Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digichaos

şuanda arsenali eleyebilecek takım yok türkiyede bence

Kendi adınıza konuşun
  • Eler miyiz bilmem ama açtığın başlığa göre söylüyorum; Galatasaray daha iyi hazırlandı ve kadrosu bizden daha iyi, ayrıca Arsenal'de Galatasaray'a karşı oynadığı gibi oynayamacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Hazırlık kupası ile Ş.Ligi bir olmaz. İki baskıda farklı. Seyir zevki bol iki maç olacak. Başarılar Fenerbahçe.

sağolun hocam ayrıca benim anlamadığım şey fenerliden çok galatasaraylı var fenerbahçe bölümünde amaçları provakasyon

Galatasaray yendiyse bizde yeneriz başlıklı bir konuda ne bekliyordun?

sonuçta bölüm fenerbahçe bölümü bölüm bizim konu bizim

/>

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

Emirat kupasini SL kupasiyla birmi tutuyosun? Adamlar saldircak SL icin

tamam da cl maçı olsa biz de saldırırdık yani o atmosfer her iki takımı da ateşler merak etmeyin arsenal yenilmeyecek takım değil ve oyuncuları tecrübeli değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzulen kim yahu ,kendi adina konus.
  • Nedir bu Galatasaray'ı çekememezlik ve her fırsatta laf sokma çabası, anlamıyorum ki?

Başlıkta "GS yendiyse biz de yeneriz" demiş, sonra konuya Galatasaraylılar gelince "provokasyon" olmuş.

Emirates Cup ile Şampiyonlar Ligi'ni bir tutmak zor. Emirates Cup'ta bile ilk 11'le oynadılar ki o sadece bir hazırlık kupasıydı. Şampiyonlar Ligi'ne daha hırslı saldıracaklar ki yıllardır gruplara kalan bir takım.

Elerseniz helal olsun yine de. Belki geçen yılki gibi deplasman golüydü, son dakika penaltısıydı, elersiniz bir şekilde. Ama Salzburg'a karşı oynadığınız futbolla oynamaya devam ederseniz, işiniz zor. Avrupa Ligi'nden devam...

• Fener balı olduktan sonra elersiniz rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Nedir bu Galatasaray'ı çekememezlik ve her fırsatta laf sokma çabası, anlamıyorum ki?

Başlıkta "GS yendiyse biz de yeneriz" demiş, sonra konuya Galatasaraylılar gelince "provokasyon" olmuş.

Emirates Cup ile Şampiyonlar Ligi'ni bir tutmak zor. Emirates Cup'ta bile ilk 11'le oynadılar ki o sadece bir hazırlık kupasıydı. Şampiyonlar Ligi'ne daha hırslı saldıracaklar ki yıllardır gruplara kalan bir takım.

Elerseniz helal olsun yine de. Belki geçen yılki gibi deplasman golüydü, son dakika penaltısıydı, elersiniz bir şekilde. Ama Salzburg'a karşı oynadığınız futbolla oynamaya devam ederseniz, işiniz zor. Avrupa Ligi'nden devam...

burada olduğunuza göre çekemeyen sizsiniz neyse daha fazla uzatıp çizilmek istemiyorum

• İmkansız bir kura değil bence, başarılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Nedir bu Galatasaray'ı çekememezlik ve her fırsatta laf sokma çabası, anlamıyorum ki?

burada olduğunuza göre çekemeyen sizsiniz neyse daha fazla uzatıp çizilmek istemiyorum

Aynı durumda biz olsak ve "Fener yenebildiyse..." diye başlayan bir başlık açsam neler hissedersin acaba? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect_Stranger

Fener balı olduktan sonra elersiniz rahat olun.

Yani en kotu ihtimalde o devreye girer. Penalti falan olur son dk da

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect_Stranger

Fener balı olduktan sonra elersiniz rahat olun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Hazırlık kupası ile Ş.Ligi bir olmaz. İki baskıda farklı. Seyir zevki bol iki maç olacak. Başarılar Fenerbahçe.

sağolun hocam ayrıca benim anlamadığım şey fenerliden çok galatasaraylı var fenerbahçe bölümünde amaçları provakasyon

Galatasaray yendiyse bizde yeneriz başlıklı bir konuda ne bekliyordun?

sonuçta bölüm fenerbahçe bölümü bölüm bizim konu bizim

/>

sonucta kan benim damar benim.vermek zorundamiyim

• Because

WE
    HAVE
    DROGBA
  • İnşallah hocam sadece elemekte yetmeyecek çünkü.Umarım öyle bir durumla karşılaşılmaz.Dava sonucununda olumlu olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Because

WE
    HAVE
    DROGBA

yes you have china drogba(36)
  • benim skor tahminlerim istanbulda 2-2, orada 4-1
  • Ben inanıyorum şahsen Fenerbahçe Arsenali geçebilir. Başarılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.