Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InFlames1907

Ben %15 şans veriyorum bizim takıma

bence şansımız yüzde 30 35 civarı gg ve egemen olursa ve emre formda olursa yüzde 49a kadar çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we have Drogba, you don't.

• 2'si bir mi yahu? Biri Emirates Cup diğeri ŞL. Adamlarda deli tecrübe var. Asılacaklar maça , adamlar elemelerde hiç yenilmemişler , beraberlik bile yok hep yenmişler. Ama elenmeyecek takım mı , değil.

Onu geçtim sizin takımla bizim takım bir değil.
  • Tek tek karşılaştırma yaptığında Fenerbahçe'nin Arsenal'den üstün olan tek yanı var. Taraftar desteği. Onun dışında 44 yıldır herhangi bir ingiliz takımını eleyemeyen takımın karşısına 16 yıldır elenmeden CL'ye girmeyi başarmış bir İNGİLİZ takımı gelmiş ve eleyeceğiz triplerine girmek biraz abes kaçıyor. Umut etmek tabi güzel o ayrı.

Ancak; Volkan her topu havaya diktiğinde görünmez bir bacak topu sürekli Arsenal kalesine doğru yollamazsa, Fenerbahçe tur mur geçemez. Özellikle Salzburg maçında oynadığı oyunla aman aman Allah korusun. Bu sefer adamlar 5 te durmaz vala.

İstatistik saygın bir bilimdir. Mini eteğe de benzer evet doğrudur, yalnız işin ucunda Fenerbahçe gibi ne idüğü belirsiz, sistemsiz top oynayan takımlar olunca istatistik bilimi bildiğin transparan bir dondur. Herşeyi net biçimde gösterir. Saygılar

• fb köfteden takım değil, turu geçmesi sürpriz olmaz.
  • İnşallah elersiniz. Ama direk bizimle kıyaslamayın aramızda kadro farkı var çok açık. Ve Arsenal ŞL ile hazırlık turnuvasının farkını biliyor ona göre oynayacaklar.
  • Kadronuz bizden istiyse neden 2 yıldır biz şampiyon olup şampiyonlar liginde başarılar elde ediyoruz :D bunda bi problem yok mı?

• Zor bir maç olacak orası kesin ama arsenalin tüm maçlarını izledim schalke'ye 2 maçta yenilgisi var.Schalke bizden kat kat üstün bir takım değil.olympiakos'a 2-1 yenilgisi var birtane daha takım vardı abuk bir ismi var onunla 1-0 kalıyor.Arseneal bu eyvallah ama eski arsenal değil inanın.Adam gibi golcüleri yok zaten onlarda arayış içinde.Takımın ismine bakıp moral bozmamak gerek.Zamanında inter chealse'yide devirdik.Fenerin avrupa maçları ayrı bir havada oluyor.Emenike hazır duruma gelirse ozaman daha bir bomba olur.Takımımız sağlam ben güveniyorum.Emre meireles alper sağlam oynarsa tur bizim olur.Kadıköyde maçı alırızda emirates'te yine benfica 2.maçı gibi olursa ozaman patlarız işte.Allah yardımcımız olsun
  • Peki Schalke yenilirse sizde yenilmiş mi sayılıyosunuz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

beşiktaşlılar tromsö çıktı diye üzülsünler mi yani

Siz tromsoya değil zemine elendiniz..teknik kapasitesi yüksek ekipler bozuk zeminlerde oynuyamıyor,onlar ise sürekli o şartlarda oynadıklarından duruma gayet alışıklardı..Bizim açımızdan duruma bakarsak artık tromsonun saha zemini alttan ısıtmalı sıkıntı yaratmayan bir saha..maç günü tromso şehrinde beklenen hava sıcaklığı 16 derece..Bizimkiler bi salaklık yapmasınlar yeter

İkinci maç bizim stadımızda oynandı,yine eleyemedik.Bence zemine bağlamak bahane aramaktır.İyi oynamadık ve elendik.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Kadronuz bizden istiyse neden 2 yıldır biz şampiyon olup şampiyonlar liginde başarılar elde ediyoruz :D bunda bi problem yok mı?

kadromuz bireysel olarak sizden iyi takım oyunu ve sistem açısından gs üstün bizden o yüzden 2senedir şampiyonsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Kadronuz bizden istiyse neden 2 yıldır biz şampiyon olup şampiyonlar liginde başarılar elde ediyoruz :D bunda bi problem yok mı?

kadromuz bireysel olarak sizden iyi takım oyunu ve sistem açısından gs üstün bizden o yüzden 2senedir şampiyonsunuz

Bu sene 4. Yıldıza merhaba diyelim o zaman durum hala aynı gibi gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

bu senenin diğer senelere göre çok farklı olacağını düşünüyorum

• Fenerbahçe'nin neden yerinde saydığı konu başlığında açık bir şekilde gözüküyor. Tek amacınız Galatasaray...

Galatasaray gibi hedefleriniz hiç bir zaman büyük olmadı olamazda zaten. Galatasaray yendiyse bizde yeneriz. Durun şu Galatasaray'ı yenelimde şampiyon olmasakta olur mantığıyla tüm camianızı başınızda ki "zat" uyuttuğu için ne yazık ki hiç bir zaman Galatasaray'ın önünde 1 adım ileri gidemeyeceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Fenerbahçe'nin neden yerinde saydığı konu başlığında açık bir şekilde gözüküyor. Tek amacınız Galatasaray...

Galatasaray gibi hedefleriniz hiç bir zaman büyük olmadı olamazda zaten. Galatasaray yendiyse bizde yeneriz. Durun şu Galatasaray'ı yenelimde şampiyon olmasakta olur mantığıyla tüm camianızı başınızda ki "zat" uyuttuğu için ne yazık ki hiç bir zaman Galatasaray'ın önünde 1 adım ileri gidemeyeceksiniz...

Seni yönetici adayı olarak gösteriyorlar bir de.
    Ya siz, Fenerbahçe ile az mı uğraştınız küme düşsün diye, Uefa'ya o kadar mailler, sitemler... Onların amacı siz, sizin amacınız onlar, kimse kimseyi kandırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Fenerbahçe'nin neden yerinde saydığı konu başlığında açık bir şekilde gözüküyor. Tek amacınız Galatasaray...

Ya siz, Fenerbahçe ile az mı uğraştınız küme düşsün diye, Uefa'ya o kadar mailler, sitemler... Onların amacı siz, sizin amacınız onlar, kimse kimseyi kandırmasın.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Nedir bu Galatasaray'ı çekememezlik ve her fırsatta laf sokma çabası, anlamıyorum ki?

Başlıkta "GS yendiyse biz de yeneriz" demiş, sonra konuya Galatasaraylılar gelince "provokasyon" olmuş.

Emirates Cup ile Şampiyonlar Ligi'ni bir tutmak zor. Emirates Cup'ta bile ilk 11'le oynadılar ki o sadece bir hazırlık kupasıydı. Şampiyonlar Ligi'ne daha hırslı saldıracaklar ki yıllardır gruplara kalan bir takım.

Elerseniz helal olsun yine de. Belki geçen yılki gibi deplasman golüydü, son dakika penaltısıydı, elersiniz bir şekilde. Ama Salzburg'a karşı oynadığınız futbolla oynamaya devam ederseniz, işiniz zor. Avrupa Ligi'nden devam...

Öyle uzun süreli serileri bozmayı severiz biz

• İşin bu trollük çocuk muhabbeti kısmını (Galatasaray yendi ise biz de yeneriz) geride bırakırsak,
    Fenerbahçe bu elemeyi geçebilir, futbol bu. Zaman kısıtlı olabilir toparlanmak için ama neden olmasın pek ala olabilir.
    Ben şahsen isterimde Fenerbahçe'nin elemesini, yanlış anlaşılmasın desteklediğimden değil, tad katar heyecan katar diye istiyorum. Hatırladığım kadarıyla 2 takımla katılmadık.
    Zaten yayın gelirleri düşük 5m alıyoruz varsın 2.5m nunu Fenerbahçe alsın.
    Ama asıl nokta CAS süreci, Cas yargılamada usulsüzlük yok der ise Fenerbahçe Avrupa kupalarından atılacak.
    Yani bu sürecin sonunda Fenerbahçe'nin performansının da bir anlamı olmayabilir. Bakalım göreceğiz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu senenin diğer senelere göre çok farklı olacağını düşünüyorum

İnşallah Türkiye kupasını da alırız ya bende öyle düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Hocam bizimkiler tepkide haklı ama.Basit bir basket hazırlık maçında Cemal Nalga mıdır nedir o oynadı diye adamlar açıklamalar yaptı ve resmi sitelerinden bu işin peşini bırakmayacağız dediler günlerce tantana çıkardılar.Başkanları kendisini ve takımını savunması gereken mahkemede Strum Graz maçı diyor sonra mali kongreye çıkıyor yine Gs'ye çamurlar falan.

Kısacası bu adamdan tiksindiğim kadar kimseden tiksinmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.