Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emirates Cup maçı ve hazirlik diyorlar oldu o zaman..

Napoli,Porto,Arsenal gibi 3 dev ile oynadik. 2 galibiyet 1 mağlubiyet.. Hala Galatasaray ile kistas yapan var hahahhahahhahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Emirates Cupu önemsedi ama sonuçta bu Şampiyonlar Ligi...
    Motivasyonları farklı olacaktır fenerin işi çok zor.
    Özellikle Walcott varken onlarda
  • beyler ben en iyi ihtimal olarak baktım tabi bu bir hazırlık maçıydı ve kıyaslanamaz

• Hazırlık kupası ile Ş.Ligi bir olmaz. İki baskıda farklı. Seyir zevki bol iki maç olacak. Başarılar Fenerbahçe.
  •  Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Hazırlık maçında GS yendi ama, maç hazırlık maçıydı ve gs iyi top falan oynamadı acayip bi maçtı... Sıcakta hazırlık maçı oynuyorsuni sen futbolcu olsan takar mısın?

EPL'de çoğu maç öğlen ve öğleden sonra oynanır. Çok az maç 19:00 civarı oynanır...
  • şuanda arsenali eleyebilecek takım yok türkiyede bence
  • BU maçın hazırlık maçıyla ne ilgisi, alakası var, ooooofff offff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Hazırlık kupası ile Ş.Ligi bir olmaz. İki baskıda farklı. Seyir zevki bol iki maç olacak. Başarılar Fenerbahçe.

sağolun hocam ayrıca benim anlamadığım şey fenerliden çok galatasaraylı var fenerbahçe bölümünde amaçları provakasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

ne derseniz diyin mahvedecez arsenali ama ilk maç deplasmanda olsaydı daha iyi olurdu

ilk maçın istanbulda olması daha iyi, orda 3 yedikten sonra 2. maçı evde oynamanın anlamı yok. bkz bizim real maçı.
  • quote:

quote:

Hazırlık kupası ile Ş.Ligi bir olmaz. İki baskıda farklı. Seyir zevki bol iki maç olacak. Başarılar Fenerbahçe.

sağolun hocam ayrıca benim anlamadığım şey fenerliden çok galatasaraylı var fenerbahçe bölümünde amaçları provakasyon

Galatasaray yendiyse bizde yeneriz başlıklı bir konuda ne bekliyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ne derseniz diyin mahvedecez arsenali ama ilk maç deplasmanda olsaydı daha iyi olurdu

ilk maçın istanbulda olması daha iyi, orda 3 yedikten sonra 2. maçı evde oynamanın anlamı yok. bkz bizim real maçı.

şahsen 3 yiyeceğimizi düşünmüyorum ama deplasmanda 2 1 bile yenilsek avantaj gibi bişey

• Hazirlik maci diyorsunuz da adamlar ilk 11 cikti, adamlar kupayi almak icin didiniyordu. Galatasaray ile kendinizi bir tutmayin. Galatasarayin daha iyi oldugunu biliyorsunuz. Kendinizi boyle avutmak yerine neler yapabileceginizi dusunun.

• quote:

Hocam her takımda var ben görmezden geliyorum. Başlıkda Gs adı geçiyor diye kendilerini taciz ediliyor sanıyorlar muhtemelen. Ben sadece ezeli rakibin taraftarı ne düşünüyor diye giriyorum bu bölüme. Amacım kesinlikle provakasyon değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

Galatasaray yendiyse bizde yeneriz başlıklı bir konuda ne bekliyordun?

sonuçta bölüm fenerbahçe bölümü bölüm bizim konu bizim

• almanlar kaybedince bizde kaybetmiş sayılıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Hazırlık maçında GS yendi ama, maç hazırlık maçıydı ve gs iyi top falan oynamadı acayip bi maçtı... Sıcakta hazırlık maçı oynuyorsuni sen futbolcu olsan takar mısın?

Bilmiyorsan sus bari.

• quote:

quote:

Hocam her takımda var ben görmezden geliyorum. Başlıkda Gs adı geçiyor diye kendilerini taciz ediliyor sanıyorlar muhtemelen. Ben sadece ezeli rakibin taraftarı ne düşünüyor diye giriyorum bu bölüme. Amacım kesinlikle provakasyon değil.

hocam katılıyorum aynen her bölümde var böyle troller sizi ve sizin gibi amaçları provoke etmek olmayanlar istediği gibi gelebilir

• Arsenal kedinin fareyle oynadığı gibi oynar sizinle ilk mac belkı 1 tane atarsınız emirates de size 10 sallarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Arsenal kedinin fareyle oynadığı gibi oynar sizinle ilk mac belkı 1 tane atarsınız emirates de size 10 sallarlar

maç sonu burda ol dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.