımın beşini de eleyecek güçtedir de aynısını Fener için söylemek ne kadar gerçekçi ? Neyse tur sonu görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Biz yenerizde Gs yendi diye değil ulan nasıl konular açılıyor sence Emirates kupası ile Şampiyonlar Ligi aynı mı hem çoluk çocuk konusu bu gibi konular.

arkadaşım ben belirttim mesajlarımda iyimserlik açısından yoksa bizde biliyoruz emiratesle şl nin aynı kefeye konmayacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Biz yenerizde Gs yendi diye değil ulan nasıl konular açılıyor sence Emirates kupası ile Şampiyonlar Ligi aynı mı hem çoluk çocuk konusu bu gibi konular.

arkadaşım ben belirttim mesajlarımda iyimserlik açısından yoksa bizde biliyoruz emiratesle şl nin aynı kefeye konmayacağını

Mesajın içeriği gs yendiyse biz neden yenmeyelim ben bu yüzden tepki gösterdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Mesajın içeriği gs yendiyse biz neden yenmeyelim ben bu yüzden tepki gösterdim

büyütmeye gerek yok tamam

• Yendikleri zaman feneri yendik demiyecekler yada fark attıkları zaman manşete yazacaklari şey türklerin rövanşı alindi olacaktır, o yüzden avrupa da oynayan her türk takimini desteklerim Galatasaraylı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Yendikleri zaman feneri yendik demiyecekler yada fark attıkları zaman manşete yazacaklari şey türklerin rövanşı alindi olacaktır, o yüzden avrupa da oynayan her türk takimini desteklerim Galatasaraylı olarak

bu ülkenin senin gibilere ihtiyacı var kardeşim keşke renktaşlarında böyle düşünse

• Gönlüm Fb nin çıkmasından yana. 2 Takımı izleyip güzel zaman geçirmek istiyor bu millet artık. Attığınız asfaltlar halkın anasını ağlatıp yaptıgınız hastanelerden bize ne ? Spor istiyoruz artık. Siyaset bulaşmamış temiz başarılı spor.
  • bak kardeşim,

ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsundur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısın dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu dandik başlıklar beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin açtığın başlıklar ve verdiğin uydurma videoları düşünmekten kafamı kaldıramaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım güney kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen mason feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin açtığın bu sallama başlıkların, @1'i bir liseli gibi gebermeye çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. senin öldürmek için şeref yemini içtim liseli. artık benden kork, senin hayat damarlarını sökecem liseli. g-e-l-i-y-o-r-u-m. coming soon

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Gönlüm Fb nin çıkmasından yana. 2 Takımı izleyip güzel zaman geçirmek istiyor bu millet artık. Attığınız asfaltlar halkın anasını ağlatıp yaptıgınız hastanelerden bize ne ? Spor istiyoruz artık. Siyaset bulaşmamış temiz başarılı spor.

evet siyaset bulaşmamış spor istiyoruz avrupada her sene 5takım görmek istiyoruz sürekli başarı istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

bak kardeşim,

ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsundur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısın dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu dandik başlıklar beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin açtığın başlıklar ve verdiğin uydurma videoları düşünmekten kafamı kaldıramaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım güney kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen mason feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin açtığın bu sallama başlıkların, @1'i bir liseli gibi gebermeye çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. senin öldürmek için şeref yemini içtim liseli. artık benden kork, senin hayat damarlarını sökecem liseli. g-e-l-i-y-o-r-u-m. coming soon

ne içtiysen aynısından istiyorum

• Arkalardan da olsa yerimizi alalım.
  • İnşallah yenip gruplara kalırsınız ama arsenal galatasaraya oynadığı gibi oynamaz size bunu beklemeyin o hazırlık maçıydı..hazırlık maçıyla cl playoff maçını aynı tutacak değiller..Zor maç ne diyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

İnşallah yenip gruplara kalırsınız ama arsenal galatasaraya oynadığı gibi oynamaz size bunu beklemeyin o hazırlık maçıydı..hazırlık maçıyla cl playoff maçını aynı tutacak değiller..Zor maç ne diyeyim..

inşallah hocam biliyorum da bizimkiler birden karalar bağlayınca ben de üzülmesinler keyiflensinler diye böyle bir konu açtım umarım kalırız gruplara uzun uzun zamandır 2takım görmemiştik şl gruplarında

• beşiktaşlılar tromsö çıktı diye üzülsünler mi yani
  • Ben %15 şans veriyorum bizim takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

beşiktaşlılar tromsö çıktı diye üzülsünler mi yani

Siz tromsoya değil zemine elendiniz..teknik kapasitesi yüksek ekipler bozuk zeminlerde oynuyamıyor,onlar ise sürekli o şartlarda oynadıklarından duruma gayet alışıklardı..Bizim açımızdan duruma bakarsak artık tromsonun saha zemini alttan ısıtmalı sıkıntı yaratmayan bir saha..maç günü tromso şehrinde beklenen hava sıcaklığı 16 derece..Bizimkiler bi salaklık yapmasınlar yeter
  •  Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.