en sevilen - muslera en sevilmeyen - melo , burak kapışır
sizin?
Drogbayı ve Muslerayı çok severim. Burak ve melo tam tersi.
quote:
Orijinalden alıntı: David Levien
en sevilen drogba :) sonra muslera olabilir
sevilmeyen - melo , burak eskiden kendini yere cok atarkendi suan oyle degil
quote:
Orijinalden alıntı: omsima
en sevilen drogba :) sonra muslera olabilir
sevilmeyen - melo , burak eskiden kendini yere cok atarkendi suan oyle degil
Alıntıları Göster
Sevilen : Muslera Sevilmeyen : Burak tabi ki Melo da var
quote:
Orijinalden alıntı: David Levien
Drogba sevilen Melo nefret edilen..
quote:
Orijinalden alıntı: TsubasaXP
Drogba sevilen Melo nefret edilen..
Alıntıları Göster
sevilen muslera umut hamit dany özellikle ilk 3 ü konuşmaları ve saha içindeki hareketleriyle ne kadar karakterli ve iş ahlakı yüksek insanlar olduklarını belli ediyorlar ..
sevilmeyen drogba o gençler maçında kendini atıp penaltı aldıktan sonra gözümden düştü .. burak ta kendini çok yere atıyordu artık denk gelmiyoruz.. melo gereksiz agresif bi oyuncu bizdede var gerçi.. fatih terim bence cok ahlaksız bir insan.. semih kaya geçen seneki son maçtan sonraki konuşmaları 0-7 yaştı yakışmadı gs ye.. eboe gereksiz sahtekarlıklar peşinde kendini çok yere atıyor .. başkada aklıma gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C
sevilen muslera umut hamit dany özellikle ilk 3 ü konuşmaları ve saha içindeki hareketleriyle ne kadar karakterli ve iş ahlakı yüksek insanlar olduklarını belli ediyorlar ..
sevilmeyen drogba o gençler maçında kendini atıp penaltı aldıktan sonra gözümden düştü .. burak ta kendini çok yere atıyordu artık denk gelmiyoruz.. melo gereksiz agresif bi oyuncu bizdede var gerçi.. fatih terim bence cok ahlaksız bir insan.. semih kaya geçen seneki son maçtan sonraki konuşmaları 0-7 yaştı yakışmadı gs ye.. eboe gereksiz sahtekarlıklar peşinde kendini çok yere atıyor .. başkada aklıma gelmiyor
Sevmediğim: Melo (nefret ediyorum bu heriften), Burak
quote:
Orijinalden alıntı: sufistike
Sevilen: Selçuk İnan Sevilmeyen: Melo-Burak
Alıntıları Göster
Ben bir fenerbahçe'li gözünden yazayım
Sevilen Futbolcu Olarak : Drogba - Selçuk Inan - Muslera gösterilebilir.Belki Sneijder'da futbol karakteri olarak bu listeye girer. Sevilmeyen Futbolcu Olarak : Melo - Burak ve Eboue örneklendirilebilir
Mesela ben ; Başta Moussa Sow olmak üzere , Gökhan Gönül (eskiden daha az konuşuyordu) 'ü beğeniyorum. Emre - Volkan ve Baroni'ye ifrit oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ^beetlejuice
Sevilen: Drogba Sevilmeyen: Burak
Alıntıları Göster
Eboue ve melo nefretlik Muslera sempatik
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Ben bir fenerbahçe'li gözünden yazayım
Sevilen Futbolcu Olarak : Drogba - Selçuk Inan - Muslera gösterilebilir.Belki Sneijder'da futbol karakteri olarak bu listeye girer. Sevilmeyen Futbolcu Olarak : Melo - Burak ve Eboue örneklendirilebilir
Mesela ben ; Başta Moussa Sow olmak üzere , Gökhan Gönül (eskiden daha az konuşuyordu) 'ü beğeniyorum. Emre - Volkan ve Baroni'ye ifrit oluyorum
Alıntıları Göster
sevilen : selçuk inan nefret edilen : melo,riera (başbaşa gidiyorlar)
Selcugu severim. Eboeden nefret ederim. Bir zamanlar keita vardi bu ondan da beter numara yapiyor.
Sev : Selcuk, Muslera Dov : Melo, Drogba
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6174C33A
Sev : Selcuk, Muslera Dov : Melo, Drogba
Sevilen;Selçuk (nedeni alexi andırıyor bana) sevilmeyenler;Burak,Riera,Sabri,Melo,Emre Çolak(bi türlü ısınamadım suna insan vücud falan yapar hep aynı böyle gidecek gibi)
Hakan-Gökhan-Emre hariç hepsini seviyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Sevilen;Selçuk (nedeni alexi andırıyor bana) sevilmeyenler;Burak,Riera,Sabri,Melo,Emre Çolak(bi türlü ısınamadım suna insan vücud falan yapar hep aynı böyle gidecek gibi)
Alıntıları Göster
Melo,Eboue,Riera,Amrabat'ı sevmem.
Burak,Hamit'e nötrüm.
Drogba'yı kıskanırım.
Selçuk ve Muslera'yı severim.
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS