Şimdi Ara

#GALATASARAY YÖNETİM İSTİFA ( ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • #GALATASARAY YÖNETİM İSTİFA  ( ANA KONU)

Yeni Çağ Gazetesi
    Galatasaray’ın forvet hayalleri suya düştü
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/galatasarayin-forvet-hayalleri-suya-dustu-221260h.htm

• Transfer dönemi bitmedi, şuan gazetelerde yazılan her şey iddia ve hiç bir kanıtı netliği yok. En net sonuç transfer süresi dolduğunda ortaya çıkan sonuçtur. Gereksiz gaza gelip gaza getirmeye çalışmayın...

Herkes sabırla bitmesini beklesin, sürecin sonunda sıkıntılı sonuç çıkarsa hep beraber eleştiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Transfer dönemi bitmedi, şuan gazetelerde yazılan her şey iddia ve hiç bir kanıtı netliği yok. En net sonuç transfer süresi dolduğunda ortaya çıkan sonuçtur. Gereksiz gaza gelip gaza getirmeye çalışmayın...

Herkes sabırla bitmesini beklesin, sürecin sonunda sıkıntılı sonuç çıkarsa hep beraber eleştiririz.
    Sabır mı kaldı kardeşim? Bizim 6 aydır forvetimiz yok bu yönetim bu 6 ay boyunca uyumak yerine transfer sezonunun ilk günü "buyrun yeni forvet" demeliydi. Bir kere de bir transferimiz kampa yetişsin, bir kere de planlı programlı hareket edelim. Şampiyonluktaki en büyük rakibin robinhoyu demba bayı alırken senin yönetimin sadece ağzı açık izliyor. Yazıklar olsun
  • quote:

Transfer dönemi bitmedi, şuan gazetelerde yazılan her şey iddia ve hiç bir kanıtı netliği yok. En net sonuç transfer süresi dolduğunda ortaya çıkan sonuçtur. Gereksiz gaza gelip gaza getirmeye çalışmayın...

3 gün sonra maç var yahu ne sabrı? 7aydir forvet yok bu takımda, hoca liste vermiş aylar öncesinden. On protokol imzalayıp kampa yetiştirmeleri gerekirken hala sabır diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slimani yi verebiliriz beyler size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Slimani yi verebiliriz beyler size.
    Sevilla istiyormuş onu
  • albayrak denilen adamın Galatasaray da yönetici olması bile istifa etmeleri için yeter, bunu gorupte kulübe transfer olmak isteyen futbolcunun zaten mesleğinr saygısı yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pereira İstifa Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen istifa etmeleri lazim. Hemen!
  • quote:

katılıyorum sabredelim
  • oyuncu11790'a katılıyorum dönem bitmeden bir şey yazılmaz ama şöyle de bir gerçek var Albayrak'ı hiç ciddiye alamıyorum çok yapmacık ve vasıfsız geliyor bana.
  • Ulan türkçe konuşamayan adam transfer yapmaya mı gönderilir

Terim hak ediyor bunları bir tane uluslar arası adam getirtemedi görüşmeler için

Cenk Ergün vardı adam en azından pahalı mahalı alıyordu gelir gelmez kovdu adamı apoya kaldık allahın minübüsçüsü
  • Ne sabri ya, sabir mi kaldi? Forvet falan istemiyorum ben artik. Uzun vadede takimin selameti icin bu adamlarin derhal gitmelerini istiyorum.
  • Durun yahu bu ne acele...Daha transfer döneminin kapanmasına 37 milyon 666 bin 800 salise var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi0 -- 24 Ocak 2019; 17:40:3 >
  • Serdar'ın da beleşe Fenerbahçe'ye gönderileceğinden sonra sonuna kadar katılıyorum. İsterse bugün Alan + Pato gelsin İstanbul'a hiç önemli değil. Derhal gitmeleri gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.